Veilige ATEX-armaturen

Led verlichting is vooral veilige verlichting. Er komt nauwelijks warmte vrij en is niet brandgevoelig. Ook in een fabriekshal waar met zwaar apparatuur werkt of waar veel stof bij vrij komt is LED een goede keuze. Werkt u met explosiegevaarlijke voorwerpen, gassen of producten? Kies dan voor de speciale ATEX-armaturen. ATEX staat voor Atmosphères Explosibles. De ATEX LED verlichting voor fabriekshallen zijn zo ontworpen dat bij kortsluiting geen contact wordt gemaakt met de omgeving. Een ATEX-armatuur is verpakt in waterdicht en explosieveilig materiaal.

Naast ATEX armaturen bieden wij tal van andere veilige, stofvrije en waterdichte oplossingen. Wij werken nauw samen met diverse leveranciers voor industriële LED verlichting. Hierdoor kunnen wij voldoen aan al uw wensen. Vanzelfsprekend werken wij enkel met A-kwaliteit en houden wij de regelgeving nauwlettend in de gaten.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Hoge fabriekshallen, optimale verlichting

Bij hoge fabriekshallen is het een uitdaging om de verlichting ook op de werkvloer optimaal weer te geven. Om de optimale verlichtingssituatie te creëren maken wij altijd een lichtplan op maat. Zo voorkomen we schaduwwerking of ongelijkmatige lichtverdeling. Onze specialisten komen bij u langs voor een professioneel lichtontwerp. Dit wordt softwarematig bepaalt. Wij maken gebruik van Relux en Dialux als het gaat om een plan voor LED verlichting fabriekshallen. Het lichtplan geeft u een 3D visualisatie van de locatie en soort armaturen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij werken samen met vele LED fabrikanten en bieden maatwerk. Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van de Arbo wetgeving en NEN normen als het gaat om werkplekverlichting in fabrieken en fabriekshallen.

LED verlichting fabriekshal

LED verlichting fabriekshal

Een overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting in de fabriekshal willen veel ondernemers maken. De besparing op energiekosten en onderhoudskosten zijn inmiddels duidelijk. Wilt u direct inschatten wat u kunt besparen bij een overstap? Maak dan gebruik van onze LED-bespaarcalculator. Hierin kunt u aangeven hoeveel lampen u nu (ongeveer) heeft. Vervolgens geeft u aan hoeveel Watt de conventionele lampen verbruiken. Ook vult u in hoelang de lampen per dag branden. De calculator laat geeft direct een schatting van de besparing.
Vanzelfsprekend kunt u ook een offerte aanvragen. Onze LED specialist komt graag bij u langs en zal voor u een offerte op maat maken. Ook de besparings-en subsidie mogelijkheden zullen besproken worden.