Kostenbesparing door LED verlichting in uw appartementencomplex

U heeft vast al in uw omgeving gehoord dat meer VvE’s overstappen op LED verlichting. Dit is natuurlijk niet voor niets. Met LED kunt u namelijk flink besparen op de energierekening. Als u eraan denkt om te investeren in VvE LED verlichting, dan bent u bij LED Design Holland aan het juiste adres. Wij voorzien u namelijk graag van vakkundig advies, zodat u goed weet waar u op moet letten bij de aanschaf van LED verlichting voor uw appartementencomplex.

Naast kostenbesparing op energie bespaart u ook kosten omdat LED verlichting minder vaak en minder snel vervangen moet worden dan bijvoorbeeld TL verlichting. Toch moet u met een aantal zaken wel rekening houden als u als VvE voor LED verlichting kiest.
Het heeft vaak een wat hogere basisinvestering dan reguliere verlichting, maar deze basisinvestering verdient u snel terug door de besparing op onderhouds- en energiekosten. Veel bedrijven vergeten echter ook de installatiekosten mee te nemen in de berekening van uw besparingscalculatie; dit wordt vaak uitbesteed aan een externe partij. LED Design Holland doet alles in eigen beheer door gediplomeerd personeel die over alle benodigde kennis en kunde beschikt. Zo krijgt u bij ons niet alleen de beste service, garantie en de scherpste prijs.

led flat

Ik wil optimale lichtkwaliteit

Vraag een gratis lichtplan aan, geheel vrijblijvend.
Meer informatie
LED trappenhuis

Besparen op uw huidige verlichting?

Heeft u al (deels) LED verlichting in uw appartementencomplex en wilt u weten of u verder kunt besparen? Wij helpen u op weg.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

VvE LED verlichting, top 3 producten

Tri-Proof

LED Plafonniere

LED Portiek

VvE LED verlichting mogelijkheden

Optimale besparing door zuinige, slimme en duurzame LED verlichting in uw flatgebouw of appartementencomplex? De mogelijkheden zijn ongekend. Neem eens contact op, wij vertellen u graag meer. U kunt ook de brochure aanvragen.

vve verlichting

Optimale besparing

De innovaties rondom LED verlichting zijn enorm. LED wordt steeds slimmer en zuiniger. Wilt u, als VvE, goed advies of een lichtplan op maat voor uw flat, galerij, trappenhuis, appartementencomplex etc? Laten we dan eens met elkaar in gesprek gaan. Een lichtplan op maat maken we gratis!


Besparing verlichting voor VVE

Een totaaloplossing op maat voor VvE LED verlichting

Elk appartementencomplex is natuurlijk anders. Daarom bieden wij altijd advies op maat aan. Via een softwarematige 3D visualisatie geven we u overzicht van de mogelijkheden. Op die manier ziet u direct waar de LED verlichting geplaatst wordt en welke armaturen geschikt zijn. Vanzelfsprekend werken wij volledig volgens de Europese gestelde NEN normen en houden wij de Arbo regelgeving voor verlichting nauwlettend in de gaten.

Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren de beste LED verlichting voor uw VvE; daar kunt u bij ons altijd van op aan. Wij werken samen met vele fabrikanten en bieden enkel A- kwaliteit. Maatwerk is geen probleem en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij 24/7 voor u bereikbaar en krijgt iedere VvE bij ons een eigen contactpersoon, zodat u altijd contact heeft met iemand die weet wat er speelt. Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!

VVE LED verlichting

LED verlichting voor uw VvE