Wij zijn gericht op de
zakelijke markt

LED Design Holland is de leverancier van zakelijke LED verlichting. Ons team van specialisten is gepassioneerd en wij denken graag met u mee. U kunt altijd rekenen op:

  • Een vast contactpersoon en persoonlijk advies
  • Armaturen van de allerhoogste kwaliteit
  • Optimale besparingsmogelijkheden
  • Innovatieve, slimme en duurzame oplossingen
  • 100% maatwerk

Verder beschikken wij over up-to-date vakkennis en zijn wij op de hoogte van branche specifieke eisen. Vanzelfsprekend houden wij NEN normen voor werkplekverlichting, UGR waardes etc. nauwlettend in de gaten. U kunt bij ons terecht voor een alles-in-een-pakket; van advies tot en met installatie. Wilt u alleen armaturen bestellen maar zelf installeren? Geen probleem.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

 

Fase 1

Kennismaken &
adviesgesprek

Elkaar leren kennen is de eerste fase van onze werkwijze. Onze LED specialist komt graag bij u langs. U kunt uw wensen en eisen kenbaar maken en wij kunnen u meer vertellen over LED Design Holland, onze expertise en ons productaanbod.

Onze LED toepassingen en aanbod aan producten is dusdanig groot dat wij dit niet allemaal op de website kunnen plaatsen. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Het zou fijn zijn als we de ruimte of het gebouw kunnen zien. Dan kunnen we ter plekke advies geven, lichtmetingen uitvoeren en zorgen voor de juiste afstemming. Wenst u een offerte op maat? Dan mag een goede analyse van de situatie niet ontbreken. Hiervoor kunnen we desgewenst een tweede afspraak voor maken.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op
maat

Onze specialist zal na een grondige inventarisatie & analyse van uw situatie een persoonlijke offerte maken. Hierin laten we zien wat voor u een passende en duurzame oplossing is. U ziet direct welke investering nodig is. Ook maken we voor u een besparingscalculatie en ziet u wat u kunt besparen t.o.v. van uw huidige verlichting (terugverdientijd).

Desgewenst wordt offerte voorzien van een lichtplan op maat. Dit is een 3D visualisatie van uw ruimte en maakt het inzichtelijk hoeveel armaturen u nodig heeft, welke soort armaturen het meest geschikt zijn en op welke locatie deze komen.

Het opstellen van een lichtplan gebeurt softwarematig via Dialux. Hierbij houden we rekening met tal van factoren, onder andere:

  • uw wensen en budget
  • branche specifieke eisen
  • de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond
  • het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting
  • de lichtopbrengst

Offerte met lichtplan op maat

LED industrie

 

Fase 3

Installatie en montage LED armaturen

Onze specialist zal met u afstemmen wanneer en hoe de LED verlichting geïnstalleerd zal worden. Wij hebben eigen monteurs in huis zodat het proces efficiënt verloopt, zonder overlast voor u en met zo min mogelijk oponthoud van uw werkzaamheden. Wilt u de installatie & montage zelf uitvoeren? Dat is geen enkel probleem.

 

Fase 4

Onderhoud

Onderhoud is bij LED verlichting nauwelijks nodig. Vanzelfsprekend zullen wij ook na de installatie voor u klaarstaan. Graag lopen we de verlichting nog even langs en kijken of het geheel na wens is.

LED industrie