LED verlichting Den Haag  

Heeft u een eigen onderneming in Den Haag en bent u benieuwd op welke manieren u nog kosten kunt besparen? Dat kan bijvoorbeeld als u uw huidige verlichting laat vervangen door LED verlichting! LED heeft namelijk een stuk minder energie nodig dan normale verlichting, wat niet alleen zorgt voor lagere maandelijkse energiekosten, maar ook voor een duurzamere onderneming. Want, minder energieverbruik is natuurlijk minder belasting voor het milieu. En ook dat is niet geheel onbelangrijk. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en het kan dan ook een reden zijn voor een klant of partner om niet of juist wel voor jouw bedrijf te kiezen. Daarnaast gaat LED een stuk langer mee dan conventionele verlichting, waardoor u ook flink bespaart op de onderhoud- en vervangingskosten. Natuurlijk vraagt de overstap naar LED verlichting een investering, maar deze zult u snel terugverdienen.

Een lichtplan op maat door LED Design Holland

Wilt u graag weten wat de kosten van die investering dan gaan zijn, en hoe lang het voor uw bedrijf duurt om deze kosten terug te verdienen? Dat berekent LED Design Holland graag voor u. Wij zijn dé specialist op het gebied van LED verlichting en leveren altijd maatwerk. Wij geloven namelijk dat u het meeste rendement behaalt als de verlichting volledig op uw bedrijf in Den Haag is afgestemd. Met LED kunt u namelijk alle kanten op. Het is voor ieder bedrijf rendabel om te kiezen voor LED! Wij begrijpen dat u in een winkel of restaurant ander licht nodig hebt dan in een kantoor of magazijn. Van sfeervol naar praktisch, alles is mogelijk met LED verlichting. Wij komen graag bij u langs om geheel op maat een lichtplan voor u te maken. Zo profiteert u altijd van een snelle service en LED verlichting die geheel voor uw bedrijf in Den Haag gemaakt is!

Alles over Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van Zuid-Holland en de gehele gemeente Den Haag heeft ongeveer 525.000 inwoners. Na Amsterdam en Rotterdam is het de grootste gemeente van Nederland. Hier zijn natuurlijk de Nederlandse regering en het parlement gevestigd, als ook de residentie van het koninklijk huis. Een leuk weetje is dat Den Haag nooit stadsrechten heeft gehad en dus op papier een dorp is in plaats van een stad. De stad is onder te verdelen in acht stadsdelen, te weten: Haagse Hout, Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak en Centrum. De gemeente Den Haag grenst aan Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Delft en Westland. Den Haag is natuurlijk goed bereikbaar vanuit Leiden en Rotterdam en heeft zes treinstations, te weten: Den Haag Centraal, Holland Spoor, Laan van NOI, Mariahoeve, Moerwijk en Ypenburg. Daarnaast is de stad ook via de weg goed te bereiken via de A4, A12, A13, N14, N44 en N211.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf in Den Haag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en komen graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn.

LED verlichting Den Haag