Dé LED specialist voor gericht advies

Bent u benieuwd naar de beste LED oplossing voor uw pand? Als LED specialist staan wij altijd klaar om u advies te geven over de beste LED verlichting voor uw bedrijfspand. Ons advies is eerlijk en gericht: we adviseren u op basis van uw wensen en weten wat het beste is voor uw bedrijf. Daarbij zorgen we natuurlijk altijd voor een lichtplan met de meeste energiebesparing.

Passend LED advies

Graag maken we met u een afspraak waarbij we vrijblijvend advies geven over de gewenste situatie. Wij bieden de juiste LED solutions per branche. Als LED specialist weten wij uiteraard wat alle mogelijkheden zijn en bepalen aan de hand van uw huidige situatie en uw wensen welke oplossing het beste past. We denken graag met de klant mee over zijn wensen en stellen aan de hand hiervan een idee samen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een advies omtrent de hoeveelheid licht of de kleurtemperatuur van het licht. Wanneer we een idee hebben van de nieuwe verlichting, leggen we een offerte aan u voor. We kunnen u vervolgens voorzien van een lichtplan, waarbij er zwart op wit komt te staan hoeveel en welke soort licht er in de ruimte komt. Waar mogelijk kunnen wij ook een visualisatie verzorgen, bijvoorbeeld bij LED gevelverlichting.

Besparen met LED

Omdat wij een LED specialist zijn met veel ervaring, weten we dat klanten het belangrijk vinden om te weten hoeveel ze kunnen besparen met hun nieuwe LED verlichting. Om deze reden voorzien we onze klant van een besparingscalculatie, die bij de offerte zit inbegrepen. Aan de hand hiervan kunt u zien hoeveel u zult besparen met LED. We berekenen de tijd die het kost om uw investering in LED verlichting terug te verdienen. We vergelijken vervolgens de nieuwe situatie met de oude en zo zult u al snel merken dat lichtadvies van een LED specialist het meest duurzame lichtadvies is.