LED showroom verlichting, top 3 producten

Diablo L

De aluminium Diablo L railspot is geschikt voor een 3 fase rail. Voorzien van Powergear Ultimate Adapter en ingebouwde LED-driver. Hoge Lumen-output tot 5500lm.

 • Leverbaar in het zwart of wit
 • Hoge lichtopbrengst
 • Goede kleurechtheid (CRI)
 • Voorzien van de nieuwste Philips LED
 • 5 jaar garantie

LED Downlight Giro

In een showroom mag deze LED inbouwverlichting niet ontbreken. De LED Downlight Giro is voorzien van een Philips Fortimo DLM flex Gen2 module.

 • Leverbaar in diverse maatvoeringen
 • Voorzien van de nieuwste Philips LED
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • Perfect voor algemene verlichting
 • 5 jaar garantie

Alta

Aluminium LED pendellamp met trendy industriële look. . Pendellengte 3m. Voorzien van een Philips Fortimo SLM* LED module en Philips Xitanium LED Driver.

 • Geschikt voor grote hoogtes
 • Hoge lichtopbrengst
 • Voldoet aan de EIA subsidie
 • Industriële look
 • 5 jaar garantie

Wilt u graag meer weten over deze producten?

Download hier de datasheets van de producten.

Focus op kleurechtheid bij showroom LED verlichting

Het woord showroom zegt het al: er worden producten getoond aan uw klanten. In uw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn uw items goed kunnen bekijken. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details, belangrijke items in de spotlight en zeker ook eerlijk licht. Hiermee bedoelen we dat de kleur die te zien is de werkelijke kleur is. Het komt hierbij aan op een hoge CRI waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index en die geeft de kleurnatuurgetrouwheid aan van verlichte objecten. Als u zaken doet met LED Design Holland krijgt u eersteklas LED armaturen met de juiste CRI waarde en weet u dus zeker dat de verlichting in uw showroom professioneel, flexibel en echt is.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Flexibele showroom verlichting

U als eigenaar weet als geen ander hoe belangrijk de juiste showroom verlichting is. U wilt flexibel kunnen zijn, vooral als de collectie geregeld wisselt. U wilt bepaalde items in de showroom in de spotlight kunnen zetten. Belangrijke producten of items correct accentueren door middel van de juiste lampen en de juiste lichtkleur. Wij leveren A kwaliteit materiaal voorzien van goede LB normering. Van downlights, tot plafondarmaturen. Van stralers tot spanningsrails. Vanzelfsprekend kennen wij de Arbo wetgeving tot in detail en werken strikt volgens de Europese NEN normen.

Lichtplan op maat

Voor uw showroom maken wij softwarematig een lichtplan op maat. Dit biedt u een mooie visualisatie van de ruimte waardoor u in 1 oogopslag ziet waar welke lamp zal komen te hangen. Het plan geeft eveneens inzage in de investering en de besparing die LED showroomverlichting u oplevert. De overstap naar LED levert al een besparing op. Maar showroom verlichting dat aangestuurd wordt d.m.v. een lichtmanagementsysteem is extra effectief. Zaken als daglichtregeling, aan-/afwezigheidsdetectie en automatische tijdsturingen zorgen voor maximale besparing. Verlichtingsopdrachten kunnen worden gericht aan individuele lampen in de showroom of aan alle armaturen. Onze LED specialisten vertellen u er graag iets meer over.

Van railverlichting tot spots

LED Design Holland is gevestigd in Breda en vandaaruit wordt in het hele land gewerkt. Onze gediplomeerde lichtexperts hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches bij grote en kleine ondernemingen. Ook voor u kunnen we van toegevoegde waarde zijn. Afhankelijk van de specifieke ruimte van de showroom, de producten en uw wensen, stellen we een duurzaam en kostenbesparend lichtplan op. Daarin geven we aan waar licht nodig is, wat de functie is van het licht en welke lichtsfeer gewenst is. Efficiëntie & design passen we naadloos in elkaar. Van LED railverlichting tot spots: ons aanbod is oneindig groot. Voor iedere ruimte hebben wij de passende LED verlichting en armaturen. Vanzelfsprekend bieden wij enkel de hoogst mogelijke kwaliteit en uw showroom verlichting gaat dan ook jaren mee.

LED verlichting showroom