LED Kantoorverlichting

Steeds meer bedrijven kiezen voor LED kantoorverlichting. De reden daarachter is erg simpel; LED verlichting zorgt nu eenmaal voor een lagere energierekening. Het laten plaatsen van nieuwe verlichting en de overstap van TL naar LED is voor veel bedrijven een drempel, maar als deze stap eenmaal genomen is, wilt u nooit meer terug naar TL verlichting! LED Design Holland is dé LED specialist en adviseert u graag over de beste opties voor uw kantoor.

LED kantoorverlichting: duurzaamheid op kantoor

LED verlichting wordt al veel gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in magazijnen. Misschien denkt u hierbij niet direct aan kantoorverlichting, maar ook hier is het zeker een goede en duurzame keuze. LED verlichting verbruikt veel minder energie dan TL buizen; er wordt gemiddeld 60 procent bespaard op de energiekosten! Daarnaast is LED verlichting een stuk duurzamer dan TL verlichting. Zo bespaart u niet alleen op de energiekosten als u voor LED verlichting kiest, maar ook nog eens op de vervangingskosten. Deze besparing varieert van twee keer tot wel vier keer de vervangingskosten!

De voordelen van LED verlichting op kantoor

Naast dat LED verlichting een stuk duurzamer is dan conventionele verlichting, heeft het nog veel meer voordelen. Zo zijn ook de onderhoudskosten minimaal. Ook is er een grote besparing mogelijk door bijvoorbeeld opties als daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie toe te voegen. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen op het gebied van duurzaamheid en kosten, maar LED verlichting op kantoor heeft ook zeker voordelen voor de productiviteit van uw medewerkers. Zo is LED licht veel rustiger en trilt het minder. Hierdoor krijgen uw medewerkers minder snel last van hoofdpijn, wat natuurlijk zorgt voor verhoogde productiviteit. Ook worden de ogen minder snel moe. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat LED verlichting het werkplezier van uw medewerkers verhoogt. Een uitstekende investering dus!

Het plaatsen van LED kantoorverlichting

Veel mensen weten wel dat LED verlichting, ook op kantoor, grote besparingen op kan leveren, maar denken dat het vervangen van de huidige verlichting een grote, tijdrovende klus is. LED Design Holland staat voor u klaar en zorgt ervoor dat de huidige lampen makkelijk, snel en één op één vervangen worden door LED lampen.

Meer informatie over LED kantoorverlichting nodig?

Heeft u interesse in LED verlichting op uw kantoor? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; ieder bedrijf en ieder kantoor is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen u graag om geld te besparen op uw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor u! Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.

Laat u informeren/adviseren

Elke situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij.

De voorbeelden en oplossingen op onze website zijn maar een greep uit onze oplossingen, samen met u bedenken we de beste voor uw situatie.

Bij LED Design Holland zijn de mogelijkheden eindeloos.