LED verlichting Veghel

Veghel en duurzaamheid gaan hand in hand. Zo wordt er veel geïnvesteerd in zonnepanelen, windenergie en andere vormen van duurzame energiewinning. Als de energie al duurzaam en milieuvriendelijk gewonnen wordt, is het natuurlijk ook belangrijk dat deze duurzaam gebruikt wordt! Met LED verlichting maakt men zeer duurzaam gebruik van energie. Deze armaturen verbruiken namelijk aanzienlijk minder dan conventionele verlichting zoals TL. Daarom kiest niet alleen de gemeente en de overheid, maar ook diverse bedrijven in Veghel steeds vaker voor LED verlichting.

Besparen en goed doen

LED verlichting is hét voorbeeld van een win-win-situatie. Kiest u namelijk voor LED verlichting voor uw bedrijf in Veghel, dan kiest u voor duurzaam energieverbruik en voor aanzienlijk lagere maandlasten. Dat is natuurlijk voor uw bedrijf erg goed nieuws, maar u doet ook wat terug voor de planeet als u kiest voor LED verlichting doordat het zoveel minder energie verbruikt. Steeds meer consumenten geven ook de voorkeur aan bedrijven die duurzaam ondernemen, dus door te kiezen voor LED verlichting voor uw bedrijf in Veghel kunt u ook een streepje voor hebben op de concurrentie! En heeft u ook al gehoord over het subsidievoordeel dat u er ook nog uit zou kunnen halen? Er zijn dus enkel voordelen als u kiest voor LED verlichting! Zeker als u uw huidige verlichting laat vervangen door LED Design Holland. Wij zijn namelijk de echte specialist op het gebied van LED verlichting en bieden een uitstekende en flexibele service zodat uw verlichting u niet alleen heel wat besparingen oplevert, maar ook nog eens geheel naar wens is.

Alles over Veghel

Veghel ligt natuurlijk in de provincie Noord-Brabant en is onderdeel van de gemeente Meierijstad. Het ligt midden in de Brabantse Meierij en aan het nationaal landschap Het Groene Woud. Het heeft ongeveer 31.250 inwoners en wordt dan ook beschouwd als een middelgrote stad. Vroeger had het een station, maar tegenwoordig niet meer. Gelukkig is Veghel nog steeds goed bereikbaar door diverse buslijnen en natuurlijk ook door de A50, N265, N279, N606, N616 en N622. Veghel was altijd een passantendorp, onder andere door de haven. Deze haven doet tegenwoordig dienst als passantenhaven, maar was vroeger erg belangrijk voor de lokale economie. Ook hebben hier verschillende grote bedrijven zich gevestigd, zoals de voorloper van het huidige FrieslandCampina: de Coöperatieve Centrale Melkproductenfabriek – De Meijerij.

Kies ook voor LED verlichting

Kiest u ook voor duurzaamheid en wilt u graag de huidige verlichting in uw bedrijf in Veghel laten vervangen door LED verlichting? Schakel dan LED Design Holland in. Of u nu een groot magazijn hebt of een gezellige winkel; ieder bedrijf heeft baat bij LED verlichting. Wij weten dat ieder bedrijf anders is en stellen dan ook altijd een op maat gemaakt lichtplan op zodat we de verlichting geheel op uw bedrijfssituatie kunnen aanpassen. Wij gebruiken onze kennis en uw wensen om tot een prachtig, duurzaam en energiezuinig resultaat te komen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LED verlichting uw bedrijf in Veghel kan bieden? Neem dan contact met ons op; wij vertellen u er graag meer over!

LED verlichting Veghel