LED verlichting industrie, top 3 producten

Tri-Proof

Stevige, kwalitatieve en spatwaterdichte (IP65) Tri Proof LED armatuur voor industriële toepassing, o.a. voor vochtige ruimtes (keukens, garage, magazijn etc).

 • Instelbaar in verschillende wattages
 • Hoge lichtopbrengst
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

LED Line-Refix

Deze LED Line-Refix past prima in uw lichtlijn systeem. Een mooi alternatief voor oude TL verlichting en prima te combineren met DALI.

 • Past in iedere bestaande lichtlijn
 • Instelbaar in verschillende wattages
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

LED Pro High-Bay

Onze LED Pro High-Bay is een veilige lamp die ook nog eens voldoet aan de Energie investeringsaftrek (EIA). Geschikt voor montage op grote hoogte.

 • Leverbaar in diverse wattages
 • Geschikt voor grote hoogtes
 • 100.000 branduren
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • 5 jaar garantie

Wilt u graag meer weten over deze producten?

Download hier de datasheets van de producten.

De juiste verlichting voor uw magazijn, fabriek of werkplaats

Het is belangrijk om de juiste LED lampen voor de juiste toepassing te hebben. In de industrie wordt vaak veel gevraagd van de verlichting; er worden lange dagen gemaakt dus de verlichting in bijvoorbeeld magazijnen of fabrieken moet goed en lang achter elkaar blijven werken. Daarom is industriële LED verlichting een goede keuze. Een industriële LED lamp kent een levensduur van maar liefst 100.000 branduren!

Daarnaast is LED verlichting, in tegenstelling tot TL verlichting, trillingsvrij. Dit is een stuk prettiger voor de ogen en zorgt er dan ook voor dat medewerkers productiever zijn dan wanneer er veel trillingen in het licht zijn, zoals bij TL verlichting het geval is. Wellicht heeft u het idee dat LED verlichting enkel fel wit licht geeft, wat minder prettig is in de werkplaats. Dit is echter allang niet meer het geval! LED verlichting is er, ook voor in het magazijn, fabriek of werkplaats, in verschillende kleurtemperaturen. En natuurlijk met lage UGR waarde (verblindingswaarde).

Onze oplossingen specifiek voor de industrie zijn eindeloos. Wij werken met diverse fabrikanten en bieden enkel kwalitatieve armaturen. Interesse in een specifieke oplossing voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend werken wij volledig volgens de Europese NEN normen en Arbo wetgeving voor werkplekverlichting.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

LED fabrieksverlichting

In een fabriek is het natuurlijk belangrijk dat het licht vooral praktisch en veilig is. De juiste plekken moeten goed verlicht zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Ook moet het licht prettig voor de ogen zijn, zodat medewerkers geen last krijgen van hoofdpijn of van vermoeide ogen. Elke fabriek is natuurlijk anders, qua indeling, plafondhoogte en werkzaamheden.

Wij kunnen voor u, vrijblijvend een persoonlijk softwarematig lichtplan maken. Deze 3D visualisatie geeft precies aan welke armaturen geschikt zijn en waar ze geplaatst kunnen worden. Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Graag geven we u tips over optimale besparingen. Bekijk meer informatie over industriële LED verlichting fabriek.

LED verlichting industrie

LED industrie

LED magazijn verlichting

Het maakt niet uit in welke industrie sector u werkzaam ben; ook in het magazijn is het belangrijk dat er de juiste verlichting hangt. Het is van belang dat alle producten en labels goed zichtbaar zijn in het magazijn, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Magazijnen zijn veelal groot en hebben vaak lange gangen, waar lang niet altijd gewerkt wordt. Daarom is het bijvoorbeeld slim om in een magazijn te kiezen voor energiebesparing door bewegingssensoren aan te brengen. Er zijn hierin talloze opties mogelijk!

De keuze voor armaturen zijn afhankelijk van de ruimte, aard van de werkzaamheden en persoonlijke wensen. Verder wordt er gekeken naar de juiste UGR waarde van LED verlichting. Verblinding door licht is absoluut niet wenselijk! Wij zorgen er graag voor dat de LED magazijnverlichting voor industrie volledig wordt toegepast op uw persoonlijke situatie.

LED werkplaats verlichting

Ook voor de werkplaats is functioneel licht van belang. De juiste verlichting, zonder schaduw werking, is afhankelijk van vele details. Zo houden we rekening met de soort werkzaamheden, indeling en hoogte van de ruimte en uw persoonlijke wensen. Overweegt u de huidige verlichting in uw werkplaats, fabriek of magazijn te vervangen door industriële LED verlichting, maar weet u niet goed wat de opties en mogelijkheden zijn? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Desgewenst stellen een op maat gemaakt plan op. Dan ziet u precies wat de juiste oplossing is voor uw situatie. Graag geven we aan welke energiebesparende oplossingen toegepast kunnen worden. Indien er subsidie mogelijkheden zijn, vragen wij dit voor u aan. Kijk ook eens bij onze werkwijze, dan krijgt u een indruk van onze dienstverlening. Meer informatie over LED werkplaats verlichting.

Door ons gerealiseerde industriële LED verlichting