LED verlichting Leiden

Heeft u een onderneming in de omgeving van Leiden en bent u benieuwd wat de mogelijkheden van LED verlichting voor uw onderneming zijn? LED Design Holland vertelt u daar graag meer over! Veel mensen denken dat LED verlichting maar één stand heeft: fel. Niets is echter minder waar. LED verlichting kan inderdaad heel praktisch zijn, wat bijvoorbeeld handig is in magazijnen en fabriekshallen. Maar LED kan ook zeker sfeervol zijn en kan bijvoorbeeld perfect gebruikt worden in winkels of restaurants. Daarom zeggen wij altijd dat LED verlichting voor ieder bedrijf rendabel is! Zeker als u ervoor kiest om dit door LED Design Holland aan te laten pakken. Wij leveren namelijk altijd maatwerk en zorgen er dus voor dat u verlichting perfect bij uw zaak past, zodat u daar optimaal rendement uit haalt.

Wat zijn de voordelen?

LED verlichting heeft veel verschillende voordelen, ook voor uw bedrijf. Zo bespaart u heel wat kosten op uw maandelijkse energierekening. LED heeft namelijk een stuk minder energie nodig dan conventionele verlichting. Dat scheelt niet alleen in uw portemonnee, het milieu wordt er ook een stuk minder mee belast. Daardoor is het vaak ook mogelijk om, als u overgestapt bent op LED verlichting, subsidie aan te vragen. De overheid subsidieert namelijk organisaties die duurzaam ondernemen! Daarnaast gaat LED verlichting een stuk langer mee dan conventionele verlichting, waardoor u ook kunt besparen op de onderhoudskosten. Ook is LED gewoon dimbaar en kunt u bijvoorbeeld een motion sensor in laten bouwen, zodat de verlichting alleen aangaat als er beweging is en dus niet onnodig aan staat.

Alles over Leiden

Leiden is een stad en gemeente in Zuid-Holland en heeft ongeveer 124.000 inwoners. Leiden behoort tot een groot aan elkaar vast gebouwd stedelijk gebied waar Oegstgeest, Zoeterwoude, Leiderdorp en Voorschoten ook bij horen. Ook Katwijk wordt hier vaak bij gerekend, waardoor de gehele agglomeratie ruim 270.000 inwoners heeft. Met de de dorpen Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout erbij heeft het gehele stedelijke gebied van Leiden ongeveer 348.000 inwoners! Dit zorgt ervoor dat dit na Den Haag de meest dichtbevolkte gemeente van Nederland is. Leiden heeft als bijnaam de Sleutelstad en heeft de oudste universiteit van Nederland. De stad staat dan ook bekend om haar historie en karakteristieke eigenschappen. Naast de bovengenoemde dorpen in de agglomeratie grenst de gemeente Leiden ook nog aan Leiderdorp, Zoeterwoude, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. De stad is onder te verdelen in Zuid, West, Midden en Noord en kent 10 districten. Leiden is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, het heeft namelijk drie treinstations: Centraal, Lammenschans en De Vink. Ook via de weg bent u er zo, via de A4, A44, N11, N206, N445 of N447.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u dus een bedrijf in Leiden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en berekenen graag voor uw bedrijf in Leiden wat LED verlichting u op kan leveren.