LED slagerij verlichting, top 3 producten

Veloce LED tracklight

Veloce LED tracklight

Flexibele aluminium 3-fase railspot met LED food module. Ingebouwde LED driver en poedercoating afwerking in zwart of wit.

Download datasheet
Giro LED downlight

Giro LED downlight

Deze Giro LED downlight, voorzien van food module, is uitermate geschikt als inbouwarmatuur voor slagerijen en supermarkten.

Download datasheet
Girevole LED inbouwspot

Girevole

De Girevole LED inbouwspot is cardanisch en kan gedraaid worden in ieder gewenste richting. Voorzien van premium food module.

Download datasheet

Perfecte belichting, zonder vleesverkleuring

Wist u dat etenswaren snel kunnen bederven met onjuiste verlichting? Voor verse vleesproducten in de vitrine of toonbank raden wij Premium Food LED modules aan. Deze slagerijverlichting zorgt voor de juiste golflengte combinatie en geeft geen warmte af. Hierdoor blijven de producten langer houdbaar. Bijkomend voordeel, de juiste lichtkleur zorgt voor een verse uitstraling van uw vlees. De Meat Premium Red module (MPR) geeft uw vleeswaren een mooie warmrode en gezonde kleur.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

LED verlichting, speciaal voor vlees

Onze LED modules voor de slagerij zijn speciaal ontwikkeld voor verse producten, zoals vleeswaren. U heeft de keuze uit diverse armaturen zoals downlights, tracklights, pendelarmaturen of inbouwspots. Vanzelfsprekend zullen wij voor uw situatie een lichtplan op maat samenstellen. De LED slagerij verlichting wordt in Nederland gemaakt en biedt een systeemgarantie van vijf jaar.

Werkplek verlichting slagerij

Als slager wilt u de juiste verlichting bij de toonbank maar ook in de keuken. Goede werkplekverlichting is immers noodzakelijk om uw vleesproducten correct te bewerken. De juiste verlichting en kleurtemperatuur zorg voor maximale productiviteit en presentatie. Onze LED verlichting voor de slagerij is trillingvrij en de armaturen kunnen worden voorzien van daglichtregeling. Eventuele aanwezigheid detectie zorgt voor optimale besparing, erg handig in koel- of vriescellen.

Zuinig en efficiënt

LED verlichting is zuinige verlichting. Conventionele lampen stoten bijna 90% van energie aan warmte af, dit is bij LED lampen niet het geval. Dit zorgt voor een flinke besparing aan energiekosten. De overstap naar LED verlichting voor de slagerij vraagt een initiële investering die hoger ligt dan bij andere lampen. Dit heeft u echter binnen twee jaar terugverdient.  De gemiddelde levensduur van een LED lamp bedraagt maar liefst 30.000 tot 50.000 branduren. Ook dit zorgt voor enorme besparingen; vervangen van lampen is nauwelijks nodig. Sommige LED lampen voor de slagerij branden maar liefst 100.000 uren! Benieuwd wat de overstap naar LED u zal opleveren? Maak dan gebruik van onze LED besparingscalculator.