Duurzame en sfeervolle LED verlichting de ideale oplossing voor in de winkel

Lampen in winkel staan vaak lange tijd aan. Het is van belang dat u erop kunt vertrouwen dat verlichting lang meegaat en u er niet naar om hoeft te kijken. LED verlichting retail is daarom de meest ideale oplossing voor in een winkel. Het is niet alleen duurzaam waardoor u flink bespaart, onze winkelverlichting is ook enorm mooi! Wij bieden een zeer ruim assortiment aan armaturen, waardoor de verlichting volledig past bij het design van de shop.

Verder is LED prettig voor de ogen, omdat er vrijwel geen trillingen in het licht zijn. Ook is er grote keuze uit verschillende kleurtemperaturen, waardoor er altijd wel een kleurtemperatuur bijzit die bij de stijl van uw zaak past. LED winkel verlichting heeft een betere kleurechtheid heeft; u kunt er elke gewenste sfeer mee creëren.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Ook LED verlichting retail? Neem contact op!

Elke retail onderneming en elke winkel is natuurlijk anders. Daarom werken wij niet met standaard pakketten of standaard lichtplannen, maar bieden wij u een oplossing op maat. Wij zullen een 3D visualisatie maken, die volledig voldoet aan uw wensen. Vanzelfsprekend houden wij de Arbowet en Europese NEN regelingen nauwlettend in de gaten. Het lichtplan geeft precies aan hoeveel lampen of armaturen er nodig zijn en op welke plek ze komen. Ons assortiment is ongelooflijk ruim en wij werken enkel met A-kwaliteit. Maartwerk oplossingen, geen probleem.

Wilt u overstappen naar LED? Dan zullen wij uw conventionele verlichting snel en efficiënt vervangen door LED verlichting, zodat u direct en ongehinderd kunt starten met de flinke energiebesparingen. Wilt u graag meer weten over LED verlichting retail of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat om LED verlichting voor de bakkerij, parfumerie, schoenenwinkel of slagerij; wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op

LED winkelverlichting

Door ons geplaatste LED retail verlichting