Duurzame LED verlichting kantoor

Steeds meer bedrijven kiezen voor LED verlichting op kantoor. De reden daarachter is erg simpel; LED verlichting is prettig aan de ogen en zorgt nu eenmaal voor een lagere energierekening. Het laten plaatsen van LED kantoorverlichting kan snel en efficiënt. Vanzelfsprekend vraagt de overstap om een investering. Bijkomend voordeel; de initiële investering is veelal binnen twee jaar terugverdient!

LED verlichting wordt al veel gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in magazijnen. Misschien denk je hierbij niet direct aan kantoorverlichting, maar ook hier is het zeker een goede en duurzame keuze. De keuze uit armaturen is zeer ruim; wij bieden een passende oplossing voor iedere stijl. Of je nu een moderne look wilt, of een industrieel uiterlijk, LED panels, gecombineerd met spots; ons aanbod is groot.

Voor industriële toepassingen houden we veelal een lichtkleur van 5000K aan. Op kantoor is dat echter niet nodig en volstaat 4000K. (Meer informatie over lichtkleur). Vanzelfsprekend houden wij rekening met de kleurweergave (CRI) en verblindingswaarde (UGR).

LED verlichting verbruikt veel minder energie dan TL buizen; er wordt gemiddeld 60 procent bespaard op de energiekosten! Daarnaast is LED verlichting een stuk duurzamer dan TL verlichting. Zo bespaar je niet alleen op de energiekosten als je voor LED verlichting kiest, maar ook nog eens op de vervangingskosten. Deze besparing varieert van twee keer tot wel vier keer de vervangingskosten! Bereken jouw besparing.

LED kantoorverlichting

Ik wil betere lichtkwaliteit op kantoor.

Dat kan. Wij maken een lichtplan op maat, kosteloos.
Meer informatie
led kantoor

Ik wil besparen op mijn huidige verlichting

Dat is zeker mogelijk. We horen graag jouw kantoorverlichting wensen!
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

LED Kantoorverlichting, top 3 producten

LED panel Roma 60×60

Bandraster Cube zwart

Louvre black 60×60

Mogelijkheden LED kantoorverlichting

Tja, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van trendy tot industrieel, van klassiek tot smart kantoorverlichting. We vertellen je graag meer. Maak gewoon even een afspraak. Of vraag de brochure aan.

trendy led kantoor

Vragen over subsidie of het energielabel?

Als het gaat om zakelijke LED verlichting is het voor ons als LED specialist van belang altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Of het nu gaat om innovatie, subsidie, richtlijnen of energie labels voor kantoor verlichting; wij houden alle ins- en outs nauwlettend in de gaten. Heb je vragen over jouw situatie of wil je meer weten over LED verlichting? Je kan op ons rekenen.


kantoorverlichting

Een uitstekende investering

Naast dat LED verlichting op kantoor een stuk duurzamer is dan conventionele verlichting, heeft het nog veel meer voordelen. Zo zijn ook de onderhoudskosten minimaal. Ook is er een grote besparing mogelijk door bijvoorbeeld opties als daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie toe te voegen. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen op het gebied van duurzaamheid en kosten, maar LED verlichting op kantoor heeft ook zeker voordelen voor de productiviteit van jouw medewerkers.

Zo is LED licht veel rustiger en trilt het minder. Hierdoor krijgen jouw medewerkers minder snel last van hoofdpijn of vermoeide ogen. Dit komt de productiviteit ten goede. LED kantoorverlichting is, indien gewenst, zelfs dimbaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat LED verlichting het werkplezier van jouw medewerkers verhoogt. Een uitstekende investering dus!

LED kantoorverlichting

kantoorverlichting LED

Goed advies, snelle plaatsing

Heb je interesse in LED kantoorverlichting? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen vervolgens bij je langs op kantoor. Graag vernemen zij jouw wensen en laten zien welke collectie kwalitatieve armaturen voor jou geschikt zijn. Wij werken samen met diverse fabrikanten en kunnen vrijwel aan al jouw wensen voldoen. Qua design hoef je dus geen concessies te doen. Bij vervanging van TL verlichting op kantoor kunnen wij zelfs LED panels op maat leveren.

Er zijn vele zaken om rekening mee te houden om het juiste licht te creëren. Denk bijvoorbeeld aan lichtkleur en kleurweergave. Ook (indirecte) verblinding houden we goed in de gaten. Vele zaken zijn afhankelijk van de werkzaamheden op kantoor. Onze LED specialist zal de ruimte goed bekijken en softwarematig een lichtplan samenstellen. De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting op kantoor zal snel en efficiënt verlopen.

Tip voor jouw besparing

Wil je direct een indicatie van jouw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. Je geeft aan hoeveel lampen je hebt en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geef je aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van jouw besparing.

Meer informatie over LED kantoorverlichting nodig?

Heb je interesse in LED verlichting op jouw kantoor? Wil je overstappen van TL naar LED bandraster armaturen, panelen of heb je interesse in maatwerk? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; ieder bedrijf en ieder kantoor is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen je graag om geld te besparen op jouw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor jouw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor je. Om een afspraak te maken kan je contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van je te horen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Door ons geplaatste kantoorverlichting LED

Wij zijn al bij diverse bedrijven over de vloer geweest. Neem vooral een kijkje in de eerder uitgevoerde projecten mbt kantoorverlichting LED.