De juiste magazijnverlichting

Het is belangrijk om de juiste LED lampen voor in het magazijn te hebben. In de industrie wordt vaak veel gevraagd van de verlichting; er worden lange dagen gemaakt dus de verlichting in bijvoorbeeld magazijnen moet goed en lang achter elkaar blijven werken. Daarom is LED verlichting in het magazijn een goede keuze; dit heeft vaak meer dan 100.000 branduren! Daarnaast is LED verlichting, in tegenstelling tot TL verlichting, trillingsvrij. Dit is een stuk prettiger voor de ogen en zorgt er dan ook voor dat medewerkers productiever zijn dan wanneer er veel trillingen in het licht zijn, zoals bij TL verlichting het geval is.

Wellicht heeft u het idee dat LED verlichting enkel fel wit licht geeft, wat minder prettig is in het magazijn. Dit is echter allang niet meer het geval! LED verlichting is er, ook voor in het magazijn, in verschillende kleurtemperaturen. Er zijn eindeloze opties en zo is er altijd wel een soort LED verlichting dat helemaal bij uw magazijn past.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Industriële LED verlichting voor in de fabriek

In een fabriek is het natuurlijk belangrijk dat het licht vooral praktisch is. De juiste plekken moeten goed verlicht zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Ook moet de verlichting prettig voor de ogen zijn, zodat medewerkers geen last krijgen van hoofdpijn of van vermoeide ogen. Elke fabriek is natuurlijk anders en daarom zorgen wij altijd voor een lichtplan op maat. Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden voor LED verlichting in uw fabriek te bespreken.

Industriële LED verlichting voor in het magazijn

Ook in het magazijn is het belangrijk dat er de juiste verlichting hangt. Het is belangrijk dat alle producten en labels goed zichtbaar zijn in het magazijn, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Magazijnen zijn groot en hebben vaak lange gangen, waar lang niet altijd gewerkt wordt. Daarom is het bijvoorbeeld slim om in een magazijn te werken met LED verlichting met energiebesparing door middel van een bewegingssensor. Er zijn hierin talloze opties mogelijk! Wij zorgen er graag voor dat de LED verlichting volledig toegepast is op uw magazijn.

Advies over de juiste verlichting voor in het magazijn

Denkt u erover om de huidige verlichting in uw fabriek of magazijn te vervangen door LED verlichting, maar weet u niet goed wat de opties en mogelijkheden zijn? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en stellen een op maat gemaakt plan op, zodat u straks de beste verlichting heeft voor in uw magazijn! Neem voor een vrijblijvend advies dus contact met ons op!

Door ons gerealiseerde industriële LED verlichting

Voorbeeld-tekst