LED verlichting Oosterhout

Oosterhout is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Oosterhout heeft een gezellig centrum met veel verschillende winkels en horecagelegenheden, maar ook een industrieterrein en een woonboulevard waar veel bedrijvigheid is. Er zijn ook nog andere wijken in Nederland die de naam Oosterhout dragen, namelijk in de gemeente Overbetuwe, Nijmegen en Alkmaar. In Oosterhout gaan steeds meer bedrijven over op LED verlichting, natuurlijk omdat het de nodige besparingen oplevert. Echter wordt LED verlichting hier ook gebruikt om de veiligheid te verbeteren. Zo krijgen verschillende verkeersborden langs fietspaden zodat ook in het donker de verkeerssituatie duidelijk is.

LED in elke branche

Niet alleen de gemeente kiest voor LED verlichting in Oosterhout, ook diverse bedrijven maken de overstap. Dat is natuurlijk helemaal niet zo gek; LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker als u hiervoor LED Design Holland inschakelt. Wij zijn dé specialist op het gebied van LED verlichting en zijn gevestigd in Breda. Wat ons kenmerkt en onderscheidt, is dat wij altijd flexibel zijn en maatwerk leveren. Wij weten namelijk dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en maken dus voor ieder bedrijf een lichtplan op maat. Zo zorgen we er altijd voor dat u de meest optimale verlichting heeft voor uw bedrijf. Wij zijn er vanaf het ontwerp tot de installatie voor u en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. We komen graag bij u langs om uit te rekenen wat LED verlichting precies voor besparingen voor uw bedrijf in Oosterhout kan realiseren.

Alles over Oosterhout

De stad Oosterhout heeft ongeveer 48.750 inwoners, de gemeente Oosterhout heeft er in totaal ongeveer 54.750. Bij de gemeente Oosterhout horen ook Den Hout, Oosteind en Dorst. Oosterhout ligt tussen Breda en Tilburg in en grenst onder andere aan Drimmelen, Geertruidenberg, Dongen en Rijen. Oosterhout heeft geen treinstation maar is via de A27, A59, N282, N629 en N631 toch goed bereikbaar. Uit Oosterhout komt de bekende kaneelstok en ander snoepgoed dat geproduceerd wordt door Holland Foodz. Oosterhout heeft ook een verleden in de leerlooierij, maar de eerste fabrieken die zich hier vestigden waren sigarenfabrieken.

Wat kan LED verlichting uw bedrijf in Oosterhout opbrengen?

Op energie besparen wil natuurlijk ieder bedrijf, of u nu een winkel of een fabriek heeft. Met LED verlichting kunt u veel energie besparen; dit ziet u direct terug op uw maandelijkse rekeningen. Daarnaast gaat LED verlichting ook een stuk langer mee dan conventionele verlichting, waardoor u ook flink kunt besparen op de onderhoudskosten. Tot slot is LED verlichting ook een stuk beter voor het milieu, waardoor u, als u kiest voor LED verlichting, ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk aan het ondernemen bent. Een mooi project dat we in Oosterhout hebben gerealiseerd is bijvoorbeeld het vervangen van de verlichting bij BERO Slijp- en Polijsttechniek in Oosterhout. Hier hebben we een energiebesparing van 65% weten te realiseren, met een terugverdientijd van 1,7 jaar! Wilt u dat ook graag voor uw bedrijf werkelijkheid maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

LED verlichting Oosterhout