Duurzame LED verlichting voor bedrijven & kantoren

Verlichting voor bedrijven moet voldoen aan alle eisen die behoren bij jouw branche of sector. LED Design Holland biedt enkel zakelijke LED verlichting en fungeert eveneens als groothandel. Hierdoor profiteert je van up-to-date kennis, goede service en scherpe tarieven. Of je nu wilt overstappen naar LED of jouw huidige LED wilt vervangen of optimaliseren voor verdere besparing, ons team van specialisten staat voor je klaar.

horeca verlichting

Ik wil betere lichtkwaliteit.

Geen probleem. Wij maken gratis een lichtplan, 100% maatwerk.
Meer informatie
led zakelijk

Besparen op je huidige verlichting?

Veelal wel. Wij bespreken graag de opties.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

Zakelijke LED verlichting, top 3 producten

LED panel PRO

LED panel PRO

LED panelen passen uitstekend in een systeemplafond. Diverse varianten en kleuren beschikbaar. Uitstekende zakelijke LED verlichting.

Download datasheet
Lucevaria

Lucevaria

Trendy verlichting voor zakelijke toepassingen. Te gebruiken als hang- of opbouwverlichting. Ideaal in combinatie met LED spots.

Download datasheet
LED Downlight Giro

Downlight Giro

Deze LED downlight is voorzien van Philips Fortimo DLM flex Gen2 module met hoog rendement. Zeer geschikt voor zakelijk gebruik.

Download datasheet

Brochure zakelijke LED verlichting

Van industrieel tot klassiek, van trendy tot smart LED verlichting. Als het gaat om zakelijke LED verlichting zijn de mogelijkheden ruim. We vertellen je graag meer. Maak gewoon even een afspraak. Of vraag eerst de brochure aan.

LED verlichting fietsenwinkel

Innovaties zakelijke markt

Zakelijke LED verlichting is continu in beweging. Van trendy armaturen tot innovatieve ideeën. Als je vragen heeft over LED verlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de knowhow in huis, volgen ontwikkelingen nauwlettend en hebben oog voor trends. Of het nu een klein of groot vraagstuk betreft; wij denken graag met je mee!


zakelijke verlichting led

Optimale energie efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van zakelijke LED-verlichting is de energie-efficiëntie. LED-lampen verbruiken tot 80% minder energie dan traditionele verlichting en gaan tot 5 keer langer mee. Dit betekent dat jouw bedrijf aanzienlijk kan besparen op energiekosten door over te schakelen op LED-verlichting. Bovendien produceren LED-lampen zeer weinig warmte, wat bijvoorbeeld de belasting van airconditioningsystemen kan helpen verminderen en de energiekosten verder kan verlagen.

Een ander voordeel van zakelijke LED-verlichting is duurzaamheid. LED-lampen hebben een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit kan tijd en geld besparen op onderhouds- en vervangingskosten.

Naast energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt zakelijke LED-verlichting ook verschillende andere voordelen voor bedrijven. LED lampen zijn milieuvriendelijker dan traditionele gloeilampen, omdat ze geen schadelijke stoffen zoals kwik bevatten. Ze zijn ook veelzijdiger en kunnen worden gebruikt in een groot aantal toepassingen. Van hoge industriële hallen tot kantoorruimtes. Van algemene verlichting tot accent verlichting. Onze LED armaturen zijn ook verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk is om de perfecte verlichtingsoplossing voor hun behoeften te vinden.

zakelijke ledverlichting voor iedere branche

zakelijke verlichting LED

Zakelijke LED verlichting voor jouw bedrijf

LED verlichting biedt dus, naast kostenbesparing, vele voordelen. Wil je meer informatie over verlichting voor jouw branche? Ben je op zoek naar betere lichtkwaliteit of wil je weten of je nog verder kunt besparen? Neem dan eens contact op. Wij geven je graag specialistisch advies over LED armaturen,  lichtmanagement en informeren je over de laatste regelgeving. Verder kunnen we voor je:
• Een lichtplan maken, geheel op maat
• Inzage bieden in de investering en terugverdientijd
• De installatie, montage en onderhoud van LED verzorgen

Ruim aanbod LED producten

Eventueel getoonde producten of armaturen op onze site zijn slechts het topje van de ijsberg. Ons aanbod is echter zeer ruim en  wij kunnen nagenoeg ieder armatuur leveren. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol, trendy of uiterst efficiënt armatuur; je bent altijd verzekerd van top kwaliteit, up-2-date kennis, LED met maximaal rendement en ruime garantie. Verder werken wij als zakelijke LED specialist en LED groothandel  samen met vele fabrikanten en partners door heel Nederland om je als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij de voordelen van LED denk je waarschijnlijk gelijk aan energiebesparing. Er zijn echter verschillende pre’s, die ervoor zorgen dat er eigenlijk geen enkele reden is om niet voor LED verlichting te kiezen voor jouw bedrijf.

 • Energie-efficiënt

Wanneer je kiest voor LED verlichting , bespaar je enorm op het milieu en daarmee ook op jouw energierekening. Conventionele lichtbronnen verspillen ongeveer 90% van hun energie aan warmte. LED lampen hebben nauwelijks warmte-uitstoot, waardoor hun energie maximaal wordt benut. Daarom bespaar je gelijk op de energiekosten. LED verlichting voor bedrijven is weliswaar duurder in de aanschaf dan andere bedrijfsverlichting, maar dit verdien je binnen twee jaar ruim terug dankzij de efficiëntie. De effectiviteit en de flexibiliteit van LED zorgen ervoor dat je geniet van comfortabel licht én van een lagere energierekening.

 • Lange levensduur

De gemiddelde levensduur van een LED lamp is ongeveer 30.000 tot 50.000 branduren. Ondertussen hebben de technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat de levensduur van sommige typen van LED verlichting tot maar liefst 100.000 branduren reikt: dat zijn meer uren dan je in totaal op het verlichte kantoor zult doorbrengen. Een innovatief ontwerp, gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit, zorgt voor extra veel branduren. Afhankelijk van gegevens als het ontwerp, het materiaal, het vermogen en het juiste advies voor jouw situatie wordt de levensduur van LED verlichting bepaald.

 • Hoge lichtkwaliteit

Wellicht zie je bij LED verlichting fel wit licht voor je. Niets is echter minder waar: door snelle technologische ontwikkelingen geeft LED verlichting voor bedrijven een sfeervolle lichtuitstraling. Je bepaalt zelf de sfeer. LED verlichting voor de werkvloer is bij ons in alle kleurtemperaturen verkrijgbaar. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding van LED erg hoog en kan je lang genieten van een hoge lichtkwaliteit.

 • Veiligheid boven alles

Wanneer veiligheid een speerpunt is in jouw bedrijf, doe je er goed aan om LED verlichting te kiezen. LED lampen zijn namelijk stukken veiliger dan andere lichtbronnen. LED lampen worden minder warm dan conventionele verlichting, wat niet alleen zorgt voor milieubesparing en lage energiekosten, maar ook voor meer veiligheid. Het langdurig aan laten van LED licht brengt dus geen gevaren van oververhitting met zich mee. Een voorbeeld: LED gevelverlichting die lang aan moet staan, is helemaal veilig. Alle producten waar LED Design Holland mee werkt, voldoen aan de alle certificeringen voor veiligheid.

Ons assortiment is zeer gevarieerd en wij bieden enkel hoogwaardige producten. Wij werken zeer nauw samen met nagenoeg alle A-merk leveranciers en kunnen dan ook vrijwel alle producten leveren. Van LED inbouw tot opbouwproducten. Onze LED groothandel prijzen zijn vanzelfsprekend scherp; wij hebben namelijk een groot volume aan inkoop en kunnen vele producten voor lage prijzen leveren. Staffelkorting is geen probleem.

Een greep uit ons assortiment:

 • LED panelen
 • LED spots en spanningsrails
 • LED controllers drivers en dimmers
 • LED strips en profielen
 • Noodverlichting
 • Explosieveilige ATEX armaturen
 • Waterdichte armaturen
 • Premium food LED armaturen

De belangrijkste reden om te kiezen voor LED Design Holland is ons totaalpakket. Aan de hand van jouw wensen stellen we een lichtplan samen en vervolgens verzorgen we alle materialen en realiseren we jouw nieuwe LED installatie. Zo kan je gelijk besparen met LED, zonder zelf omkijken te hebben naar het installeren ervan. LED Design Holland beschikt over een professioneel team van technici, die vakkundig te werk gaan met het installeren van jouw nieuwe LED installatie.

Daarnaast zorgt het service- en onderhoudspakket van LED Design Holland ervoor dat je nooit in het donker komt te zitten. We bieden aantrekkelijke service- en onderhoudspakketten aan, die ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk iemand voor je klaarstaat om het LED probleem op te lossen. Je krijgt hierbij een vaste contactpersoon met verstand van zaken, die binnen de afgesproken tijd garant staat met een oplossing. Zo garanderen we daadwerkelijke zekerheid op de lange levensduur van jouw nieuwe LED installatie, zodat je langdurig kunt besparen met LED.

zakelijke verlichting