LED verlichting in de horeca

In de horeca is zowel praktische als sfeervolle verlichting erg belangrijk. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de verlichting veilig is. In een restaurant of café is het verstandig om te kiezen voor LED verlichting! LED verlichting is ideaal voor de horeca en brengt erg veel voordelen met zich mee. We vertellen u graag meer over de voordelen van LED verlichting voor uw horeca onderneming. Neem voor meer informatie dan ook gerust contact met ons op!

LED verlichting in uw restaurant

Heeft u een eigen restaurant? Dan is LED verlichting zeker een slimme keuze. In de eetzaal zelf wilt u natuurlijk sfeervolle verlichting hebben. Hier is TL licht natuurlijk al geen goede keuze voor, maar met LED verlichting kunt u precies de sfeer creëren die u voor ogen hebt. Echter heeft u in de keuken natuurlijk weer praktisch licht nodig. Uw koks moeten zien wat ze doen dus moet het licht hier helder en goed zijn. Met LED verlichting kunt u beide kanten op. In het restaurant kunt u hiermee een gezellige sfeer creëren terwijl u ervoor kunt zorgen dat uw koks in de keuken goed kunnen werken. LED verlichting trilt niet, waardoor uw medewerkers ook minder snel last krijgen van hun ogen of van hoofdpijn. Hierdoor zijn ze productiever en kunnen ze beter gefocust blijven.

Café en hotel LED armaturen

Horeca is natuurlijk de verzamelnaam voor hotel, restaurant en café. Bent u caféhouder of hotelmanager, ook dan kan LED verlichting interessant voor u zijn. U wil natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn aan noodzakelijke dingen als energie. Als u uw marge zou kunnen vergroten, dan zou dat heel fijn zijn! Daarom is LED verlichting voor in uw café of hotel een goed idee. LED verlichting vereist een investering die wat hoger ligt dan de investering voor reguliere verlichting, maar dit verdient u binnen twee jaar terug. Dit komt doordat uw maandelijkse energiekosten een stuk lager uitvallen; LED verlichting verbruikt een stuk minder energie. Daarnaast valt ook een groot deel van de onderhoudskosten weg, doordat LED verlichting een stuk langer meegaat dan bijvoorbeeld TL verlichting. Ook veiligheid speelt een rol. LED armaturen worden namelijk minder warm, waardoor ze ook niet door kunnen branden en dus brandveilig zijn, iets wat erg prettig is in een café of hotel.

Advies op maat

Wilt u graag eens weten wat de mogelijkheden en voordelen van LED verlichting voor uw restaurant, hotel of café zijn? Dan kunt u contact opnemen met LED Design Holland. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED verlichting voor de horeca en komen graag bij u de huidige bedrijfssituatie bekijken. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden stellen we dan een advies op maat op. Wij weten namelijk dat elke horecazaak weer anders is en dat dus ook de verlichtingsbehoefte van elke zaak weer anders is. Nadat u akkoord bent, beginnen we met de installatie van de verlichting. U hoeft er zelf niets meer voor te doen; wij zorgen ervoor dat alles helemaal naar wens is. Wilt u eens praten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op; wij vertellen u graag meer!

LED verlichting in de horeca