LED verlichting kantoor, top 3 producten

LED panel PRO

Kwalitatieve LED panelen, uitermate geschikt als verlichting op kantoor. Past naadloos in een systeemplafond. Diverse varianten beschikbaar.

 • Leverbaar in diverse maatvoeringen
 • Optioneel dimbaar
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 135 Lm/W
 • 5 jaar garantie

LED Downlight Giro

Deze LED downlight is voorzien van Philips Fortimo DLM flex Gen2 module met hoog rendement. Mooie LED inbouwverlichting voor op kantoor.

 • Leverbaar in diverse maatvoeringen
 • Voorzien van de nieuwste Philips LED
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 125 Lm/W
 • 5 jaar garantie

Lucevaria

Trendy kantoorverlichting, hangend te gebruiken of als opbouwverlichting. Diverse uitvoeringen mogelijk. Ook te combineren met LED spots.

 • Leverbaar in diverse maatvoeringen
 • Perfect voor boven bureau's
 • Optioneel dimbaar
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

Wilt u graag meer weten over deze producten?

Download hier de datasheets van de producten.

Duurzame LED verlichting kantoor

LED verlichting wordt al veel gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in magazijnen. Misschien denkt u hierbij niet direct aan kantoorverlichting, maar ook hier is het zeker een goede en duurzame keuze. De keuze uit armaturen is zeer ruim; wij bieden een passende oplossing voor iedere stijl. Of u nu een moderne look wilt, of een industrieel uiterlijk, LED panels, gecombineerd met spots; ons aanbod is groot.

Voor industriële toepassingen houden we veelal een lichtkleur van 5000K aan. Op kantoor is dat echter niet nodig en volstaat 4000K. (Meer informatie over lichtkleur). Vanzelfsprekend houden wij rekening met de kleurweergave (CRI) en verblindingswaarde (UGR).

LED verlichting verbruikt veel minder energie dan TL buizen; er wordt gemiddeld 60 procent bespaard op de energiekosten! Daarnaast is LED verlichting een stuk duurzamer dan TL verlichting. Zo bespaart u niet alleen op de energiekosten als u voor LED verlichting kiest, maar ook nog eens op de vervangingskosten. Deze besparing varieert van twee keer tot wel vier keer de vervangingskosten! Bereken uw besparing.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Een uitstekende investering

Naast dat LED verlichting op kantoor een stuk duurzamer is dan conventionele verlichting, heeft het nog veel meer voordelen. Zo zijn ook de onderhoudskosten minimaal. Ook is er een grote besparing mogelijk door bijvoorbeeld opties als daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie toe te voegen. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen op het gebied van duurzaamheid en kosten, maar LED verlichting op kantoor heeft ook zeker voordelen voor de productiviteit van uw medewerkers.

Zo is LED licht veel rustiger en trilt het minder. Hierdoor krijgen uw medewerkers minder snel last van hoofdpijn of vermoeide ogen. Dit komt de productiviteit ten goede. LED kantoorverlichting is, indien gewenst, zelfs dimbaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat LED verlichting het werkplezier van uw medewerkers verhoogt. Een uitstekende investering dus!

LED kantoorverlichting

kantoorverlichting LED

Goed advies, snelle plaatsing

Heeft u interesse in LED kantoorverlichting? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen vervolgens bij u langs op kantoor. Graag vernemen zij uw wensen en laten zien welke collectie kwalitatieve armaturen voor u geschikt zijn. Wij werken samen met diverse fabrikanten en kunnen vrijwel aan al uw wensen voldoen. Qua design hoeft u dus geen concessies te doen. Bij vervanging van TL verlichting op kantoor kunnen wij zelfs LED panels op maat leveren.

Er zijn vele zaken om rekening mee te houden om het juiste licht te creëren. Denk bijvoorbeeld aan lichtkleur en kleurweergave. Ook (indirecte) verblinding houden we goed in de gaten. Vele zaken zijn afhankelijk van de werkzaamheden op kantoor. Onze LED specialist zal de ruimte goed bekijken en softwarematig een lichtplan samenstellen. De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting op kantoor zal snel en efficiënt verlopen.

Meer informatie over LED kantoorverlichting nodig?

Heeft u interesse in LED verlichting op uw kantoor? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; ieder bedrijf en ieder kantoor is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen u graag om geld te besparen op uw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor u! Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.

Door ons geplaatste kantoorverlichting LED

Wij zijn al bij diverse bedrijven over de vloer geweest. Neem vooral een kijkje in de eerder uitgevoerde projecten mbt kantoorverlichting LED.