Hoge fabriekshal?
Optimale verlichting!

In een bedrijfs- of fabriekshal is goede verlichting essentieel. Het juiste licht komt de veiligheid en productiviteit van medewerkers ten goede. Vroeger werd vooral gewerkt met TL verlichting. Tl-verlichting trilt en verliest veel energie aan warmte. Tegenwoordig maken steeds meer fabriekshallen de overstap naar LED verlichting. Het is niet alleen vele malen zuiniger ook de kwaliteit van de verlichting is beter. Daarnaast is LED duurzamer en, niet onbelangrijk, een stuk veiliger dan conventionele verlichting.

Bij hoge fabriekshallen is het essentieel om de verlichting ook op de werkvloer optimaal weer te geven. Om de optimale verlichtingssituatie te creëren maken wij altijd een lichtplan op maat. Zo voorkomen we schaduwwerking of ongelijkmatige lichtverdeling. Onze specialisten komen bij u langs voor een professioneel lichtontwerp. Dit wordt softwarematig bepaalt. Wij maken gebruik van Relux en Dialux als het gaat om een plan voor LED verlichting fabriekshallen. Het lichtplan geeft u een 3D visualisatie van de locatie en soort armaturen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij werken samen met vele LED fabrikanten en bieden maatwerk. Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van de Arbo wetgeving en NEN normen als het gaat om werkplekverlichting in fabrieken en fabriekshallen.

Ledverlichting fabriekshal

Ik wil betere lichtkwaliteit in de fabriek

Een gratis lichtplan op maat geeft helderheid!
Meer informatie
led magazijn

Ik wil besparen op verlichting

Maakt u nog gebruik van conventionele verlichting, zoals TL? Een overstap naar LED brengt veel voordelen met zich mee.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

Voorbeelden van onze LED lampen

LED Pro High-Bay

Deze LED High-Bay is niet alleen energiezuinig maar ook een veilig alternatief voor kwikdamp lampen. Geschikt voor hoge fabriekshallen.

Download datasheet

Atex Prima LED

Gas, stof of ontploffingsgevaar? De ATEX Prima LED voldoet aan alle eisen. Dit verlichtingsarmatuur is ook bestand tegen vocht en opspattend water.

Download datasheet

LED Line-Refix

Verwijder oude TL armaturen en vervang deze door LED Line Refix armaturen. Deze passen perfect in uw huidige lichtlijn systeem. Onze specialist geeft u graag meer informatie.

Download datasheet

LED verlichting voor fabriekshallen

Wilt u besparen op uw huidige fabrieksverlichting? Bent u benieuwd welke armaturen of lichtlijnen geschikt zijn voor uw situatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U kunt ook onze brochure aanvragen.

Altijd up-to-date info

Als het gaat om zakelijke LED verlichting is het voor ons als LED specialist van belang altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Of het nu gaat om innovatie, subsidie of richtlijnen; wij houden alle ins- en outs nauwlettend in de gaten. Heeft u vragen over uw situatie of wilt u meer weten over LED verlichting? U kunt op ons rekenen.


fabrieksverlichting

Veilige Atex-armaturen

Led verlichting is vooral veilige verlichting. Er komt nauwelijks warmte vrij en is niet brandgevoelig. Ook in een fabriekshal waar met zwaar apparatuur werkt of waar veel stof bij vrij komt is LED een goede keuze. Werkt u met explosiegevaarlijke voorwerpen, gassen of producten? Kies dan voor de speciale ATEX-armaturen. ATEX staat voor Atmosphères Explosibles. De ATEX LED verlichting voor fabriekshallen zijn zo ontworpen dat bij kortsluiting geen contact wordt gemaakt met de omgeving. Een ATEX-armatuur is verpakt in waterdicht en explosieveilig materiaal.

Naast ATEX armaturen bieden wij tal van andere veilige, stofvrije en waterdichte oplossingen. Wij werken nauw samen met diverse leveranciers voor industriële LED verlichting. Hierdoor kunnen wij voldoen aan al uw wensen. Vanzelfsprekend werken wij enkel met A-kwaliteit en houden wij de regelgeving nauwlettend in de gaten.

LED verlichting fabriekshal

LED verlichting fabriekshal

Een overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting in de fabriekshal willen veel ondernemers maken. De besparing op energiekosten en onderhoudskosten zijn inmiddels duidelijk. Wilt u direct inschatten wat u kunt besparen bij een overstap? Maak dan gebruik van onze LED-bespaarcalculator. Hierin kunt u aangeven hoeveel lampen u nu (ongeveer) heeft. Vervolgens geeft u aan hoeveel Watt de conventionele lampen verbruiken. Ook vult u in hoelang de lampen per dag branden. De calculator laat geeft direct een schatting van de besparing.

Vanzelfsprekend kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Plan eens een online meet en wij kunnen u een grove kostenindicatie geven. Liever een maatwerk offerte? Onze LED specialist komt graag bij u langs en zal voor u een offerte op maat maken. Ook de besparings-en subsidie mogelijkheden zullen besproken worden.

Door ons gerealiseerde industriële projecten