LED verlichting Best

De gemeente Best investeert veel in duurzaamheid en daar speelt LED verlichting natuurlijk een grote rol in. Het is een slimme keuze vanuit de gemeente om hierin te investeren, want milieuvriendelijkheid wordt ook voor gemeenten steeds belangrijker. LED verlichting is minstens twee keer zo energiezuinig als andere, conventionele verlichting zoals TL. Door openbare ruimtes te verlichten met LED, kan dus heel wat energie bespaard worden. Voor de gemeente zelf heeft dit natuurlijk ook financiële voordelen. Minder energieverbruik staat natuurlijk gelijk aan minder kosten! Daarnaast is LED verlichting ook erg onderhoudsvriendelijk en gaat het een stuk langer mee dan andere verlichting, waardoor het veel minder snel vervangen hoeft te worden.

De voordelen voor uw bedrijf

Dit gaat natuurlijk om de voordelen voor de gehele gemeente, maar ook als u met uw bedrijf besluit om over te stappen op LED verlichting, kunt u van deze voordelen profiteren. Wie wil er nu niet de helft besparen op de energierekening en dan ook nog eens goed doen voor het milieu? Daarnaast kunt u ook nog eens een streepje voor halen op uw concurrentie; mensen kiezen namelijk liever voor een bedrijf dat duurzaam onderneemt en milieuvriendelijkheid belangrijk vindt. Of u nu een grote fabriek heeft of een restaurant; voor elk bedrijf is de overstap naar LED verlichting de moeite waard, dus ook voor uw bedrijf in Best.

Alles over Best

In Best wonen ongeveer 29.375 mensen. Er zijn geen andere plaatsen, dorpen of steden in de gemeente. Vroeger hoorde Best tot de gemeente Oirschot, maar in 1819 is er al voor gekozen om Best een eigen gemeente te geven. Vroeger werden er in Best vooral veel klompen gemaakt. Hier heeft de plaats dan ook de naam tijdens carnaval aan te danken: Klompengat. Best heeft zijn groei dan ook te danken aan de klompenindustrie, zeker toen schoenenfabriek Bata en Philips Medical Systems zich hier vestigden. Inmiddels is Best uitgegroeid tot een groot dorp wat bijna aan Eindhoven vastligt. Andere aangrenzende plaatsen zijn Oirschot, Boxtel, Meierijstad en Son en Breugel. Best heeft een eigen treinstation dat gedeeltelijk in de spoortunnel ligt. Met de trein kan men rechtstreeks naar Tilburg, Eindhoven, Deurne en Nijmegen. Daarnaast is Best ook goed bereikbaar met de auto dankzij de nabijliggende A2, A50, A58 en N620.

Led’s go LED!

Dat is ons motto. Wij willen graag ieder bedrijf in de wijde omgeving van Best, maar ook in de rest van Nederland voorzien van LED verlichting waarmee heel wat energie en geld bespaard kan worden. Wij doen dit door een flexibele service te bieden; wij bieden geen standaardpakketten. Ieder bedrijf is anders en heeft een andere lichtbehoefte en daar spelen wij graag op in. Daarom bieden we altijd maatwerk. We maken een bedrijfsspecifiek lichtplan zodat uw bedrijf straks precies naar wens en op de juiste manier verlicht is. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken zodat u een weloverwogen en duurzame keuze kunt maken.

LED verlichting Best