Kostenbesparing door LED verlichting in jouw appartementencomplex

Je hebt vast al in jouw omgeving gehoord dat meer VvE’s overstappen op LED verlichting. Dit is natuurlijk niet voor niets. Met LED kan je namelijk flink besparen op de energierekening. Als je eraan denkt om te investeren in VvE LED verlichting, dan ben je bij LED Design Holland aan het juiste adres. Wij voorzien je namelijk graag van vakkundig advies, zodat je goed weet waar je op moet letten bij de aanschaf van LED verlichting voor jouw appartementencomplex.

Naast kostenbesparing op energie bespaar je ook kosten omdat LED verlichting minder vaak en minder snel vervangen moet worden dan bijvoorbeeld TL verlichting. Toch moet je met een aantal zaken wel rekening houden als je als VvE voor LED verlichting kiest.
Het heeft vaak een wat hogere basisinvestering dan reguliere verlichting, maar deze basisinvestering verdien je snel terug door de besparing op onderhouds- en energiekosten. Veel bedrijven vergeten echter ook de installatiekosten mee te nemen in de berekening van jouw besparingscalculatie; dit wordt vaak uitbesteed aan een externe partij. LED Design Holland doet alles in eigen beheer door gediplomeerd personeel die over alle benodigde kennis en kunde beschikt. Zo krijg je bij ons niet alleen de beste service, garantie en de scherpste prijs.

led flat

Ik wil optimale lichtkwaliteit

Vraag een gratis lichtplan aan, geheel vrijblijvend.
Meer informatie
LED trappenhuis

Besparen op jouw huidige verlichting?

Heb je al (deels) LED verlichting in jouw appartementencomplex en wil je weten of je verder kan besparen? Wij helpen je op weg.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

VvE LED verlichting, top 3 producten

Tri-Proof Scott

LED Disc

Portiek Dream

VvE LED verlichting mogelijkheden

Optimale besparing door zuinige, slimme en duurzame LED verlichting in jouw flatgebouw of appartementencomplex? De mogelijkheden zijn ongekend. Neem eens contact op, wij vertellen je graag meer. Je kan ook de brochure aanvragen.

vve verlichting

Optimale besparing

De innovaties rondom LED verlichting zijn enorm. LED wordt steeds slimmer en zuiniger. Wil je, als VvE, goed advies of een lichtplan op maat voor jouw flat, galerij, trappenhuis, appartementencomplex etc? Laten we dan eens met elkaar in gesprek gaan. Een lichtplan op maat maken we gratis!


Besparing verlichting voor VVE

Een totaaloplossing op maat voor VvE LED verlichting

Elk appartementencomplex is natuurlijk anders. Daarom bieden wij altijd advies op maat aan. Via een softwarematige 3D visualisatie geven we je overzicht van de mogelijkheden. Op die manier zie je direct waar de LED verlichting geplaatst wordt en welke armaturen geschikt zijn. Vanzelfsprekend werken wij volledig volgens de Europese gestelde NEN normen en houden wij de Arbo regelgeving voor verlichting nauwlettend in de gaten.

Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren de beste LED verlichting voor jouw VvE; daar kan je bij ons altijd van op aan. Wij werken samen met vele fabrikanten en bieden enkel A- kwaliteit. Maatwerk is geen probleem en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij 24/7 voor je bereikbaar en krijgt iedere VvE bij ons een eigen contactpersoon, zodat je altijd contact heeft met iemand die weet wat er speelt. Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!

VVE LED verlichting

Tip voor jouw besparing

Wil je direct een indicatie van jouw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. Je geeft aan hoeveel lampen je hebt en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geef je aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van jouw besparing.

Meer informatie over VvE LED verlichting?

Heb je interesse in LED verlichting in jouw appartementencomplex? Wil je overstappen van TL naar LED bandraster armaturen, panelen of heb je interesse in maatwerk? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; ieder appartementencomplex is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen je graag om geld te besparen op jouw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor jouw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor je. Om een afspraak te maken kan je contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van je te horen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
LED verlichting voor jouw VvE