Horeca LED verlichting, top 3 producten

Meteora tracklight

De aluminium Meteora 3-fase railspot is zeer flexibel in gebruik. Ideaal als LED verlichting voor horeca. Poedercoating afwerking. Standaard Triac dimbaar.

Download datasheet

Meteora S tracklight

De dimbare Meteora S is een compacte doch zeer krachtige 3-fase railspot. Uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. Te draaien en te kantelen.

Download datasheet

Moon II frameless

Deze dubbele cardanische inbouwspots passen naadloos in het plafond. Flexibel inzetbaar, de spots zijn kantelbaar en draaibaar.

Download datasheet

Prettige LED verlichting in de horeca

Runt u een hotel, restaurant of café? U weet als geen ander hoe belangrijk sfeer is. Samen met uw medewerkers zorgt u er dag in dag uit voor dat de gasten zich thuis voelen. Mooie tafels en comfortabele stoelen en eersteklas servies dragen bij die fijne ambiance. Maar hoe zit het met de verlichting? Licht kan het gevoel dat u overdraagt versterken, maar ook afzwakken. Er zijn talloze studies naar gedaan en keer op keer blijkt dat licht invloed heeft op bijvoorbeeld de stemming, eetlust en alertheid van mensen. LED Design Holland zorgt ervoor dat iedere kamer, zaal en gang in uw etablissement voortaan een passende atmosfeer uitstraalt.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

Horeca verlichting soorten, van bar tot keuken

Wat horeca verlichting betreft, zijn er grofweg vijf soorten te onderscheiden: basisverlichting;  accentverlichting; functionele verlichting; sfeerverlichting; decoratieve verlichting. In de meeste gevallen is een combinatie de meest ideale oplossing. Verder heeft iedere ruimte een eigen onderdeel binnen een lichtplan; van  horeca keuken verlichting  tot bar verlichting, van entree tot toilet. Ook zal uw horeca verlichting overdag wellicht een andere functie kennen dan in de avonduren.

Besparen met LED lampen

LED Design Holland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van LED verlichting. Er zijn LED projecten uitgevoerd voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van kantoor tot retail en van automotive tot horeca. De flinke besparing op energiekosten zorgen ervoor dat de meeste horeca gelegenheden de overstap maken naar LED verlichting. Bereken zelf uw LED besparing!

Perfecte ambiance

LED lampen werken op elektroden. Er komt nauwelijks warmte vrij en dus is LED energiezuinig en bovendien veilig. Ook in vergelijking met spaarlampen zijn LED lampen erg efficiënt. Een LED lamp gaat lang mee, gemiddeld genomen zo’n 25 jaar. Met LED bespaart u dus zowel op energie- als vervangingskosten. Verder zijn professionele LED lampen en armaturen zo mooi dat u niet meer hoeft in te leveren op sfeer of kleur; u creëert moeiteloos de perfecte ambiance.

Maak kennis met onze horeca specialisten

Hopelijk bent u enthousiast geworden over LED als horeca verlichting. Wilt u wilt weten wat dit type lamp voor uw onderneming kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van u te horen!

LED verlichting in de horeca