Duurzame en sfeervolle LED winkelverlichting de ideale oplossing

Als het gaat om winkelverlichting is duurzaamheid belangrijk. Daarom stappen steeds meer winkels over op LED. LED verlichting retail is namelijk niet alleen zuinig en praktisch, het is ook nog eens erg sfeervol; iets wat in de winkelbranche gewoonweg belangrijk is. De juiste sfeer, trend en kleurtemperatuur zal zeker bijdragen aan de verkoop van uw producten. LED Design Holland geeft u graag een persoonlijk advies op maat zodat u straks kwalitatief hoogwaardige LED verlichting heeft die jarenlang meegaat.

Lampen in winkel staan vaak lange tijd aan. Het is van belang dat u erop kunt vertrouwen dat verlichting lang meegaat, weinig energie verbruikt en u er niet naar om hoeft te kijken. LED verlichting retail is daarom de meest ideale oplossing voor in een winkel. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan armaturen, waardoor de verlichting volledig past bij het design van de shop.

Verder is LED prettig voor de ogen, omdat er vrijwel geen trillingen in het licht zijn. Ook is er grote keuze uit verschillende kleurtemperaturen, waardoor er altijd wel een kleurtemperatuur bijzit die bij de stijl van uw zaak past. LED winkel verlichting heeft een betere kleurechtheid heeft; u kunt er elke gewenste sfeer mee creëren.

led verlichting retail

Ik wil betere lichtkwaliteit in mijn winkel.

LED is de oplossing. Wij maken graag een gratis lichtplan op maat.
Meer informatie
etalageverlichting winkel

Ik wil besparen op mijn huidige verlichting

Wij vertellen u meer over LED winkeloplossingen voor optimale besparing!
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

LED verlichting retail, top 3 producten

LED Tracklight L

LED Tracklight S

Bananenspot

Trendy verlichting retail

Uw winkel, etalage etc voorzien van zuinige en veilige LED verlichting? De opties zijn eindeloos! Graag vertellen we u meer. Neem gewoon eens contact op. Of vraag de brochure voor retail verlichting aan.

Winkel voorzien van zuinige en veilige LED verlichting

Trends & innovaties

De ontwikkeling omtrent LED verlichting retail staat nooit stil. Wij houden alle ins- en outs in de gaten. Van subsidie regeling tot nieuwe trends en innovatieve licht ideeën. Heeft u interesse in LED? Wilt u een mooie oplossing voor uw situatie? Wij denken graag met u mee.


LED verlichting retail

Ook LED verlichting retail? Neem contact op!

Elke retail onderneming en elke winkel is natuurlijk anders. Daarom werken wij niet met standaard pakketten of standaard lichtplannen, maar bieden wij u een oplossing op maat. Wij zullen een 3D visualisatie maken, die volledig voldoet aan uw wensen. Vanzelfsprekend houden wij de Arbowet en Europese NEN regelingen nauwlettend in de gaten. Het lichtplan geeft precies aan hoeveel lampen of armaturen er nodig zijn en op welke plek ze komen. Ons assortiment is ongelooflijk ruim en wij werken enkel met A-kwaliteit. Maartwerk oplossingen, geen probleem.

Wilt u overstappen naar LED? Dan zullen wij uw conventionele verlichting snel en efficiënt vervangen door LED verlichting, zodat u direct en ongehinderd kunt starten met de flinke energiebesparingen. Wilt u graag meer weten over LED verlichting retail of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat om LED verlichting voor de bakkerij, parfumerie, schoenenwinkel of slagerij; wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op

Etalage voorzien van zuinige en veilige LED verlichting

Door ons geplaatste LED retail verlichting