100.000 branduren

Maakt u nog gebruik van TL verlichting en overweegt u de overstap naar LED? Of maakt u al deels gebruik van LED verlichting en wilt u extra besparen? Wij geven u graag specialistisch advies over industriële LED magazijnverlichting. Wij leveren enkel gecertificeerde LED verlichting. Verder houden wij normen, richtlijnen en innovaties nauwlettend in de gaten. Graag laten wij u zien hoeveel u kunt besparen op uw energienota met een overstap naar LED.

In een magazijn is het juiste licht van belang. Lampen branden lang achter elkaar en de medewerkers moeten zich prettig voelen bij de lichtkleur. Etiketten moeten goed leesbaar zijn en paden voldoende verlicht. Er mag geen sprake zijn van schaduwwerking of verblinding. LED is trillingvrij, een groot winstpunt in vergelijking met conventionele verlichting, zoals TL. Afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie wordt de juiste magazijn LED verlichting gekozen. Een goede industriële LED lamp kan maar liefst 100.000 uur branden mee. Dat scheelt flink in de onderhouds- of vervangingskosten!

led magazijn

Genieten van betere lichtkwaliteit in het magazijn?

Laat een gratis lichtplan maken, geheel op maat!
Meer informatie
led verlichting magazijn

Ik wil mijn energiekosten verminderen.

Dat kan. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

LED magazijnverlichting, top 3 producten

Lichtlijn

Lichtlijn, ideaal voor gebruik in magazijnen met grote hoogte of stellingen. Goed te combineren met aanwezigheids- en daglichtregeling.

Download datasheet

LED Line-Refix

Plaats deze LED Line-Refix in uw bestaande lichtlijnsysteem, bijvoorbeeld ter vervanging van oude TL verlichting.

Download datasheet

Tri-Proof

Tri Proof LED armaturen zijn stevige, van zeer hoge kwaliteit en spatwaterdicht. (IP65). Zeer geschikt als magazijnverlichting en vochtige ruimtes.

Download datasheet

De juiste verlichting voor uw situatie

Optimale verlichting voor uw magazijn die voldoet aan alle normen en eisen? Subsidieaanvraag? Bestaande verlichting verduurzamen? Wij informeren u graag en komen zelfs bij u langs! Liever eerst een brochure aanvragen? Geen probleem.

LED magazijnverlichting

Slimme magazijnverlichting

Als het gaat om innovatie is slimme magazijnverlichting een mooi item. Het zorgt voor optimale besparing en veiligheid. Bent u geïnteresseerd in smart LED? Of wilt u eens praten over andere innovaties op het gebied van verlichting voor een magazijn? Wij staan u graag te woord.


Bewegingssensoren

In het magazijn is correcte verlichting belangrijk. Of u bezig bent met orderpicking en de labels moet lezen of dat u met een vorkheftruck grote pallets dient te verplaatsen; het juiste licht zorgt voor een veilige werkomgeving. Een heftruck bestuurder mag bijvoorbeeld niet verblind worden door het licht dat boven hem hangt. Omdat in een groot magazijn sommige paden niet continu in gebruik zijn, zijn bewegingssensoren of aanwezigheid detectoren aan te raden. Hierdoor hoeven de lampen niet altijd te branden en kunt u flink besparen.

Bij het maken van een lichtplan op maat houden we vanzelfsprekend dergelijke zaken in de gaten. Wij zijn volledig op de hoogte van de Europese NEN normen en Arbo wetgeving omtrent magazijnverlichting. Verder werken wij samen met kwalitatieve LED leveranciers en kunnen alle mogelijke oplossingen bieden, inclusief maatwerk.

LED magazijnverlichting

Fiscaal voordeel bij LED magazijnverlichting

Traditionele, conventionele lampen zoals TL of halogeen brengen hoge onderhoudskosten en energiekosten met zich mee. Veel ondernemers willen de stap naar LED magazijnverlichting maken maar zien op tegen de investering die ermee gepaard gaat. Wist u dat de initiële investering veelal al na 2 jaar is terugverdient? Magazijn LED verlichting wordt namelijk optimaal geplaatst en verbruikt aanzienlijk minder energie. Er is nauwelijks warmte afgifte en de levensduur is bijzonder lang; hiermee bespaart u weer op onderhoudskosten. Wij vertellen u er graag meer over. Ook houden wij mogelijke subsidies in de gaten, zoals de Energie-Investeringsaftrekregeling. Hierdoor wordt de aanschaf van LED magazijnverlichting fiscaal voordelig. Mocht de overheid de subsidieregeling activeren en u komt in aanmerking, dan regelen wij dit van A tot Z. Onze LED specialist komt graag bij u langs om u meer te vertellen over onze werkwijze.

Door ons gerealiseerde industriële projecten