LED verlichting Nieuwegein

Heeft u een onderneming in Nieuwegein en bent u benieuwd of u kunt besparen op uw maandelijkse kosten? Uit onderzoek blijkt dat, naast loonkosten, de energiekosten vaak de grootste kostenpost zijn voor ondernemingen. Gelukkig kunt u daar wat aan doen! Investeer in LED verlichting en bespaar flink op uw maandelijkse energiekosten. Natuurlijk is LED verlichting een flinke investering, maar dit verdient u snel terug door de besparingen op energiekosten. LED verlichting heeft namelijk een stuk minder energie nodig dan bijvoorbeeld conventionele TL verlichting. Als iets minder energie nodig heeft, kost het natuurlijk ook minder! Dat betekent niet alleen een verschil in uw portemonnee, maar ook een duurzamere onderneming. Het is natuurlijk ook een stuk beter voor het milieu als u minder energie verbruikt. U bespaart met LED daarnaast ook nog op de onderhoudskosten. U hoeft deze armaturen namelijk een stuk minder snel te vervangen dan conventionele verlichting. Ze gaan een stuk minder snel kapot en hebben ook minder onderhoud nodig. Alleen maar voordelen dus!

Waarom LED Design Holland?

LED Design Holland is dé specialist op het gebied van LED verlichting. Wij zijn er voor ieder bedrijf dat wil besparen op de maandelijkse kosten en graag milieuvriendelijker te werk wil gaan. Of u nu een eigen winkel of restaurant hebt, of nieuwe verlichting voor uw magazijnstellingen nodig hebt; LED verlichting is voor ieder bedrijf rendabel, zeker als u dit door LED Design Holland laat doen. Wij maken namelijk altijd een lichtplan op maat. Wij weten dat ieder bedrijf anders is en dus ook een andere lichtbehoefte heeft, inclusief verlichting in scholen. Wij komen graag bij u langs om uw huidige bedrijfssituatie te bekijken, of u nu showroomverlichting of andere LED-oplossingen nodig heeft, samen bekijken we de mogelijkheden. We kunnen dan specifiek voor uw bedrijf berekenen wat de investering gaat zijn, wat uw maandelijkse besparingen zullen zijn en dus ook wat uw terugverdientijd zal zijn. Zo kunt u zelf een goede keuze maken!

Alles over Nieuwegein

Nieuwegein is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente heeft inmiddels ongeveer 62.000 inwoners en is in 1971 ontstaan na de samenvoeging van de gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein staat bekend om zijn centrale ligging en wordt dan ook ingesloten door drie snelwegen, namelijk de A2, A27 en A12. Er is geen treinstation in de gemeente Utrecht, maar er is wel een goede sneltramverbinding met Utrecht en IJsselstein en een goede busverbinding met Vianen. De gemeente Nieuwegein grenst aan Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen. Nieuwegein omvat de wijken Zuilenstein, Zandveld, Jutphaas-Wijkersloot, Vreeswijk, Plettenburg, Oudegein, Merwestein, Laagraven-Liesbosch, Huis de Geer, Hoog-Zandveld, Hoge Landen, Het Klooster, Galecop, Fokkesteeg, Doorslag, De Wiers, Blokhoeve, Batau-Zuid, Batau-Noord en natuurlijk het Stadscentrum.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf in Nieuwegein? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en komen bij u langs om eens te kijken hoe het er met uw huidige verlichting voor staat. We helpen u graag aan een duurzamer beleid en kostenbesparingen!