LED Design Holland als LED specialist partner

Bij de keuze voor een LED specialist vraag je je wellicht af waarom het ene bedrijf beter is dan het andere. LED Design Holland is een maatschappelijk verantwoord ondernemende LED specialist, gevestigd in Breda. LED Design Holland onderscheidt zich als LED specialist door persoonlijk advies op maat, een alles-in-een-pakket en de hoogste kwaliteit.

Kwaliteit en service

Wij zijn gespecialiseerd in energiezuinige verlichting, waar we alle toepassingen van kennen. Ben je op zoek naar LED kantoorverlichting? Of wil je jouw pand voorzien van nieuwe LED gevelverlichting? LED Design Holland staat garant voor alle LED verlichting voor bedrijven. Wij zijn creatief in het bedenken van een passende oplossing, die aansluit bij jouwwensen. We vertalen jouw idee naar een praktische en mooie uitkomst aan de hand van onze ervaring en kennis. Hierbij zorgen we voor de hoogste materiaalkwaliteit en de juiste details in de uitvoering, om je van een schitterende nieuwe LED installatie te voorzien.

Grote diversiteit

LED Design Holland is weliswaar gevestigd in Breda, maar we leveren onze diensten aan klanten door heel Nederland. Daarbij hebben we als LED specialist voor élke vorm van LED verlichting een geschikte lichtoplossing. Wij hebben reeds gewerkt met alle soorten bedrijven, van kleine, lokale bedrijven tot panden van grote bedrijven. Elke vorm van LED verlichting voor bedrijven is denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan een LED oplossing voor:

Alles in één pakket

Voor ons telt het gehele proces, niet alleen het eindresultaat. LED Design Holland adviseert je als LED specialist niet alleen over een passend nieuw lichtplan, maar levert een totaalpakket. Wij maken het ontwerp, leveren alle onderdelen en installeren alles voor je, zodat je gelijk kan genieten van het nieuwe LED licht. Ook geven we, aanvullend op de offerte, een energiebesparingsadvies. Zo weet je gelijk hoe je met nieuwe LED verlichting zult besparen op het milieu én natuurlijk op de energierekening.