LED verlichting school

Op scholen is de verlichting natuurlijk voor lange periode aan. Ook wanneer er niemand is, is de verlichting vaak aan en het gaat natuurlijk vaak om grote gebouwen. Hier valt veel op te besparen. Daarom laten ook steeds meer scholen hun huidige verlichting vervangen door LED verlichting. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor LED verlichting op uw school? Dan komen wij graag eens bij u langs. We bekijken dan uw huidige situatie en berekenen hoeveel u kunt besparen als u de huidige verlichting op uw school laat vervangen door LED verlichting.

Professionele schoolverlichting voor betere prestaties

Goede schoolverlichting is natuurlijk erg belangrijk. Steeds meer scholen kiezen dan ook voor LED verlichting, omdat dit veel verschillende voordelen heeft voor de gehele school. Zo heeft verlichting een grote invloed op de prestaties. Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat door de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting, de prestaties verbeteren. Zo kwam er uit een wetenschappelijk onderzoek dat de leessnelheid onder LED verlichting wordt verhoogd met bijna 35%. Daarnaast stijgt het concentratievermogen en daalt het aantal fouten met 45%. Zo kunt u met LED verlichting de studieresultaten en het welzijn van de studenten van uw school verbeteren! Daarnaast zijn er nog meer voordelen van LED verlichting op school:

  • u bespaart flink op uw maandelijkse energiekosten. Conventionele lichtbronnen verspillen namelijk ongeveer 90% van hun energie aan warmte; dit is bij LED verlichting niet het geval. Deze armaturen hebben namelijk nauwelijks warmte-uitstoot, waardoor veel energie bespaard wordt. Hoewel de aanschaf van LED verlichting vaak duurder is dan conventionele verlichting, wordt dit bedrag gemiddeld binnen twee jaar terugverdiend.
  • lichtniveaus en brandtijden kunnen gemakkelijk aangepast worden. Zo kunt u iedere ruimte in uw school anders verlichten; een collegezaal heeft natuurlijk andere verlichting nodig dan een kantine. U kunt zich zo onderscheiden met een goed verlichte campus. U kunt dan ook alleen licht gebruiken waar dat nodig is.
  • u verbetert de duurzaamheid van uw school. Doordat u met LED verlichting het energieverbruik verlaagt, bespaart u niet alleen op de kosten maar is dit natuurlijk ook goed voor het milieu. Daarnaast verlaagt u ook uw CO2 uitstoot.  
  • LED verlichting gaat een stuk langer mee dan conventionele verlichting, waardoor u ook heel wat kosten bespaard op onderhoud- en vernieuwingskosten.   

LED verlichting voor uw hogeschool of andere onderwijsinstelling

Wilt u graag weten hoe het vervangen van de huidige verlichting door LED verlichting op uw school in zijn gang gaat? Hoeveel het u precies gaat kosten en wat de terugverdientijd gaat zijn? Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een lichtplan op maat zodat u van optimaal rendement kunt profiteren. Wij werken namelijk nooit met standaard pakketten of lichtplannen en geloven in een op maat gemaakt plan. Wilt u graag meer weten over LED verlichting voor uw school, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over en komen graag even bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

LED verlichting school