LED verlichting Waalwijk

In Waalwijk, een gemeente en plaats in Noord-Brabant, is veel bedrijvigheid. Vroeger stond deze stad bekend om de leerlooierij, zoals een groot deel van Brabant. Tegenwoordig is er nog steeds veel industrie te vinden, maar heeft Waalwijk ook een gezellig centrum. En of het nu gaat om industriële verlichting of verlichting in een restaurant of winkel; u wilt er niet te veel geld aan kwijt zijn! Daarom is de overstap naar LED verlichting altijd een goede keuze, zeker als u dit laat doen door LED Design Holland. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van LED verlichting, in welke branche dan ook. Wij leveren altijd maatwerk en komen dan ook graag eens bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken. We bekijken dan uw huidige verlichting en kunnen specifiek voor uw bedrijf in Waalwijk berekenen wat uw investering gaat zijn en wat u uiteindelijk zal besparen als u kiest voor LED verlichting.

Energie- en kostenbesparend

LED verlichting heeft namelijk veel verschillende voordelen. Iedereen weet wel dat je er geld mee kunt besparen, maar hoe precies? Allereerst is LED verlichting erg energiezuinig. Dit is duidelijk te zien aan uw maandelijkse energierekening als u eenmaal gekozen heeft voor LED verlichting. En hoewel de overstap enige investering vereist, heeft u deze kosten door de maandelijkse besparingen op uw energiekosten snel terugverdiend. Daarnaast gaat LED verlichting een stuk langer mee dan conventionele verlichting, waardoor u ook nog eens bespaart op de onderhoudskosten. Echter is een van de belangrijkste redenen toch wel dat u niet alleen geld bespaart, maar ook energie; wat goed is voor het milieu. Zo kunt u duurzaam ondernemen en kosten besparen!

Alles over Waalwijk

In de stad Waalwijk wonen ongeveer 32.000 mensen. In totaal heeft de gemeente Waalwijk ongeveer 47.500 inwoners. Waalwijk ligt in de Langstraat, een streek in Noord-Brabant die de kern was van de Nederlandse schoen- en lederproductie. In de gemeente Waalwijk liggen ook nog de plaatsen Sprang-Capelle, Waspik, Vrijhoeve en ‘s Grevelduin-Capelle en grenst aan Heusden, Geertruidenberg, Loon op Zand, Dongen, Werkendam en Aalburg. Vroeger had Waalwijk een treinstation op de lijn Lage Zwaluwe – Den Bosch, maar deze lijn is opgebroken. Waalwijk is goed te bereiken via de A59 en de N261 en er zijn veel streekbussen, bijvoorbeeld richting de Efteling, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Drunen, Den Bosch, Waspik en Oosterhout.

Ook LED verlichting in uw bedrijf in Waalwijk?

In Waalwijk hebben we al verschillende mooie LED projecten mogen realiseren. Zo hebben we bij BoKam Metaalwerken in Waalwijk high-lume LED tubes gebruikt en hebben ze hierdoor een besparing op de energiekosten van 71% en een terugverdientijd van 1,4 jaar kunnen realiseren. Wilt u graag weten of zulke mooie resultaten ook bij uw bedrijf in Waalwijk mogelijk zijn? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de bedrijfsspecifieke mogelijkheden te bespreken! Wij kunnen dan alvast een berekening maken met de mogelijke besparingen die de overstap naar LED verlichting voor uw bedrijf kunnen betekenen. Zo weet u direct of LED verlichting ook voor uw bedrijf in Waalwijk interessant is!

LED verlichting Waalwijk