LED verlichting Goes

In Goes is duurzaamheid erg belangrijk, daarom investeren ook steeds meer bedrijven in deze stad in LED verlichting. In Zeeland wordt natuurlijk al veel gedaan op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn er grote plannen voor het aanleggen van windmolen- en zonnepanelenparken. Dit komt doordat Zeeland de meeste zonuren van heel Nederland heeft en de zee natuurlijk heel wat mogelijkheden biedt op het gebied van windenergie. Maar wat als die duurzaam gewonnen energie, ook nog eens duurzaam ingezet wordt? Dat kan met LED verlichting! Dat is een van de redenen dat steeds meer bedrijven in Goes kiezen voor LED verlichting. Als u ook benieuwd bent naar wat LED verlichting uw bedrijf op kan leveren, kunt u contact opnemen met LED Design Holland. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED en kunnen voor elk soort bedrijf een eigen oplossing bieden. Of het nu gaat om een winkel, VvE, kantoor of fabriekshal; wij komen altijd uw bedrijfssituatie zelf bekijken. Zo kunnen we geheel op maat een lichtplan maken en kunnen we u dus altijd de best mogelijke optie bieden. Wij weten namelijk dat geen enkel bedrijf hetzelfde is; daarom bieden we altijd maatwerk.

De voordelen van LED

Iedereen weet wel wat over de voordelen van LED verlichting. Zo weten veel mensen wel dat het een flinke besparing op je energiekosten op kan leveren en dat het een stuk beter voor het milieu is om te kiezen voor LED in plaats van TL of een andere vorm van conventionele verlichting. Maar veel mensen weten niet wat het voor hun bedrijf precies op kan leveren. Wat zijn de investeringskosten? Wat zijn de maandelijkse besparingen? Wat zal het uw bedrijf onder aan de streep opleveren? Om erachter te komen wat de voordelen van LED verlichting voor uw bedrijf in Goes zijn, komen wij graag bij u langs. We maken dan een geheel op maat een berekening zodat u precies weet hoe rendabel het voor u is om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting.

Alles over Goes

Goes ligt natuurlijk in Zeeland, en wel op het schiereiland Zuid-Beveland. De stad heeft ongeveer 27.000 inwoners. In totaal heeft de gemeente Goes ongeveer 37.500 inwoners; onder deze gemeente valt namelijk niet alleen Goes, maar ook de woonkernen Eindewege, Oud-Sabbinge, Kattendijke, Wilhelminadorp, ‘s-Heer Arendskerke, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk en Kloetinge. Daarnaast behoort ook nog een aantal buurtschappen tot de gemeente Goes, zoals Wissekerke, Waanskinderen, Tervaten, Sluis de Piet, Roodewijk, Planketent, Noordeinde, Monnikendijk, Goese Sas, De Groe en Blauwewijk. Via het station Goes zijn er directe verbindingen met Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam en Amsterdam en de andere kant op, richting Vlissingen. Ook met de auto ben je snel in Goes via de A58, N254, N256 en N289.

Wij vertellen u graag meer!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LED verlichting uw bedrijf in Goes biedt? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de huidige bedrijfssituatie eens te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken!

LED verlichting Goes