Duurzame en sfeervolle LED winkelverlichting de ideale oplossing

Als het gaat om winkelverlichting is duurzaamheid belangrijk. Daarom stappen steeds meer winkels over op LED. LED verlichting retail is namelijk niet alleen zuinig en praktisch, het is ook nog eens erg sfeervol; iets wat in de winkelbranche gewoonweg belangrijk is. De juiste sfeer, trend en kleurtemperatuur zal zeker bijdragen aan de verkoop van jouw producten. LED Design Holland geef je graag een persoonlijk advies op maat zodat je straks kwalitatief hoogwaardige LED verlichting heeft die jarenlang meegaat.

Lampen in winkel staan vaak lange tijd aan. Het is van belang dat je erop kan vertrouwen dat verlichting lang meegaat, weinig energie verbruikt en je er niet naar om hoeft te kijken. LED verlichting retail is daarom de meest ideale oplossing voor in een winkel. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan armaturen, waardoor de verlichting volledig past bij het design van de shop.

Verder is LED prettig voor de ogen, omdat er vrijwel geen trillingen in het licht zijn. Ook is er grote keuze uit verschillende kleurtemperaturen, waardoor er altijd wel een kleurtemperatuur bijzit die bij de stijl van jouw zaak past. LED winkel verlichting heeft een betere kleurechtheid heeft; je kan er elke gewenste sfeer mee creëren.

led verlichting retail

Ik wil betere lichtkwaliteit in mijn winkel.

LED is de oplossing. Wij maken graag een gratis lichtplan op maat.
Meer informatie
etalageverlichting winkel

Ik wil besparen op mijn huidige verlichting

Wij vertellen je meer over LED winkeloplossingen voor optimale besparing!
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

LED verlichting retail, top 3 producten

LED Tracklight Monte zwart

LED Tracklight Loisa zwart

Richtbare spot Mango wit

Trendy verlichting retail

Jouw winkel, etalage etc voorzien van zuinige en veilige LED verlichting? De opties zijn eindeloos! Graag vertellen we je meer. Neem gewoon eens contact op. Of vraag de brochure voor retail verlichting aan.

Winkel voorzien van zuinige en veilige LED verlichting

Trends & innovaties

De ontwikkeling omtrent LED verlichting retail staat nooit stil. Wij houden alle ins- en outs in de gaten. Van subsidie regeling tot nieuwe trends en innovatieve licht ideeën. Heb je interesse in LED? Wil je een mooie oplossing voor jouw situatie? Wij denken graag met je mee.

1 fase of 3 fase ?

Railverlichting wordt geleverd in een 1 fase of 3 fase systeem. Bij 1 fase worden alle lampen op de rail tegelijk aan-  of uitgeschakeld. Bij een 3 fase railsysteem kunnen drie circuits apart bediend worden. Zo kunnen individuele lampen aangestuurd worden. Bijkomend voordeel; mocht de inrichting van je ruimte veranderen, kun je de spots op de rails ook verschuiven en herpositioneren. Bedrijfsmatig wordt er in de meeste gevallen gekozen voor 3 fase railverlichting; het aanbod daarin is ook vele malen groter.


LED verlichting retail

Ook LED verlichting retail? Neem contact op!

Elke retail onderneming en elke winkel is natuurlijk anders. Daarom werken wij niet met standaard pakketten of standaard lichtplannen, maar bieden wij je een oplossing op maat. Wij zullen een 3D visualisatie maken, die volledig voldoet aan jouw wensen. Vanzelfsprekend houden wij de Arbowet en Europese NEN regelingen nauwlettend in de gaten. Het lichtplan geeft precies aan hoeveel lampen of armaturen er nodig zijn en op welke plek ze komen. Ons assortiment is ongelooflijk ruim en wij werken enkel met A-kwaliteit. Maartwerk oplossingen, geen probleem.

Wil je overstappen naar LED? Dan zullen wij jouw conventionele verlichting snel en efficiënt vervangen door LED verlichting, zodat je direct en ongehinderd kunt starten met de flinke energiebesparingen. Wil je graag meer weten over LED verlichting retail of wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of het nu gaat om LED verlichting voor een bakkerij, parfumerie, schoenenwinkel of slagerij; wij staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van je te horen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Etalage voorzien van zuinige en veilige LED verlichting

Tip voor jouw besparing

Wil je direct een indicatie van jouw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. Je geeft aan hoeveel lampen je hebt en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geef je aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van jouw besparing.

Door ons geplaatste LED retail verlichting