LED besparing berekenen

U hoort natuurlijk overal dat u veel energie en daarmee kosten kan besparen wanneer u uw conventionele verlichting laat vervangen door LED verlichting. De voordelen van LED verlichting zijn zeker interessant, maar het is nu tijd om het concreet te maken. Met onze handige LED bespaarcalculator kunt u in enkele seconden berekenen hoeveel u zal besparen wanneer u overgaat op LED!

Onze LED bespaarcalculator

Het is moeilijk om in te schatten wat uw besparing precies gaat zijn wanneer u overstapt op LED verlichting. Daarom hebben wij een LED bespaarcalculator ontwikkeld. Vul in hoeveel lampen u nu hebt en hoeveel watt ze verbruiken. Daarna vult u in hoe lang uw lampen elke dag gemiddeld aan staan. De bespaarcalculator laat direct een schatting zien van uw besparing.

Uw LED besparing uitgebreid laten berekenen?

Onze LED bespaarcalculator geeft dus een schatting aan die gebaseerd is op het aantal branduren, watt en aantal lampen. Natuurlijk is uw totale besparing afhankelijk van nog heel veel andere factoren. Wanneer u graag een specifieke, uitgebreide berekening wil van uw mogelijke besparing wanneer u overstapt op LED verlichting, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Druk op de knop “uitgebreide besparing aanvragen” en laat uw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een uitgebreide berekening te maken!

Contact