De juiste verlichting voor uw magazijn, fabriek of werkplaats

Het is belangrijk om de juiste LED lampen voor de juiste toepassing te hebben. In de industrie wordt vaak veel gevraagd van de verlichting; er worden lange dagen gemaakt dus de verlichting in bijvoorbeeld magazijnen of fabrieken moet goed en lang achter elkaar blijven werken. Daarom is industriële LED verlichting een goede keuze. Een industriële LED lamp kent een levensduur van maar liefst 100.000 branduren!

Daarnaast is LED verlichting, in tegenstelling tot TL verlichting, trillingsvrij. Dit is een stuk prettiger voor de ogen en zorgt er dan ook voor dat medewerkers productiever zijn dan wanneer er veel trillingen in het licht zijn, zoals bij TL verlichting het geval is. Wellicht heeft u het idee dat LED verlichting enkel fel wit licht geeft, wat minder prettig is in de werkplaats. Dit is echter allang niet meer het geval! LED verlichting is er, ook voor in het magazijn, fabriek of werkplaats, in verschillende kleurtemperaturen. En natuurlijk met lage UGR waarde (verblindingswaarde).

Onze oplossingen specifiek voor de industrie zijn eindeloos. Wij werken met diverse fabrikanten en bieden enkel kwalitatieve armaturen. Interesse in een specifieke oplossing voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

LED fabrieksverlichting

In een fabriek is het natuurlijk belangrijk dat het licht vooral praktisch en veilig is. De juiste plekken moeten goed verlicht zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Ook moet het licht prettig voor de ogen zijn, zodat medewerkers geen last krijgen van hoofdpijn of van vermoeide ogen. Elke fabriek is natuurlijk anders en daarom zorgen wij altijd voor een lichtplan op maat. Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden voor industriële LED verlichting in uw fabriek te bespreken.

LED verlichting industrie

LED industrie

LED magazijn verlichting

Ook in het magazijn is het belangrijk dat er de juiste verlichting hangt. Het is belangrijk dat alle producten en labels goed zichtbaar zijn in het magazijn, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Magazijnen zijn groot en hebben vaak lange gangen, waar lang niet altijd gewerkt wordt. Daarom is het bijvoorbeeld slim om in een magazijn te werken met energiebesparing door middel van een bewegingssensor. Er zijn hierin talloze opties mogelijk! Verder wordt er gekeken naar de juiste UGR waarde van LED verlichting. Verblinding door licht is absoluut niet wenselijk! Wij zorgen er graag voor dat de LED magazijnverlichting volledig wordt toegepast op uw situatie.

LED werkplaats verlichting

Ook voor de werkplaats is functioneel licht van belang. De juiste verlichting, zonder schaduw werking, is afhankelijk van vele details. Denkt u erover om de huidige verlichting in uw werkplaats, fabriek of magazijn te vervangen door industriële LED verlichting, maar weet u niet goed wat de opties en mogelijkheden zijn? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en stellen een op maat gemaakt plan op, zodat u straks de beste LED werkplaats verlichting heeft. Neem voor een vrijblijvend advies dus contact met ons op!

Door ons gerealiseerde industriële LED verlichting