LED kantoorverlichting

LED kantoorverlichting is een duurzame lichtbron die gebruikt kan worden op werkplaatsen, zoals bijvoorbeeld in kantoren of een bedrijfspand. Een groot voordeel van LED in vergelijking met bijvoorbeeld TL verlichting op kantoren, is het feit dat LED kantoorverlichting voor een grote besparing op de energierekening zorgt. Lees meer over de besparing van LED verlichting op kantoor en het plaatsen van LED verlichting op kantoor!

De besparing van LED kantoorverlichting

LED is een duurzame vorm van verlichting voor op kantoor. Omdat LED verlichting veel minder energie verbruikt dan bijvoorbeeld TL buizen, kunt u na het plaatsen van LED kantoorverlichting gemiddeld 60 procent besparen op de verlichtingskosten van uw werkplaats. Daar komt nog bij dat LED verlichting ook nog langer meegaat dan TL verlichting, waardoor u naast een besparing op de verlichtingskosten ook profiteert van een besparing op de vervangingskosten. Deze besparing betreft een besparing van minimaal twee keer de vervangingskosten en kan oplopen tot een besparing van wel vier keer de vervangingskosten.

Het plaatsen van LED verlichting

Het vervangen van TL verlichting door duurzame LED verlichting lijkt misschien een tijdrovende, kostbare en ingewikkelde procedure, maar in feite kunnen de meeste lampen op kantoor eenvoudig één op één vervangen worden door LED verlichting. Dit betekent dat enkel de starter verwijderd hoeft te worden en dat de LED verlichting na het verwijderen van de starter direct werkzaam is. De panelen worden altijd bevestigd in een systeemplafond of aan ijzeren ophangsystemen.

LED panelen voor LED kantoorverlichting zijn leverbaar in diverse maten en temperatuurkleuren. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke maat uw LED panelen moeten krijgen en welke kleur het licht van de panelen moet worden, voor een oplossing op maat.

Persoonlijk advies op maat & informatie LED kantoorverlichting

Heeft u interesse in het plaatsen van LED kantoorverlichting in uw kantoorruimte? Raadpleeg dan de professionals van LED Design Holland voor een vrijblijvend advies op maat. LED Design Holland uit Breda is gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten. Wij helpen u graag om geld te besparen op de energierekening door een mooi lichtplan voor uw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren: LED Design Holland verzorgt het voor u!

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden van LED kantoorverlichting met u te bespreken. Neem voor een afspraak contact met ons op.

Laat u informeren/adviseren

Elke situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij.

De voorbeelden en oplossingen op onze website zijn maar een greep uit onze oplossingen, samen met u bedenken we de beste voor uw situatie.

Bij LED Design Holland zijn de mogelijkheden eindeloos.