Focus op kleurechtheid bij showroom LED verlichting

Ben je ondernemer en op zoek naar duurzame verlichting voor jouw showroom? LED Design Holland is hét aanspreekpunt als het gaat LED showroom verlichting. Wij leveren, desgewenst, een totaalpakket tegen een zeer scherpe prijs. Je krijgt advies over de diverse mogelijkheden, onze technici installeren up-to-date showroom verlichting én je kan voortaan 24/7 op ons terugvallen met een service- en onderhoudspakket.

Het woord showroom zegt het al: er worden producten getoond aan jouw klanten. In jouw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn jouw items goed kunnen bekijken. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details, belangrijke items in de spotlight en zeker ook eerlijk licht. Hiermee bedoelen we dat de kleur die te zien is de werkelijke kleur is. Het komt hierbij aan op een hoge CRI waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index en die geeft de kleurnatuurgetrouwheid aan van verlichte objecten. Als je zaken doet met LED Design Holland krijg je eersteklas LED armaturen met de juiste CRI waarde en weet je dus zeker dat de verlichting in jouw showroom professioneel, flexibel en echt is.

showroomverlichting

Ik wil betere lichtkwaliteit in de showroom

Dan kunnen we voor jou een gratis lichtplan op maat maken, incl. een besparingsoverzicht.
Meer informatie
led showroom

Besparen op showroom verlichting?

Dat kan zeker. Onze LED showroomverlichting is zeer zuinig en duurzaam.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

LED Showroom verlichting, top 3 producten

LED Tracklight Monte zwart

LED Tracklight Loisa zwart

Richtbare spot Mango wit

Trendy & duurzame lampen

Duurzame verlichting in de showroom; van spotlight tot downlight. Ons assortiment is ruim, trendy en vooral energiezuinig. Graag vertellen we je meer tijdens een persoonlijk gesprek. Bekijk ook eens de brochure voor showroomverlichting.

LED verlichting fietsenwinkel

Flexibel & innovatief

De ontwikkelingen omtrent showroom verlichting zijn continu in ontwikkeling. Optimale besparing, flexibele verlichting bij wisselende collecties en smart LED. Onze LED specialisten houden het nauwlettend in de gaten.
Van subsidie regelingen tot Arbo eisen. Wil je meer informatie over jouw situatie? Wij denken graag met je mee.


verlichting toonzaal

Slimme showroom verlichting

Jij als eigenaar weet als geen ander hoe belangrijk de juiste showroom verlichting is. Je wilt flexibel kunnen zijn, vooral als de collectie geregeld wisselt. Je wilt bepaalde items in de showroom in de spotlight kunnen zetten. Belangrijke producten of items correct accentueren door middel van de juiste lampen en de juiste lichtkleur. Wij leveren A kwaliteit materiaal voorzien van goede LB normering. Van downlights, tot plafondarmaturen. Van stralers tot spanningsrails. Vanzelfsprekend kennen wij de Arbo wetgeving tot in detail en werken strikt volgens de Europese NEN normen.

Showroom verlichting

Lichtplan op maat

Lichtplan voor jouw showroom op maat

Voor jouw showroom maken wij softwarematig een lichtplan op maat. Dit bied je een mooie visualisatie van de ruimte waardoor je in 1 oogopslag ziet waar welke lamp zal komen te hangen. Het plan geeft eveneens inzage in de investering en de besparing die LED showroomverlichting je oplevert. De overstap naar LED levert al een besparing op. Maar showroom verlichting dat aangestuurd wordt d.m.v. een lichtmanagementsysteem is extra effectief. Zaken als daglichtregeling, aan-/afwezigheidsdetectie en automatische tijdsturingen zorgen voor maximale besparing. Verlichtingsopdrachten kunnen worden gericht aan individuele lampen in de showroom of aan alle armaturen. Onze LED specialisten vertellen je er graag iets meer over.

Van railverlichting tot autoshowroom verlichting en spots

LED Design Holland is gevestigd in Breda en vandaaruit wordt in het hele land gewerkt. Onze gediplomeerde lichtexperts hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches bij grote en kleine ondernemingen. Ook voor jou kunnen we van toegevoegde waarde zijn. Afhankelijk van de specifieke ruimte van de showroom, de producten en jouw wensen, stellen we een duurzaam en kostenbesparend lichtplan op. Daarin geven we aan waar licht nodig is, wat de functie is van het licht en welke lichtsfeer gewenst is. Efficiëntie & design passen we naadloos in elkaar. Van LED retailverlichting tot spots: ons aanbod is oneindig groot. Voor iedere ruimte hebben wij de passende LED verlichting en armaturen. Vanzelfsprekend bieden wij enkel de hoogst mogelijke kwaliteit en jouw showroom verlichting gaat dan ook jaren mee. Ook showroom verlichting? Neem contact met ons op!

Tip voor jouw besparing

Wil je direct een indicatie van jouw besparing? Gebruik dan onze bespaarcalculator. Je geeft aan hoeveel lampen je hebt en hoeveel Watt ze ongeveer gebruiken. Vervolgens geef je aan hoe lang de lampen per dag aan staan. De calculator geeft direct een grove inschatting van jouw besparing.

Meer informatie over LED verlichting in jouw showroom?

Heb je interesse in LED verlichting in jouw showroom? Wil je overstappen van TL naar LED bandraster armaturen, panelen of heb je interesse in maatwerk? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een persoonlijk advies op maat; iedere showroom is immers anders. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op alle fronten en helpen je graag om geld te besparen op jouw energierekening door een mooi, op maat gemaakt lichtplan voor jouw bedrijf aan te bieden. Van adviseren tot ontwerpen, leveren en installeren; LED Design Holland verzorgt het voor je. Om een afspraak te maken kan je contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl. Wij hopen snel van je te horen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
LED verlichting showroom