LED verlichting Bergen op Zoom

Bergen op Zoom (informeel ook wel BoZ) is een stad op de grens van Noord-Brabant en Zeeland en heeft ongeveer 66.000 inwoners. Door deze handige ligging, zijn hier veel bedrijven gevestigd en is het de doorgang tussen Noord-Brabant en Zeeland. Het heeft dan ook een goede verbinding met deze provincies door de snelwegen A4 en A58. Er zijn verschillende grote bedrijventerreinen in Bergen op Zoom, zoals Meilust/Lage Meren, Oude Molen en Theodorushaven/Noordland/De Poort.

Bergen op Zoom is erg natuurrijk en hier is duurzaamheid dan ook erg belangrijk. In veel bedrijven kan de verlichting echter nog een stuk duurzamer! Heeft u een bedrijf in Bergen op Zoom en bent u benieuwd naar wat LED verlichting u op kan leveren? LED Design Holland is dé specialist op het gebied van LED verlichting en op maat gemaakte oplossingen voor diverse toepassingen. Of u nu een kantoorpand, VvE, winkel, magazijn of fabriek hebt, wij bieden de oplossing die u nodig heeft. Hierbij luisteren we naar uw wensen en adviseren we u graag over de juiste LED verlichting voor uw pand in Bergen op Zoom.

LED verlichting projecten in Bergen op Zoom

We hebben al verschillende panden in Bergen op Zoom voorzien van passende en op maat gemaakte LED verlichting. Wij kunnen voor elke vorm van LED verlichting een passende oplossing vinden, zo ook voor uw pand. Zo hebben we bij Autobedrijf van Oorschot in Bergen op Zoom een op maat gemaakt plan opgesteld en hebben we het gehele pand voorzien van LED TL verlichting. Deze verlichting is praktisch en duurzaam, precies wat dit autobedrijf nodig had. Met een besparing van 58% per jaar, is dit zeker een geslaagd project.

Kwaliteit en service

Bij LED Design Holland kunt u altijd de beste kwaliteit en service verwachten. Elk pand is anders en dus is er ook andere verlichting nodig. Daarom leveren wij nooit standaard verlichting. Bent u benieuwd naar onze andere projecten of welke mogelijkheden er zijn voor LED verlichting in uw pand in Bergen op Zoom? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

LED verlichting Bergen op Zoom