LED verlichting Ede

Al veel bedrijven in Ede en omgeving hebben de overstap gemaakt naar LED verlichting. Waarom? Daar zijn natuurlijk heel veel redenen voor. U heeft vast al wel eens gehoord over de voordelen van LED verlichting en ook vast al wel eens de vraag gehad of dit niet iets is voor uw bedrijf in Ede. Wij hebben het antwoord op deze vraag: het is zeker ook wat voor uw bedrijf! Ja, LED verlichting vereist enige investering, maar hier krijgt u letterlijk en figuurlijk heel veel voor terug. De terugverdientijd is vaak namelijk erg kort en u bespaart er maandelijks erg veel geld mee. Bereid uw bedrijf in Ede voor op de toekomst met LED verlichting!

Wat heeft mijn bedrijf in Ede dan precies aan LED verlichting?

Dat is misschien iets wat u zich afvraagt. Misschien hebt u het idee dat LED verlichting niet rendabel is voor een winkel of café. Niets is echter minder waar. Of u nu een een groot magazijn hebt of een kleine winkel; LED verlichting is altijd een goede keuze. Bij conventionele verlichting, zoals TL verlichting, gaat namelijk heel veel energie verloren aan warmte. Dat zorgt ervoor dat u heel veel energie nodig hebt om de lamp te laten branden. Dit is bij LED verlichting niet het geval. Alle energie gaat daarmee naar het licht. Dat zorgt ervoor dat u heel wat minder energie verbruikt, en dat merkt u natuurlijk in uw portemonnee. Doordat u per maand zo veel bespaart op uw energiekosten wanneer u voor LED verlichting gekozen hebt, verdient u de investering snel terug. Dat u daarnaast bijdraagt aan een beter milieu, is natuurlijk mooi meegenomen! Het is daarnaast zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen omdat de overheid duurzaamheid natuurlijk graag stimuleert.

Alles over Ede

Ede is een plaats en gemeente in Gelderland. De plaats telt ongeveer 72.500 inwoners en ligt in de Veluwe. De plaats bestaat uit verschillende wijken, te weten: Ede-Oost, Ede-West, Ede-Zuid, Kernhem, Veldhuizen, Rietkampen en Maandereng. Ede is goed te bereiken en heeft twee treinstations, namelijk Ede-Wageningen en Ede Centrum. Daarnaast is Ede goed bereikbaar via de A12 en is men dus zo in Utrecht. Ook de verbinding met Arnhem en Amersfoort is de afgelopen jaren flink verbeterd. In ede zijn daarnaast veel bezienswaardigheden, vooral veel kerken.    

Meer weten over LED verlichting?

U heeft een bedrijf in het mooie Ede en denkt erover om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting. We begrijpen dat u er dan eerst alles over wil weten. Daarom komen wij graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken. We horen dan graag wat voor verlichting u graag wil hebben en wat daarin voor uw bedrijf belangrijk is. We berekenen dan wat de maandelijkse besparingen voor u zullen zijn en wat de terugverdientijd zal zijn. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Daarna maken we graag een lichtplan op maat, waarin al uw wensen en eisen verwerkt zijn zodat u optimaal van uw LED verlichting kunt profiteren. Wilt u graag een afspraak maken om te bekijken wat LED verlichting voor uw bedrijf in Ede kan betekenen of wilt u simpelweg meer informatie? Neem dan contact met ons op!  

LED verlichting Ede