100.000 branduren

In een magazijn is het juiste licht van belang. Lampen branden lang achter elkaar en de medewerkers moeten zich prettig voelen bij de lichtkleur. Etiketten moeten goed leesbaar zijn en paden voldoende verlicht. Er mag geen sprake zijn van schaduwwerking of verblinding. LED is trillingvrij, een groot winstpunt in vergelijking met conventionele verlichting, zoals TL. Afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie wordt de juiste magazijn LED verlichting gekozen. Een goede industriële LED lamp kan maar liefst 100.000 uur branden. Dat scheelt flink in de onderhouds- of vervangingskosten!

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Bewegingssensoren

In het magazijn is correcte verlichting belangrijk. Of u bezig bent met orderpicking en de labels moet lezen of dat u met een vorkheftruck grote pallets dient te verplaatsen; het juiste licht zorgt voor een veilige werkomgeving. Een heftruck bestuurder mag bijvoorbeeld niet verblind worden door het licht dat boven hem hangt. Omdat in een groot magazijn sommige paden niet continu in gebruik zijn, zijn bewegingssensoren of aanwezigheid detectoren aan te raden. Hierdoor hoeven de lampen niet altijd te branden en kunt u flink besparen.

Bij het maken van een lichtplan op maat houden we vanzelfsprekend dergelijke zaken in de gaten. Wij zijn volledig op de hoogte van de Europese NEN normen en Arbo wetgeving omtrent magazijnverlichting. Verder werken wij samen met kwalitatieve LED leveranciers en kunnen alle mogelijke oplossingen bieden, inclusief maatwerk.

LED magazijnverlichting

Fiscaal voordeel bij LED magazijnverlichting

Traditionele, conventionele lampen zoals TL of halogeen brengen hoge onderhoudskosten en energiekosten met zich mee. Veel ondernemers willen de stap naar LED magazijnverlichting maken maar zien op tegen de investering die ermee gepaard gaat. Wist u dat de initiële investering veelal al na 2 jaar is terugverdient? Magazijn LED verlichting wordt namelijk optimaal geplaatst en verbruikt aanzienlijk minder energie. Er is nauwelijks warmte afgifte en de levensduur is bijzonder lang; hiermee bespaart u weer op onderhoudskosten. Wij vertellen u er graag meer over. Wellicht komt u in aanmerking voor de Energie-Investeringsaftrekregeling, waardoor de aanschaf van LED magazijnverlichting fiscaal voordelig wordt. Mocht dit het geval zijn, dan regelen wij dit van A tot Z. Onze LED specialist komt graag bij u langs om u meer te vertellen over onze werkwijze.