LED verlichting Spijkenisse

Spijkenisse is een stad binnen de Stadsregio Rotterdam en ligt in de gemeente Nissewaard, natuurlijk in Zuid-Holland. Ook in Spijkenisse zie je steeds meer LED verlichting. In het Rotterdamse havengebied wordt natuurlijk veel geïnnoveerd op het gebied van duurzaamheid en LED verlichting hoort daar zeker bij. LED verlichting in uw bedrijf draagt zeker bij aan een duurzamer beleid en dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! U heeft vast al eens gehoord over de voordelen van LED verlichting en hier kunt u in uw bedrijf in Spijkenisse ook van profiteren. Of u nu een winkel of een fabriek heeft, de mogelijkheden van LED verlichting zijn eindeloos. Bent u benieuwd wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED verlichting en bieden altijd een advies op maat. Elk bedrijf is natuurlijk anders. Wij overtuigen u graag van de voordelen van LED verlichting voor uw bedrijf in Spijkenisse!

Uw verlichting laten vervangen door LED Design Holland

Bent u benieuwd of het voor uw bedrijf in Spijkenisse ook mogelijk is om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting? Dan komen wij graag even bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken. Wij weten namelijk heel goed dat ieder bedrijf anders is en bieden dus altijd maatwerk. Zo zorgen we er niet alleen voor dat u flink kunt besparen op uw energiekosten, maar heeft u ook de juiste verlichting in uw bedrijf. Met LED verlichting kunt u namelijk sfeer creëren in uw winkel of restaurant, maar het kan ook dienen als erg praktisch licht voor bijvoorbeeld tussen stellingen in een magazijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij komen eerst bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken. We horen dan graag wat uw wensen zijn en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Vervolgens maken we een lichtplan op maat en gaan we aan de slag met het vervangen van uw huidige verlichting. We gaan pas weg als alles geheel naar wens is. Daarna kunt u profiteren van lagere maandelijkse energiekosten, prachtige verlichting en een duurzaam bedrijf!

Alles over Spijkenisse

Spijkenisse ligt op het eiland Putten en heeft ongeveer 73.000 inwoners. Sinds 2015 zijn de gemeenten Spijkenisse en Bernisse samengevoegd en vormen zij de gemeente Nissewaard, waarvan Spijkenisse de hoofdplaats is. De stad grenst aan Bernisse, Korendijk, Albrandswaard en Rotterdam. Officieel is Spijkenisse een stad, maar de meeste inwoners zien het nog steeds als een dorp. De stad groeide vroeger snel door de ligging bij het Rotterdamse Havengebied, waar veel mensen gingen werken. Spijkenisse bestaat uit verschillende wijken zoals Waterland, Vriesland, Vogelenzang, Vierambachten, Sterrenkwartier, Staalmeesters, Schiekamp, Schenkel, Maaswijk, Hoogwerf, De Hoek, Groenewoud, Gildenwijk, De Elementen, De Akkers en natuurlijk Centrum. Spijkenisse is bereikbaar via de snelwegen A15 en via de provinciale weg N218. Daarnaast heeft de stad geen treinstation, maar is het via metrolijnen onder andere met Rotterdam verbonden.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over het vervangen van uw huidige verlichting door LED verlichting in uw bedrijf in Spijkenisse? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag aan een kostenbesparend en duurzaam bedrijf!

LED verlichting Spijkenisse