LED verlichting Venlo

Bent u benieuwd of LED verlichting ook wat is voor uw bedrijf in Venlo? Dat is het zeker! Wij, van LED Design Holland, zijn specialist op het gebied van LED verlichting in bedrijven. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij komen graag eens bij u kijken op welke manier LED verlichting geïntegreerd kan worden en wat het u maandelijks aan energiekosten kan schelen. Of u nu een klein bedrijf hebt of een grote loods dagelijks moet verlichten, wij bieden de juiste, op maat gemaakte oplossing. We begrijpen dat u zich misschien afvraagt of het ook voor uw bedrijf een goede investering zal zijn. Daarom rekenen we dat graag voor u uit. Maar de conclusie kunnen we al geven: dat is zeker het geval!

Waarom LED verlichting ook iets voor uw bedrijf in Venlo is

Heeft u een café of een kantoor? Een parkeergarage of tandartspraktijk? Wij vertellen u graag waarom LED verlichting ook interessant is voor uw bedrijf in Venlo. LED verlichting heeft namelijk veel verschillende voordelen. Daar heeft u vast al eens over gehoord. De voordelen van LED verlichting zijn onder andere:

  • Het gaat een stuk langer mee.  De meeste LED lampen gaan ongeveer 30.000 tot 50.000 branduren mee, maar er zijn zelfs lampen die tot wel 100.000 uur meegaan! Dit zorgt er niet alleen voor dat u minder snel nieuwe lampen hoeft te kopen, maar zorgt er ook voor dat u zelf minder tijd kwijt bent aan het onderhoud en vervangen van de lampen. Ideaal dus!
  • Het grootste verschil met conventionele verlichting is de energie-efficiëntie. Bij conventionele verlichting gaat er zeker 90% van de energie verloren aan warmte. Bij LED verlichting gaat vrijwel alle energie naar het licht, waardoor u dus heel wat minder energie nodig hebt om dezelfde hoeveelheid licht te laten branden. En dat merkt u in uw portemonnee! Daarnaast is dit ook een stuk beter voor het milieu.
  • LED armaturen geven licht van uitstekende kwaliteit. Wellicht denkt u bij LED verlichting enkel aan fel wit licht, maar dat is allang niet meer het geval. LED verlichting is er in heel veel verschillende kleuren van uitstekende kwaliteit. Het is tegenwoordig zelfs dimbaar zodat u elke gewenste sfeer kunt creëren.
  • LED verlichting verhoogt de productiviteit op de werkvloer. Dit komt doordat er weinig trillingen in het licht zitten, een stuk minder dan bij conventionele verlichting. Door dit stabiele licht kunnen medewerkers zich beter concentreren en krijgen ze minder snel hoofdpijn. Dat draagt natuurlijk bij aan een hogere productiviteit!

Alles over Venlo

Als u een bedrijf in Venlo heeft, dan weet u dat het een prachtige stad is waar duurzaamheid centraal staat. De gemeente Venlo omvat naast de stad ook nog het stadsdeel Blerick met de dorpen Boekend en Hout-Blerick, alsook Tegelen en Steyl. Sinds 2010 behoren ook Arcen, Velden en Lomm bij deze gemeente, waardoor het totaal aantal inwoners op meer dan 100.000 komt, terwijl de stad Venlo zelf maar 37.500 inwoners heeft. Venlo is een echte industrie-, handels- en transportstad en is natuurlijk verbonden aan het Duitse Ruhrgebied. Hoewel de Tweede Wereldoorlog heel wat schade heeft aangericht, heeft Venlo een prachtig historisch centrum aan de maas. Venlo is goed te bereiken met de auto via de A74, A73 en A67. Ook met de trein kan vanuit Venlo gereisd worden naar Nijmegen, Weert, Eindhoven en Maastricht. Wilt u graag meer informatie over LED verlichting voor uw bedrijf in Venlo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag eens bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken en te berekenen wat LED verlichting uw bedrijf op kan leveren!

LED verlichting Venlo