Werkplaatsverlichting, top 3 producten

Tri-Proof

Water, stof, roest? Deze waterdichte, CE gecertificeerde Tri-Proof armaturen voor de werkplaats kunnen tegen een stootje.

 • Instelbaar in verschillende wattages
 • Hoge lichtopbrengst
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

LED Line-Refix

Dit lineaire armatuur kan worden geplaatst in uw bestaande lichtlijn systeem. Wilt u weten of dit armatuur als werkplaatsverlichting bij u past? Neem dan contact op.

 • Past in iedere bestaande lichtlijn
 • Instelbaar in verschillende wattages
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

LED Pro High-Bay

Maakt u nog gebruik van kwikdamp lampen en bent u opzoek naar een alternatief? De energiezuinige LED high-bay is veelzijdig en kan tot op grote hoogte gemonteerd worden.

 • Leverbaar in diverse wattages
 • Geschikt voor grote hoogtes
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

Wilt u graag meer weten over deze producten?

Download hier de datasheets van de producten.

Van TL naar LED verlichting werkplaats

Heeft u nog conventionele verlichting hangen, zoals TL? Dan is een overstap naar LED verlichting in de werkplaats niet alleen een veilige maar ook een duurzame en voordelige keuze. Een overstap naar bijvoorbeeld de LED line-Refix armaturen zullen een investering vragen maar op korte termijn zorgen voor een flinke besparing. Een exacte terugverdientijd kunnen wij voor u berekenen via een lichtplan op maat. Dit voeren wij kosteloos voor u uit. En komt u in aanmerking voor subsidie? Dan zullen wij dit kenbaar maken en desgewenst voor u aanvragen.

Er zijn bedrijven die aanraden om TL buizen te vervangen met LED TL buizen of LED tubes. Dit is echter geen betrouwbare werkwijze. Oude TL armaturen zijn ongeschikt voor LED tubes en bij ombouwen vervalt het CE keurmerk. Bij de aanschaf van LED TL lampen heeft u geen recht op de EIA subsidie. Meer informatie over het vervangen van TL buizen door LED TL kunt u terugvinden in onze kennisbank.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

LED Specialist voor LED verlichting werkplaats

Als het gaat om LED verlichting voor industriële toepassingen zijn wij specialist. Wij houden niet alleen de laatste ontwikkelingen in de gaten, ook zijn wij op de hoogte van de regelgeving m.b.t Norm NEN-EN 12464-1. Om u van vakkundig advies te voorzien, komen we graag bij u langs.

We bespreken uw wensen, budget en eisen en zullen de indeling van de werkplaats bekijken. Wij maken een via Dialux een softwarematig plan. Hierbij letten we op de aard van de werkzaamheden, grootte van de ruimte en het doel van de werkplaatsverlichting. U krijgt een helder overzicht van de soort armaturen, hoeveelheid armaturen, investering en terugverdientermijn.

Kwalitatieve armaturen, maximaal rendement

Vanzelfsprekend is iedere werkplaats anders en heeft ieder bedrijf andere wensen. Onze LED specialisten zorgen daarom voor een goed match. Alle armaturen en LED’s die wij leveren zijn van de allerhoogste kwaliteit en voldoen aan optimale normeringen. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor uw situatie. Onze aandacht gaat ook uit naar het nastreven van de volgende items mbt de Europese Norm NEN-EN 12464-1:

 • Het zorgen voor optimale kleurweergave of CRI bij LED verlichting werkplaats.
 • Het minimaliseren van lichtverblinding en schaduwwerking; een lage UGR waarde is van belang.
 • Het zorgen voor voldoende lichtniveau, passend bij de werkplek. Hierbij letten we op Lumen (hoeveel licht de lamp uitstraalt) en LUX (hoeveel licht er op een oppervlakte terecht komt).
 • Verzorgen van motiverend- of biodynamische verlichting voor optimale prestatie en welbevinden bij donkere werkplaatsen.

Wij werken samen met vele fabrikanten en kunnen vrijwel ieder armatuur leveren. Hierbij bent u verzekerd van top kwaliteit met maximaal rendement en voorzien van garantie.

 LED werkplaatsverlichting

werkplaats verlichting

Totale ontzorging, van installatie tot onderhoud

LED Design Holland is gevestigd in Breda. Wij opereren landelijk en onze zakelijke klantenkring is divers. Van het MKB tot grootbedrijf; van horeca tot fabriekshal. Wij denken mee met onze klanten en zorgen voor vakkundig advies. Verder kunnen wij u van A tot Z ontzorgen. Van lichtplan tot installatie, van subsidieaanvraag op LED verlichting  tot onderhoud van LED verlichting werkplaats.
Onze monteurs zullen efficiënt te werk gaan, zodat u geen overlast ervaart of oponthoud. Wij werken veilig en volgens de voorgeschreven richtlijnen.

Tip:

Wilt u direct een indicatie van uw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. U geeft aan hoeveel lampen u heeft en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geeft u aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van uw besparing.

Smart verlichting werkplaats door lichtmanagement

Een overstap naar kwalitatieve LED werkplaatverlichting zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing van maar liefst 65%. Door te kiezen voor lichtsensoren of aanwezigheidsdetectie kunt u verder besparen. Kiest u voor een lichtmanagementsysteem of smart verlichting? Dan kunt u rekenen op maximaal rendement.

Een lichtmanagementsysteem, zoals DALI of Casambi wordt uw werkplaats verlichting gecombineerd met hard- en software. Stel bijvoorbeeld specifieke licht scenario’s in op vaste tijden en kies voor een bepaalde hoeveelheid licht op een bepaald moment. Door het de werkplaatsverlichting ‘smart’ te maken, gaat u slim om met energieverbruik en zal de technische levensduur van de LED verlichting verlengd worden; u belast de componenten namelijk minder. Bijkomend voordeel; het energieverbruik wordt realtime en historisch weergegeven waardoor het managen van de werkplaatverlichting tot in detail kan plaatsvinden.

Door ons gerealiseerde industriële projecten