LED groothandel

 

De adviseurs van LED Design Holland geven niet alleen zakelijk advies over de juiste LED oplossing voor uw branche en situatie, ook het installeren en onderhouden is voor ons business as usual. Als LED importeur en -leverancier hanteren wij LED groothandel prijzen. Onze dienstverlening richt zich volledig op bedrijven, organisaties, verenigingen en stichtingen.

Van hippe LED pendantlamp tot zware ATEX armaturen

Ons assortiment is zeer gevarieerd en wij bieden enkel hoogwaardige producten. Wij werken zeer nauw samen met nagenoeg alle A-merk leveranciers en kunnen dan ook vrijwel alle producten leveren. Van LED inbouw tot opbouwproducten. Onze LED groothandel prijzen zijn vanzelfsprekend scherp; wij hebben namelijk een groot volume aan inkoop en kunnen vele producten voor lage prijzen leveren. Staffelkorting is geen probleem.

Een greep uit ons assortiment:

  • LED panelen
  • LED spots en spanningsrails
  • LED controllers drivers en dimmers
  • LED strips en profielen
  • Noodverlichting
  • Explosieveilige ATEX armaturen
  • Waterdichte armaturen
  • Premium food LED armaturen

Overstappen naar LED?

De meeste bedrijven zijn al geheel of gedeeltelijk overgestapt naar LED verlichting. Het is immers de meest veilige, duurzame en kostenbesparende oplossing. Voor bedrijven of instellingen die nog (deels) gebruik maken van halogeen, gloeilampen of TL verlichting, en een overstap overwegen, kunnen wij een lichtplan of lichtadvies op maat maken.

Een overstap naar LED gaat immers gepaard met veel vragen en ook de investering is niet gering.
U wilt natuurlijk precies weten welke lampen u nodig heeft, waar ze geplaatst zullen worden en wat het gaat kosten. Dit maken wij graag voor u inzichtelijk. Onze LED groothandel tarieven zullen u verbazen. Wij laten in een besparingscalculatie dan ook graag zien wat de terugverdientijd zal zijn.

LED groothandel met service

Naast scherpe tarieven bieden wij als LED groothandel dus meer. Zo geven we graag advies over de juiste producten voor uw situatie. Tevens helpen wij u bij optimaal besparen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een lichtmanagementsysteem zoals Casambi of Dali. En komt u in aanmerking voor fiscaal voordeel via de energie investeringsaftrek 2021 maar heeft u moeite met de aanvraag? Geen zorgen, wij helpen onze klanten van A tot Z.

 

LED groothandel