LED verlichting Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad waarin zich veel bedrijven bevinden. Heeft u ook een eigen onderneming in Nijmegen, en bent u benieuwd hoe u maandelijks kosten kunt besparen? Dan is het misschien slim om eens te denken aan LED verlichting! U heeft vast al wel eens gehoord dat LED verlichting u veel kan opleveren. Maar geldt dat ook voor uw bedrijf? Zeker als u uw huidige verlichting laat vervangen door LED Design Holland. Wij leveren namelijk altijd maatwerk en kunnen er op deze manier voor zorgen dat een investering in LED verlichting voor ieder bedrijf rendabel is. We bekijken uw huidige situatie en horen graag wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld graag een sfeervolle winkel waarin uw producten op de juiste manier belicht zijn? Of heeft u een kantoor en wilt u voorkomen dat uw medewerkers hoofdpijn krijgen? Heeft u praktische verlichting nodig in uw magazijn of fabriek? De mogelijkheden van LED verlichting zijn eindeloos!

Uw huidige verlichting laten vervangen

Waarschijnlijk heeft u niet veel last van uw huidige verlichting. Toch kan het altijd beter, zeker op het gebied van financiën en verbruik. LED verlichting verbruikt een stuk minder energie dan bijvoorbeeld TL verlichting of andere conventionele verlichting. Dat scheelt in uw portemonnee, maar is ook een stuk beter voor het milieu. U kunt dus maandelijks kosten besparen, en duurzaam ondernemen! Steeds meer mensen vinden het dan ook belangrijk dat bedrijven niet alleen denken aan winst maken, maar ook de wereld om zich heel belangrijk vinden. Werken ze wel op een duurzame en milieuvriendelijke manier? Als u in uw bedrijf in Nijmegen overstapt naar LED verlichting, zet u een grote stap richting duurzaam ondernemen!

Alles over Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland en heeft ongeveer 174.500 inwoners. Het is de grootste stad van de provincie Gelderland en ligt dichtbij de grens met Duitsland. De stad ligt op de zuidelijke oever van de rivier de Waal, terwijl een deel van de gemeente aan de andere kant van de Waal ligt, zoals Lent en een deel van Oosterhout. Daarnaast vormt Nijmegen samen met 19 andere gemeenten in de omgeving de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN). Er vinden veel evenementen plaats in Nijmegen, waaronder natuurlijk de Nijmeegse Vierdaagse met de daarbij horende Vierdaagsefeesten. Ook de Batavierenrace vindt hier plaats en in het Goffertpark worden er in de zomer regelmatig grote concerten gehouden. Nijmegen is goed bereikbaar en heeft dan ook vijf treinstations: Nijmegen, Dukenburg, Heyendaal, Lent en Goffert. Ook via de weg is Nijmegen goed te bereiken via de A15, A73, N324, A325, A326, N842 en N844. De gemeente grenst aan de gemeenten Overbetuwe, Lingewaard, Berg en Dal, Heumen, Wijchen en Beuningen.

De mogelijkheden van LED verlichting in uw bedrijf in Nijmegen

Heeft u een bedrijf in Nijmegen en wilt u dus graag meer weten over de mogelijkheden en besparingen die LED verlichting u te bieden heeft? Dan neemt u natuurlijk contact op met de specialist, LED Design Holland! Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en te berekenen wat LED verlichting uw bedrijf in Nijmegen op kan leveren.