Van TL naar LED werkplaatsverlichting

Goede verlichting in de werkplaats is ongelooflijk belangrijk. Naast veilige armaturen, een juiste kleurweergave (CRI) en een lage verblindingswaarde (UGR) is lange levensduur zeker van belang. Onze LED verlichting werkplaats voldoet aan alle eisen. Gebruikt u nog TL verlichting en wilt u overstappen? Of wilt u weten of uw huidige verlichting efficiënter ingezet kan worden? Wilt u extra besparen door uw werkplaatsverlichting smart te maken of vraagt u zich af of u voldoen aan de Norm NEN-EN 12464-1? Wij helpen u graag verder. Wij kunnen nagenoeg alle denkbare armaturen leveren en denken graag met u mee.

Een overstap naar moderne LED werkplaatsverlichting is niet alleen een veilige maar ook een duurzame en voordelige keuze. Neem de LED line-Refix armaturen; die passen veelal in bestaande lichtlijn systemen en zijn op iedere hoogte toepasbaar. Een investering op korte termijn maar een flinke besparing binnen no-time. Een exacte terugverdientijd kunnen wij voor u berekenen via een lichtplan op maat. Dit voeren wij kosteloos voor u uit. En komt u in aanmerking voor subsidie? Dan zullen wij dit kenbaar maken en desgewenst voor u aanvragen.

werkplaatsverlichting

Ik wil betere lichtkwaliteit in de werkplaats

Dat kan. Wij informeren u graag en maken een gratis lichtplan op maat.
Meer informatie
led werkplaats verlichting

Kan ik extra besparen op mijn huidige werkplaatsverlichting?

Vast en zeker. We zoeken het graag voor u uit.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

Werkplaatsverlichting, top 3 producten

Tri-Proof

Water of stof? Deze IP65 waterdicht gecertificeerde Tri-Proof armaturen voor de werkplaats kunnen tegen een stootje (impact bestendig, classificatie IK10). De armatuur is voorzien van Philips LED driver. Dipswitch instelbaar vermogen -40-50-55-60W, voorzien van ruime garantie.

Download datasheet

LED Line-Refix

Dit lineaire armatuur kan worden geplaatst in uw bestaande lichtlijn systeem in de werkplaats. Ideaal, uw huidige infrastructuur blijft op die manier in tact. De armatuur is op iedere hoogte toepasbaar; Dipswitch op de Osram driver voor 4 verschillende vermogens in 32, 42, 50 en 60 Watt.

Download datasheet

LED Pro High-Bay

Maakt u nog gebruik van kwikdamp lampen en bent u opzoek naar een alternatief? De energiezuinige zwarte LED high-bay is veelzijdig en kan tot op grote hoogte gemonteerd worden. IP 65, systeem efficiency tot 150 Lm/W. Draadloos dimmen en schakelen door Zigbee communicatie.

Download datasheet

LED werkplaatsverlichting

Overweegt u uw bestaande werkplaatsverlichting te vervangen of (deels) vernieuwen? Of u nu op zoek bent naar specialistisch advies, of gewoonweg professionele verlichting wilt aanschaffen; wij staan voor u klaar. Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Ontwikkelingen & trends

Als u vragen heeft over LED werkplaatsverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden alle ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten. Bent u op zoek naar totale ontzorging? Dan staan onze specialisten voor u klaar. Wenst u enkel goed advies, een lichtplan of losse armaturen om zelf te bevestigen? Ook dan kunt u rekenen op LED Design Holland!


LED Specialist voor LED verlichting werkplaats

Als het gaat om LED verlichting voor industriële toepassingen zijn wij specialist. Wij houden niet alleen de laatste ontwikkelingen in de gaten, ook zijn wij op de hoogte van de regelgeving m.b.t Norm NEN-EN 12464-1. Om u van vakkundig advies te voorzien, komen we graag bij u langs. We bespreken uw wensen, budget en eisen en zullen de indeling van de werkplaats bekijken. Wij maken een via Dialux een softwarematig plan. Hierbij letten we op de aard van de werkzaamheden, grootte van de ruimte en het doel van de werkplaatsverlichting. U krijgt een helder overzicht van de soort armaturen, hoeveelheid armaturen, investering en terugverdientermijn.

Kwalitatieve armaturen, maximaal rendement

Vanzelfsprekend is iedere werkplaats anders en heeft ieder bedrijf andere wensen. Onze LED specialisten zorgen daarom voor een goede match. Alle armaturen en LED’s die wij leveren zijn van de allerhoogste kwaliteit en voldoen aan optimale normeringen. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor uw situatie.

  • Wij zorgen voor optimale kleurweergave of CRI bij LED verlichting werkplaats.
  • Wij minimaliseren lichtverblinding en schaduwwerking; een lage UGR waarde is van belang.
  • Wij zorgen voor een geschikt lichtniveau, passend bij de werkplek. Hierbij letten we op Lumen (hoeveel licht de lamp uitstraalt) en LUX (hoeveel licht er op een oppervlakte terecht komt).
  • Verzorgen van motiverend- of biodynamische verlichting voor optimale prestatie en welbevinden bij donkere werkplaatsen.

Wij werken samen met vele fabrikanten en kunnen vrijwel ieder armatuur leveren. Hierbij bent u verzekerd van top kwaliteit met maximaal rendement en voorzien van garantie.

 LED werkplaatsverlichting

werkplaats verlichting

Werkplaatsverlichting zoals u dat wenst

LED Design Holland is verlichtingsspecialist en gevestigd in Breda. Wij opereren landelijk en onze zakelijke klantenkring is divers. Van het MKB tot grootbedrijf; van horeca tot fabriekshal. Wij denken mee met onze klanten en zorgen voor eerlijk en betrouwbaar advies. En met eerlijk bedoelen we eerlijk.

Een voorbeeld? Op dit moment is het populair om TL buizen 1 op 1 te vervangen met LED TL buizen of LED tubes. Dit is echter geen betrouwbare werkwijze. Oude TL armaturen zijn ongeschikt voor LED tubes en bij ombouwen vervalt het CE keurmerk. Bij de aanschaf van LED TL lampen heeft u geen recht op de EIA subsidie. Meer informatie over het vervangen van TL buizen door LED TL kunt u terugvinden in onze kennisbank.

Wilt u wel een efficiënte en duurzame oplossing? Wij geven advies en kunnen u, desgewenst, van A tot Z ontzorgen. Van lichtplan tot installatie, van subsidieaanvraag op LED verlichting  tot onderhoud van LED verlichting werkplaats.
Onze monteurs zullen efficiënt te werk gaan, zodat u geen overlast ervaart of oponthoud. Wij werken veilig en volgens de voorgeschreven richtlijnen.

Tip:

Wilt u direct een indicatie van uw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. U geeft aan hoeveel lampen u heeft en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geeft u aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van uw besparing.

Smart verlichting werkplaats door lichtmanagement

Een overstap naar kwalitatieve LED werkplaatverlichting zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing van maar liefst 65%. Door te kiezen voor lichtsensoren of aanwezigheidsdetectie kunt u verder besparen. Kiest u voor een lichtmanagementsysteem of smart verlichting? Dan kunt u rekenen op maximaal rendement. Een lichtmanagementsysteem, zoals DALI of Casambi wordt uw werkplaats verlichting gecombineerd met hard- en software. Stel bijvoorbeeld specifieke licht scenario’s in op vaste tijden en kies voor een bepaalde hoeveelheid licht op een bepaald moment. Door het de werkplaatsverlichting ‘smart’ te maken, gaat u slim om met energieverbruik en zal de technische levensduur van de LED verlichting verlengd worden; u belast de componenten namelijk minder. Bijkomend voordeel; het energieverbruik wordt realtime en historisch weergegeven waardoor het managen van de werkplaatverlichting tot in detail kan plaatsvinden.

Door ons gerealiseerde industriële projecten