LED verlichting voor uw VvE

U heeft vast al in uw omgeving gehoord dat meer VvE’s overstappen op LED verlichting. Dit is natuurlijk niet voor niets. Met LED verlichting kunt u namelijk flink besparen op de energierekening. Als u eraan denkt om bijvoorbeeld met uw VvE te investeren in LED verlichting, dan bent u bij LED Design Holland aan het juiste adres. Wij voorzien u namelijk graag van vakkundig advies, zodat u goed weet waar u op moet letten bij de aanschaf van LED verlichting voor uw appartementencomplex.

Kostenbesparing door LED verlichting in uw appartementencomplex

Inmiddels bent u natuurlijk al wel bekend met de kostenbesparing die LED verlichting met zich meebrengt. Deze kostenbesparing komt voornamelijk voort uit de energiekosten. Daarnaast bespaart u ook kosten omdat LED verlichting minder vaak en minder snel vervangen moet worden dan bijvoorbeeld TL verlichting. Toch moet u met een aantal zaken wel rekening houden als u voor LED verlichting kiest. Het heeft vaak een wat hogere basisinvestering dan reguliere verlichting, maar deze basisinvestering verdient u snel terug door de besparing op energiekosten. Veel bedrijven vergeten echter ook de installatiekosten mee te nemen in de berekening van uw besparingscalculatie; dit wordt vaak uitbesteed aan een externe partij. LED Design Holland doet alles in eigen beheer door gediplomeerd personeel die over alle benodigde kennis en kunde beschikt. Zo krijgt u bij ons niet alleen de beste service, maar ook de scherpste prijs.

Een totaaloplossing op maat voor VvE LED verlichting

Elk appartementencomplex is natuurlijk anders. Daarom bieden wij altijd advies op maat aan. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren de beste LED verlichting voor uw VvE; daar kunt u bij ons altijd van op aan. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij 24/7 voor u bereikbaar en krijgt iedere VvE bij ons een eigen contactpersoon, zodat u altijd contact heeft met iemand die weet wat er speelt. Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Laat u informeren/adviseren

Elke situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij.

De voorbeelden en oplossingen op onze website zijn maar een greep uit onze oplossingen, samen met u bedenken we de beste voor uw situatie.

Bij LED Design Holland zijn de mogelijkheden eindeloos.