De beste LED solutions in Holland

Wanneer u op zoek gaat naar een professioneel bedrijf dat uw LED verlichting zorgvuldig van A tot Z kan regelen is het soms lastig kiezen. Veel bedrijven werken met LED lampen en armaturen van matige kwaliteit waardoor de beoogde besparing uitblijft. Wij van LED Design Holland doen het anders. Wij zijn specialist voor de zakelijke markt. Wij leveren enkel A- kwaliteit en bieden 100% branche specifiek LED solutions in Holland.

De LED specialist in Breda

Ons bedrijf is een maatschappelijk verantwoorde onderneming, gespecialiseerd in LED solutions, gevestigd in Breda. Wij werken samen met alle A-merk leveranciers en bieden 100% maatwerk, waar dan ook in Nederland. Van Prinsenbeek tot Den Helder, van Drachten tot Venlo

Ons hechte team beschikt over up-to-date vakkennis. Zij kunnen u helpen met optimaal besparen, het kiezen van het juiste lichtsturingssysteem of het op maat maken van een 3D visualisatie voor innovatieve LED solutions. LED Design Holland is dé specialist op het gebied advies, levering, installatie en eventueel onderhoud voor LED oplossingen voor de zakelijke markt.

LED solutions voor diverse branches

Binnen de zakelijke markt hebben we een goede samenwerking met vele bedrijven in Nederland. De branches lopen uiteen. Zo bieden wij passende LED solutions voor:

  • Industrie; werkplaats, fabriek, magazijn
  • Vereniging van Eigenaren, hal verlichting, galerij
  • Kantoren; entree, balie, werkplek
  • Retail; supermarkt, kledingwinkel

Ook voor showrooms bieden wij diverse slimme LED oplossingen. Van railverlichting tot het gebruik van LED sensoren voor optimale besparing. Vanzelfsprekend houden wij bij alle werkzaamheden de Arbo wetgeving alsmede branche specifieke NEN normen nauwlettend in de gaten.

Lichtplan op maat

Wilt u weten welke LED verlichting het meest geschikt is voor uw type bedrijfspand of werkplek? En wilt u kunt besparen op energiekosten? De adviseurs van LED Design Holland willen u graag van passende LED Solutions voorzien.

Naast de aard van de werkzaamheden of indeling van de ruimte houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen. Vervolgens stellen we een lichtplan op, geheel op maat en kosteloos. Dit houdt in dat we softwarematig een 3D visual van de bedrijfsruimte maken. Daar krijgt u inzage in de locatie, hoeveelheid en type armaturen. En komt u in aanmerking voor subsidie? Dan vragen wij de EIA 2021 voor u aan. Geen probleem.

Heldere werkwijze

Heeft u interesse in LED verlichting? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag iets meer over mogelijke LED solutions. Indien mogelijk komt een van onze specialisten bij u langs om het bedrijf of de ruimte te bekijken.

Na gedegen onderzoek en het horen van uw wensen en eisen zullen we een passende offerte uitbrengen. In de offerte kunt u zien welke investering dit met zich meebrengt en wat u kunt besparen in vergelijking met de verlichting die u momenteel gebruikt. De offerte van LED Design Holland bevat ook een maatwerk lichtplan.

Besparen met de juiste LED solution

Een belangrijke drijfveer voor vele ondernemingen om over te stappen van conventionele verlichting naar LED verlichting is kostenbesparing. Ook is kwalitatieve LED verlichting beter voor het milieu. Traditionele verlichting verbruikt circa 90% van zijn energie aan warmte. LED verlichting heeft bijna geen uitstoot van warmte, waardoor de energie helemaal gebruikt wordt. Dit zorgt voor de fikse besparing op energiekosten.

De aankoop van LED verlichting is in eerste instantie kostbaarder dan conventionele verlichting, maar binnen 2 jaar verdient u dit terug door de lange levensduur; mits u kiest voor de juiste A- kwaliteit LED solutions. Bijkomend voordeel; de Rijksoverheid stimuleert de overstap naar LED en u kunt dan ook EIA-voordeel krijgen voor lampen die een langere dan gemiddelde levensduur hebben.

Sfeervolle lichtuitstraling

Misschien verwacht u bij LED verlichting een fel wit licht. Dit is zeker niet het geval. Dankzij de snelle technologische ontwikkelingen geeft de LED verlichting sfeervol licht. De LED lampen zijn beschikbaar in diverse kleurtemperaturen of lichtkleuren. Verder kunt u ook de kleurweergave bepalen. Daarnaast is de prijskwaliteit verhouding van LED verlichting erg hoog, waardoor u lang plezier heeft van een hoge lichtkwaliteit.

Veiligheid voorop

Als u het belangrijk vindt om een veilige werkomgeving te bieden, dan is LED verlichting een verstandige keuze. LED lampen zijn immers veel veiliger dan andere soorten verlichting. Dit komt onder meer doordat LED verlichting minder warm wordt dan traditionele verlichting. Voor langere tijd LED lampen laten branden, geeft hierbij geen gevaar op oververhitting.

Daarnaast voldoen al onze producten aan alle certificeringen op het gebied van veiligheid. Ook verblinding door licht kan worden voorkomen met de juiste armaturen en plaatsingen. En voor industriële toepassingen zijn er speciale ATEX (explosieveilig) of IP65 (waterdicht) LED solutions beschikbaar; veiligheid voorop!

Interesse?

Heeft u interesse in een maatwerk LED oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact op met LED Design Holland! U kunt rekenen op:

  • Eén contactpersoon die u voorziet van persoonlijk advies.
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaarheid & expertise
  • Een totaal pakket dat bestaat uit advies, levering en installatie.
  • Armaturen van de hoogst mogelijke kwaliteit.