Prettige LED verlichting in de horeca

Professionele LED horeca verlichting is essentieel voor de rust en het comfort van uw klanten. Bij het uitzoeken en installeren van de juiste lampen, de mooiste armaturen en de beste sfeer kan LED Design Holland u van dienst zijn. Van A tot Z en op korte termijn! Van hotel tot restaurant, van lunchroom tot café; sfeer is een belangrijke factor. Samen met uw medewerkers zorgt u er dag in dag uit voor dat de gasten zich thuis voelen. Mooie tafels en comfortabele stoelen en eersteklas servies dragen bij die fijne ambiance. Maar hoe zit het met de verlichting? Licht kan het gevoel dat u overdraagt versterken, maar ook afzwakken. Er zijn talloze studies naar gedaan en keer op keer blijkt dat licht invloed heeft op bijvoorbeeld de stemming, eetlust en alertheid van mensen. LED Design Holland zorgt ervoor dat iedere kamer, zaal en gang in uw etablissement voortaan een passende atmosfeer uitstraalt.
Meer informatie

LED verlichting brasserie

Ik wil betere lichtkwaliteit en meer sfeer.

Geen probleem. Wij maken een lichtplan op maat, kosteloos.
Meer informatie
Besparen op horeca verlichting

Ik wil besparen op mijn huidige horeca verlichting.

Dat is vast mogelijk. We horen graag uw wensen en vertellen u over de mogelijkheden.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

Sfeervolle en duurzame LED horeca verlichting, top 3 producten

LED Tracklight L

LED Tracklight S

Bananenspot

Mogelijkheden horeca verlichting

Tja, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Van hip tot industrieel, van retro tot klassieke horeca verlichting. We vertellen u graag meer. Maak gewoon even een afspraak. Of vraag de brochure aan.

Horeca verlichting

Vragen over de juiste lichtkleur voor uw bedrijf?

Professionele LED horeca verlichting komt in vele soorten en maten. U wilt vanzelfsprekend verlichting die er goed uitziet en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons aanbod aan lampen en armaturen is enkel van A kwaliteit.Ons assortiment is zo ruim dat we u er graag meer over vertellen. Zo ook over het kiezen van de juiste lichtkleur of kleurtemperatuur. Deze heeft namelijk een grote invloed op de sfeer van uw horeca gelegenheid.


LED verlichting horeca

Horeca verlichting soorten, van bar tot keuken

Wat horeca verlichting betreft, zijn er grofweg vijf soorten te onderscheiden: basisverlichting;  accentverlichting; functionele verlichting; sfeerverlichting; decoratieve verlichting. In de meeste gevallen is een combinatie de meest ideale oplossing. Verder heeft iedere ruimte een eigen onderdeel binnen een lichtplan; van  horeca keuken verlichting  tot bar verlichting, van entree tot toilet. Ook zal uw horeca verlichting overdag wellicht een andere functie kennen dan in de avonduren.

LED horeca verlichting

LED horeca

Besparen met LED lampen

LED Design Holland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van LED verlichting. Er zijn LED projecten uitgevoerd voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van kantoor tot retail en van automotive tot horeca. De flinke besparing op energiekosten zorgen ervoor dat de meeste horeca gelegenheden de overstap maken naar LED verlichting. Bereken zelf uw LED besparing!

Perfecte ambiance

LED lampen werken op elektroden. Er komt nauwelijks warmte vrij en dus is LED energiezuinig en bovendien veilig. Ook in vergelijking met spaarlampen zijn LED lampen erg efficiënt. Een LED lamp gaat lang mee, gemiddeld genomen zo’n 25 jaar. Met LED bespaart u dus zowel op energie- als vervangingskosten. Verder zijn professionele LED lampen en armaturen zo mooi dat u niet meer hoeft in te leveren op sfeer of kleur; u creëert moeiteloos de perfecte ambiance.

Perfecte ambiance met LED verlichting

Maak kennis met onze horeca specialisten

Hopelijk bent u enthousiast geworden over LED als horeca verlichting. Wilt u wilt weten wat dit type lamp voor uw onderneming kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van u te horen!

LED verlichting in de horeca