LED verlichting Zoetermeer

Elk bedrijf heeft verlichting nodig. En daar zijn veel verschillende keuzes in. Heeft u een bedrijf in Zoetermeer en heeft u nooit echt nagedacht over uw verlichting? Het hangt er gewoon? Dan gaan er heel wat deuren voor u en uw bedrijf in Zoetermeer open als wij u vertellen over LED verlichting! LED verbruikt namelijk een stuk minder energie en dat merkt u in uw portemonnee! Uw maandelijkse energiekosten zullen aanzienlijk dalen. Daarnaast bespaart u ook nog eens op onderhoudskosten, want LED verlichting gaat een stuk langer mee dan conventionele verlichting zoals TL. U zal dus niet snel last hebben van lampen die het niet meer doen. Het is daarnaast ook mogelijk om subsidie aan te vragen. Waarom? LED verlichting is zeer energiezuinig en belast het milieu dus minimaal. De overheid beloont duurzaam ondernemen en daarom is het mogelijk om subsidie aan te vragen als u de overstap maakt naar LED verlichting.

Is het ook wat voor mijn bedrijf?

Heeft u een winkel of een kantoor? Of heeft u misschien een grote fabriekshal waar de verlichting dag en nacht aan staat? Het maakt niet uit; LED verlichting is voor ieder bedrijf rendabel! Hoe dat kan? LED Design Holland heeft een unieke service; het leveren van een op maat gemaakt lichtplan. Wij weten namelijk dat ieder bedrijf anders is en dus ook een andere lichtbehoefte heeft. Heeft u voornamelijk sfeerverlichting nodig, of gaat het toch om praktisch licht? Het is allemaal mogelijk met LED verlichting voor uw bedrijf in Zoetermeer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat wij altijd maatwerk leveren, weet u zeker dat u het maximale rendement uit uw verlichting haalt en dat uw terugverdientijd zo kort mogelijk is. Zo kunt u optimaal profiteren van de voordelen die LED verlichting u biedt.

Alles over Zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio RotterdamDen Haag. Het geeft ongeveer 124.750 inwoners en kan onderverdeeld worden in 11 woonwijken: Oosterheem, Noordhove, Seghwaert, Palenstein, Rokkeveen, de Leyens, Buytenwegh, Meerzicht, Driemanspolder, Dorp en natuurlijk het Stadscentrum. Daarnaast zijn er ook veel industriegebieden die in en om Zoetermeer liggen, te weten: Oosterhage West, Nutrihage, Lansinghage, Rokkehage, Brinkhage, Dwarstocht, Zoeterhage en Hoornerhage. De gemeente is goed bereikbaar en heeft twee treinstations, namelijk Zoetermeer en Zoetermeer Oost. Ook via de weg komt u er makkelijk, via de A12, N470, N209 en N206. Zoetermeer wordt ook wel de ICT stad genoemd omdat er veel ICT-gerelateerde bedrijven gevestigd zijn en hier sinds een aantal jaar ook de Haagse Hogeschool – Academie voor ICT gevestigd is.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van LED verlichting voor uw bedrijf in Zoetermeer? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij weten u altijd vrijblijvend meer te vertellen en komen graag eens bij uw bedrijf langs om de huidige situatie te bekijken en te berekenen wat u in uw bedrijf in Zoetermeer kunt besparen als u voor LED verlichting kiest.

LED verlichting Zoetermeer