Focus op kleurechtheid bij showroom LED verlichting

Bent u ondernemer en op zoek naar duurzame verlichting voor uw showroom? LED Design Holland is hét aanspreekpunt als het gaat LED showroom verlichting. Wij leveren, desgewenst, een totaalpakket tegen een zeer scherpe prijs. U krijgt advies over de diverse mogelijkheden, onze technici installeren up-to-date showroom verlichting én u kunt voortaan 24/7 op ons terugvallen met een service- en onderhoudspakket.

Het woord showroom zegt het al: er worden producten getoond aan uw klanten. In uw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn uw items goed kunnen bekijken. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details, belangrijke items in de spotlight en zeker ook eerlijk licht. Hiermee bedoelen we dat de kleur die te zien is de werkelijke kleur is. Het komt hierbij aan op een hoge CRI waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index en die geeft de kleurnatuurgetrouwheid aan van verlichte objecten. Als u zaken doet met LED Design Holland krijgt u eersteklas LED armaturen met de juiste CRI waarde en weet u dus zeker dat de verlichting in uw showroom professioneel, flexibel en echt is.

showroomverlichting

Ik wil betere lichtkwaliteit in de showroom

Dan kunnen we voor u een gratis lichtplan op maat maken, incl. een besparingsoverzicht.
Meer informatie
led showroom

Besparen op showroom verlichting?

Dat kan zeker. Onze LED showroomverlichting is zeer zuinig en duurzaam.
Meer informatie

Wij werken graag met u samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag uw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvangt u geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wilt u zelf de LED verlichting monteren of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

Meer over de werkwijze

Showroom verlichting, top 3 producten

LED Tracklight L

LED Tracklight S

Bananenspot

Trendy & duurzaam

Duurzame verlichting in de showroom; van spotlight tot downlight. Ons assortiment is ruim, trendy en vooral energiezuinig. Graag vertellen we u meer tijdens een persoonlijk gesprek. Bekijk ook eens de brochure voor showroomverlichting.

LED verlichting fietsenwinkel

Flexibel & innovatief

De ontwikkelingen omtrent showroom verlichting zijn continu in ontwikkeling. Optimale besparing, flexibele verlichting bij wisselende collecties en smart LED. Onze LED specialisten houden het nauwlettend in de gaten.
Van subsidie regelingen tot Arbo eisen. Wilt u meer informatie over uw situatie? Wij denken graag met u mee.


verlichting toonzaal

Slimme showroom verlichting

U als eigenaar weet als geen ander hoe belangrijk de juiste showroom verlichting is. U wilt flexibel kunnen zijn, vooral als de collectie geregeld wisselt. U wilt bepaalde items in de showroom in de spotlight kunnen zetten. Belangrijke producten of items correct accentueren door middel van de juiste lampen en de juiste lichtkleur. Wij leveren A kwaliteit materiaal voorzien van goede LB normering. Van downlights, tot plafondarmaturen. Van stralers tot spanningsrails. Vanzelfsprekend kennen wij de Arbo wetgeving tot in detail en werken strikt volgens de Europese NEN normen.

Showroom verlichting

Lichtplan op maat

Lichtplan op maat

Voor uw showroom maken wij softwarematig een lichtplan op maat. Dit biedt u een mooie visualisatie van de ruimte waardoor u in 1 oogopslag ziet waar welke lamp zal komen te hangen. Het plan geeft eveneens inzage in de investering en de besparing die LED showroomverlichting u oplevert. De overstap naar LED levert al een besparing op. Maar showroom verlichting dat aangestuurd wordt d.m.v. een lichtmanagementsysteem is extra effectief. Zaken als daglichtregeling, aan-/afwezigheidsdetectie en automatische tijdsturingen zorgen voor maximale besparing. Verlichtingsopdrachten kunnen worden gericht aan individuele lampen in de showroom of aan alle armaturen. Onze LED specialisten vertellen u er graag iets meer over.

Van railverlichting tot spots

LED Design Holland is gevestigd in Breda en vandaaruit wordt in het hele land gewerkt. Onze gediplomeerde lichtexperts hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches bij grote en kleine ondernemingen. Ook voor u kunnen we van toegevoegde waarde zijn. Afhankelijk van de specifieke ruimte van de showroom, de producten en uw wensen, stellen we een duurzaam en kostenbesparend lichtplan op. Daarin geven we aan waar licht nodig is, wat de functie is van het licht en welke lichtsfeer gewenst is. Efficiëntie & design passen we naadloos in elkaar. Van LED railverlichting tot spots: ons aanbod is oneindig groot. Voor iedere ruimte hebben wij de passende LED verlichting en armaturen. Vanzelfsprekend bieden wij enkel de hoogst mogelijke kwaliteit en uw showroom verlichting gaat dan ook jaren mee.

LED verlichting showroom