Wij zijn gericht op de
zakelijke markt

Ons team van specialisten is gepassioneerd en wij denken graag met u mee. U kunt altijd rekenen op:

  • Een vast contactpersoon en persoonlijk advies op maat
  • Armaturen van de allerhoogste kwaliteit
  • Alles-in-een-pakket, van advies tot en met installatie.

Verder beschikken wij over up-to-date vakkennis en zijn wij op de hoogte van branche specifieke eisen. Vanzelfsprekend houden wij NEN normen voor werkplekverlichting, UGR waardes etc. nauwlettend in de gaten.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

 

Fase 1

Kennismaken &
adviesgesprek

Elkaar leren kennen is de eerste fase van onze werkwijze. Onze LED specialist komt graag bij u langs. U kunt uw wensen en eisen kenbaar maken en wij kunnen u meer vertellen over LED Design Holland, onze expertise en ons productaanbod.

Onze LED toepassingen en aanbod aan producten is dusdanig groot dat wij dit niet allemaal op de website kunnen plaatsen. Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Het zou fijn zijn als we de ruimte of het gebouw kunnen zien. Dan kunnen we ter plekke advies geven, lichtmetingen uitvoeren en zorgen voor de juiste afstemming. Wenst u een offerte op maat? Dan mag een goede analyse van de situatie niet ontbreken. Hiervoor kunnen we desgewenst een tweede afspraak voor maken.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op
maat

Onze specialist zal na de grondige inventarisatie een persoonlijke offerte maken. Binnen de offerte laten we zien welke investering nodig is en wat u kunt besparen t.o.v. van uw huidige verlichting (terugverdientijd). De offerte is voorzien van een lichtplan. Dit is een 3D visualisatie van uw ruimte en maakt het inzichtelijk hoeveel armaturen u nodig heeft, welke soort armaturen het meest geschikt zijn en op welke locatie deze komen.

Het opstellen van een lichtplan gebeurt softwarematig via Dialux. Hierbij houden we rekening met tal van factoren, onder andere:

  • uw wensen en budget
  • branche specifieke eisen
  • de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond
  • het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting
  • de lichtopbrengst

Fase 3

Subsidie aanvraag

In vele gevallen is het mogelijk voor ondernemers om extra te besparen door subsidie aanvraag, bijvoorbeeld EIA, Energie investering Aftrek. Van het EIA-investeringsbedrag kunt u 45% in mindering brengen op uw fiscale winst.

Voor de subsidie aanvraag zal de opdrachtbevestiging inclusief een beschrijving, technische gegevens en eisen moeten worden verstuurd. Deze zaken zullen wij voor u uitvoeren. Wij zullen ook de subsidie voor u aanvragen.

Fase 4

Installatie en montage LED armaturen

Onze specialist zal met u afstemmen wanneer en hoe de LED verlichting geïnstalleerd zal worden. Wij hebben eigen monteurs in huis zodat het proces efficiënt verloopt, zonder overlast voor u en met zo min mogelijk oponthoud van uw werkzaamheden.

LED industrie

 

Fase 5

Onderhoud

Onderhoud is bij LED verlichting nauwelijks nodig. Vanzelfsprekend zullen wij ook na de installatie voor u klaarstaan. Graag lopen we de verlichting nog even langs en kijken of het geheel na wens is.