Duurzame LED verlichting kantoor

LED verlichting wordt al veel gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in magazijnen. Misschien denkt u hierbij niet direct aan kantoorverlichting, maar ook hier is het zeker een goede en duurzame keuze. Voor fabrieken of magazijnen houden we veelal een lichtkeur van 5000K aan, op kantoor is 4000K aan te raden.

LED verlichting verbruikt veel minder energie dan TL buizen; er wordt gemiddeld 60 procent bespaard op de energiekosten! Daarnaast is LED verlichting een stuk duurzamer dan TL verlichting. Zo bespaart u niet alleen op de energiekosten als u voor LED verlichting kiest, maar ook nog eens op de vervangingskosten. Deze besparing varieert van twee keer tot wel vier keer de vervangingskosten! Bereken uw besparing.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Een uitstekende investering

Naast dat LED verlichting op kantoor een stuk duurzamer is dan conventionele verlichting, heeft het nog veel meer voordelen. Zo zijn ook de onderhoudskosten minimaal. Ook is er een grote besparing mogelijk door bijvoorbeeld opties als daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie toe te voegen. Dit zijn natuurlijk allemaal voordelen op het gebied van duurzaamheid en kosten, maar LED verlichting op kantoor heeft ook zeker voordelen voor de productiviteit van uw medewerkers.

Zo is LED licht veel rustiger en trilt het minder. Hierdoor krijgen uw medewerkers minder snel last van hoofdpijn of vermoeide ogen. Dit komt de productiviteit ten goede. LED kantoorverlichting is, indien gewenst, zelfs dimbaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat LED verlichting het werkplezier van uw medewerkers verhoogt. Een uitstekende investering dus!

Goed advies, snelle plaatsing

Heeft u interesse in LED kantoorverlichting? Maak dan een afspraak. Onze specialisten komen vervolgens bij u langs. Zij horen graag uw wensen. Tevens zullen zij het kantoor goed bekijken en een lichtplan samenstellen voor optimale verlichting. De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting op kantoor zal snel en efficiënt verlopen.

Meer informatie over LED kantoorverlichting nodig?

Heeft u interesse in LED verlichting op uw kantoor? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; ieder bedrijf en ieder kantoor is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen u graag om geld te besparen op uw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor u! Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.

Door ons geplaatste kantoorverlichting LED

Wij zijn al bij diverse bedrijven over de vloer geweest. Neem vooral een kijkje in de eerder uitgevoerde projecten mbt kantoorverlichting LED.