LED Specialist voor het beste lichtplan in de werkplaats

LED Design Holland is specialist als het gaat om LED verlichting. Wij komen graag bij u langs en kijken naar de best mogelijke indeling. Hierbij houden wij diverse zaken nauwlettend in de gaten. Zo is bij werkplaatsverlichting niet alleen de lichtkleur van belang, ook de kleurweergave of CRI speelt een cruciale rol.

Ook de UGR waarde wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Directe of indirecte verblinding door de lichtbron is niet acceptabel. Als LED specialist voor werkplaatsverlichting zijn wij op de hoogte van de regelgeving m.b.t Norm NEN-EN 12464-1. Afhankelijk van de werkzaamheden en de indeling van de ruimte zullen wij softwarematig het beste lichtplan samenstellen.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Van TL naar LED werkplaatsverlichting

Overweegt u de overstap te maken van TL verlichting naar LED? Via onze bespaarcalculator kunt u een inschatting maken van uw besparing. U geeft aan hoeveel lampen u heeft en hoeveel watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geeft u aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een inschatting van uw besparing.

Kwalitatieve armaturen, maximaal rendement

Vanzelfsprekend is iedere werkplaats anders en heeft ieder bedrijf andere wensen. Om aan al uw wensen & eisen te voldoen zullen wij een lichtplan opstellen. Hierbij komen onze LED specialisten bij u langs, horen graag uw wensen en nemen een kijkje in de werkplaats. Zijn kunnen u precies vertellen wat de overstap naar LED werkplaatsverlichting zal kosten en binnen hoeveel tijd u de investering weer zult terugverdienen. Meestal is dit zelfs binnen twee jaar!

Wij werken samen met vele fabrikanten en kunnen vrijwel ieder armatuur leveren. Hierbij bent u verzekerd van top kwaliteit met maximaal rendement en voorzien van garantie.

 LED werkplaatsverlichting

werkplaats verlichting

Goed advies, professionele installatie

LED Design Holland is gevestigd in Breda. Wij opereren landelijk en onze klantenkring is divers. Van het MKB tot grootbedrijf; van horeca tot fabriekshal. Wij denken mee met onze klanten en zorgen voor vakkundig advies. Wij geven graag advies over de diverse mogelijkheden m.b.t  lichtmanagementsystemen. Als u in aanmerking komt voor subsidie op LED verlichting vragen wij dit voor u aan. Daarnaast werken wij veilig en volgens de voorgeschreven richtlijnen. U kunt rekenen op professionele installatie. Heeft u vragen? Neem contact op, wij helpen u graag.

LED verlichting voor op de werkplaats