LED Specialist voor het beste lichtplan in de werkplaats

LED Design Holland is specialist als het gaat om LED verlichting. Wij komen graag bij u langs en kijken naar de best mogelijke indeling. Hierbij houden wij diverse zaken nauwlettend in de gaten. Zo is bij werkplaatsverlichting niet alleen het lichtniveau van belang, ook de gelijkmatigheid van lichtverdeling is belangrijk. Verblinding of schaduwwerking is immers niet wenselijk.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Via onze bespaarcalculator kunt u een inschatting maken van uw besparing. U geeft aan hoeveel lampen u heeft en hoeveel watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geeft u aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een inschatting van uw besparing.

Kosten overstap LED verlichting werkplaats?

Vanzelfsprekend is iedere werkplaats anders en heeft ieder bedrijf andere wensen. Om aan al uw wensen & eisen te voldoen zullen wij een lichtplan opstellen. Hierbij komen onze LED specialisten bij u langs, horen graag uw wensen en nemen een kijkje in de werkplaats. Zijn kunnen u precies vertellen wat de overstap naar LED werkplaatsverlichting zal kosten en binnen hoeveel tijd u de investering weer zult terugverdienen. Meestal is dit zelfs binnen twee jaar!

Goed advies, professionele installatie

LED Design Holland is gevestigd in Breda. Wij opereren landelijk en onze klantenkring is divers. Van het MKB tot grootbedrijf; van horeca tot fabriekshal. Wij denken mee met onze klanten en zorgen voor vakkundig advies. Wij geven graag advies over eventuele subsidies en lichtmanagementsystemen. Daarnaast werken wij veilig en volgens de voorgeschreven richtlijnen. U kunt rekenen op professionele installatie. Heeft u vragen? Neem contact op, wij helpen u graag.

LED verlichting voor op de werkplaats