LED verlichting Schijndel

Heeft u een eigen onderneming in Schijndel of omgeving, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting? Neem dan eens contact op met LED Design Holland. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED verlichting en onderscheiden ons van andere partijen door altijd maatwerk te bieden. Ieder bedrijf is natuurlijk anders en heeft een andere soort verlichting nodig. Toch is LED verlichting voor vrijwel ieder bedrijf rendabel! Wij bieden een op maat gemaakt lichtplan en zorgen er op deze manier voor dat u altijd verlichting in uw zaak heeft dat geheel naar wens is en waar u optimaal rendement uithaalt. Of u nu een kantoorpand, winkel of magazijn hebt; het is allemaal mogelijk!

Waarom kiezen voor LED verlichting?

U heeft natuurlijk al wel eens gehoord over de voordelen van LED verlichting, maar geldt dit ook voor uw bedrijf in Schijndel? Zeker weten. Door onze manier van werken kan ieder bedrijf profiteren van de voordelen van LED verlichting. Doordat LED een stuk minder energie verbruikt dan conventionele verlichting, heeft u natuurlijk ook een stuk minder energie nodig. Dat verschil merkt u zeer op de maandelijkse energierekening, waardoor u de investering in LED verlichting snel zal terugverdienen. Hoeveel uw besparingen precies zullen zijn, rekenen we graag voor u uit als we bij u op bedrijfsbezoek komen. We bekijken dan de huidige situatie en bekijken wat de mogelijkheden voor LED verlichting in uw bedrijf in Schijndel precies zijn, zodat u alles inzichtelijk heeft. LED verlichting kan nog veel meer voordelen hebben voor uw bedrijf in Schijndel. Zo kunt u subsidie aanvragen voor bedrijven die duurzaam ondernemen, en bespaart u ook op de onderhoudskosten. LED verlichting is namelijk niet alleen duurzamer, het gaat ook een stuk langer mee dan conventionele verlichting! Daarnaast is duurzaam ondernemerschap altijd een goed visitekaartje.

Alles over Schijndel

Schijndel is een plaats in de provincie Noord-Brabant en ligt in de gemeente Meierijstad. Vroeger vormde deze plaats een eigen gemeente, maar werd op 1 januari 2017 samengevoegd met de gemeenten Sint-Oedenrode en Veghel tot de gemeente Meierijstad. Schijndel heeft ongeveer 23.000 inwoners, inclusief het kerkdorp Wijbosch. Binnen de gemeente bevinden zich verschillende buurtschappen zoals Oetelaar, Meijldoorn, Lieseind, Houterd, Hoeves, Hermalen, Elde, De Bus en Achterste Hermalen. Nabijgelegen plaatsen zijn Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Wijbosch, Veghel, Sint-Oedenrode, Boxtel en Germonde. Schijndel is via de weg goed te bereiken en ligt op een paar minuten afstand van de A50 en de A15. Met de bus kan men vanuit Schijndel naar Den Bosch, Eindhoven, Uden, Best, Veghel en Boxtel.   

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LED verlichting uw bedrijf in Schijndel kan bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op of bekijk onze werkwijze pagina. Uiteraard gaan wij netjes met uw gegevens om. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en rekenen dan bedrijfsspecifiek voor u uit wat de kosten en baten zullen zijn, en wat uw terugverdientijd zal worden als u de duurzame beslissing maakt om over te stappen op LED verlichting! Zo weet u precies waar u aan toe bent en eindigt u altijd met verlichting die helemaal bij uw onderneming in Schijndel past.