Duurzame LED verlichting voor bedrijven & kantoren

Verlichting voor bedrijven moet voldoen aan alle eisen die behoren bij uw branche of sector. LED Design Holland biedt enkel zakelijke LED verlichting en fungeert eveneens als groothandel. Hierdoor profiteert u van up-to-date kennis, goede service en scherpe tarieven. Of u nu wilt overstappen naar LED of uw huidige LED wilt vervangen of optimaliseren voor verdere besparing, ons team van specialiste staat voor u klaar.

zakelijke led verlichting

Op kantoor wil ik betere verlichting

Geen probleem. Wij maken gratis een lichtplan, 100% maatwerk.
Meer informatie
led zakelijk

Ik heb LED hangen. Kan ik toch extra besparen?

Veelal wel. Wij bespreken graag de opties.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Bij LED Design Holland kunnen klanten rekenen op totale ontzorging.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Wij bieden specialistisch advies op het gebied van LED.

Fase 3

Subsidie aanvraag

Bij LED Design Holland kunnen klanten rekenen op totale ontzorging.

Fase 4

Installatie en montage LED armaturen

Wij bieden specialistisch advies op het gebied van LED.

Meer over de werkwijze

Brochure zakelijke LED verlichting

Van industrieel tot klassiek, van trendy tot smart LED verlichting. Als het gaat om zakelijke LED verlichting zijn de mogelijkheden ruim. We vertellen u graag meer. Maak gewoon even een afspraak. Of vraag eerst de brochure aan.

Innovaties zakelijke markt

Zakelijke LED verlichting is continu in beweging. Van trendy armaturen tot innovatieve ideeën. Als u vragen heeft over LED verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de knowhow in huis, volgen ontwikkelingen nauwlettend en hebben oog voor trends. Of het nu een klein of groot vraagstuk betreft; wij denken graag met u mee!


zakelijke verlichting led

Noodverlichting is maatwerk

In ieder bedrijf is noodverlichting een essentieel onderdeel van het verlichtingsplan. Wellicht staat u er niet bij stil en dat is maar goed ook. Voor ons al LED specialist is het dagelijkse kost. Een goede vluchtroute en genormeerde noodverlichting die voldoet aan de Europese NEN-EN-IEC normen mag gewoonweg niet ontbreken. Van vluchtroute aanduiding tot anti-paniekverlichting; noodverlichting is maatwerk. Wij geven u graag meer inzicht.

Besparen met zakelijke LED verlichting

LED verlichting biedt vele voordelen. De meeste bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de energiebesparing die zakelijke LED verlichting oplevert. Een overstap van conventionele verlichting naar LED heeft in vele gevallen al plaats gevonden, mede door de energiebesparing & informatieplicht. Ook kantoorgebouwen willen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en streven ernaar om voor 1 januari 2023 minimaal energielabel C hebben.
Om nog verder te besparen of te voldoen aan de gestelde eisen En verplichtingen, kunt u meer stappen ondernemen. Wilt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor EIA subsidie? Enkel investeringen in de meest energiezuinige LED oplossingen (armaturen en lichtmanagement) worden ondersteund door de EIA. Hierin kunnen wij als zakelijke LED specialist een grote rol in spelen. Zo kunnen wij voor u:
• Een lichtplan maken, geheel op maat
• Inzage bieden in de investering en terugverdientijd
• De subsidie aanvraag verzorgen
• De installatie, montage en onderhoud van LED verzorgen
Informatie over zakelijke LED verlichting? Maak een afspraak!

Samenwerking met diverse partners

Deze top 3 producten zijn slechts het topje van de ijsberg. Wij als LED specialist en LED groothandel werken samen met vele fabrikanten en partners, zoals architecten en aannemers- door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij ieder armatuur leveren, u advies leveren bij diverse verlichting vragen en voldoen aan vele wensen. Of u nu op zoek bent naar een sfeervol, trendy of uiterst efficiënt armatuur; u bent altijd verzekerd van top kwaliteit, up-2-date kennis, LED met maximaal rendement en ruime garantie.