LED bakkerij verlichting, top 3 producten

LED downlight Girevole flexibel inbouwspot

Girevole

De cardanische LED downlight 'Girevole' is zeer flexibel en kan alle kanten op schijnen. De inbouwspot is voorzien van een food module voor bakkerijen.

Download datasheet
railspot

Diablo L

Diablo-L is een 3-fase railspot of tracklight van aluminium. Voorzien van een LED food module met de juiste lichtkleur voor brood en banket.

Download datasheet
Giro LED downlight

Giro LED downlight

Deze LED inbouwspot 'Giro' biedt hoog rendement. De food module biedt de beste presentatie voor verse, knapperige broden.

Download datasheet

Broden en gebakjes, perfect verlicht

Wist u dat voedsel snel kan bederven met onjuiste verlichting? Voor verse producten in de vitrine of op de toonbank raden wij Premium Food LED modules aan. Deze (banket) bakkerij verlichting zorgen voor de juiste golflengte combinatie en geven weinig warmte af. Bijkomend voordeel, de juiste lichtkleur zorgt voor een verse uitstraling van uw producten. Warm licht geeft uw brood een mooie krokante korst. Kies voor warm-wit licht en de gebakjes stralen versheid uit.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

LED verlichting, speciaal voor voedsel

Onze bakkerij LED modules zijn speciaal ontwikkeld voor verse producten, zoals brood en gebak. Ze kunnen gebruikt worden in diverse armaturen zoals tracklights, inbouwspots, pendelarmaturen of downlights. De broodlampen en LED bakkerij verlichting worden in Nederland gemaakt en bieden een systeemgarantie van maar liefst vijf jaar.

LED verlichting bakkerij

Werkplek verlichting bakkerij

Werkplek verlichting bakkerij

Als bakker is goede werkplekverlichting noodzakelijk. Veelal begint de werkdag als het buiten donker is. De juiste verlichting en kleurtemperatuur zorg voor maximale productiviteit. Onze LED verlichting voor de bakkers werkplaats is trillingvrij en de armaturen kunnen worden voorzien van daglichtregeling.
Eventuele aanwezigheid detectie zorgt voor optimale besparing, erg handig in koel- of vriescellen.

Zuinige verlichting

LED verlichting is zuinige verlichting. Daar waar ouderwetse lichtbronnen bijna 90% van de energie aan warmte uitstoten is dit bij LED niet het geval. Dit zult u snel merken in de energiekosten. De aanschaf van LED verlichting in de bakkerij is echter duurder dan ander verlichtingssoorten. De grote efficiëntie zorgt ervoor dat u dit binnen twee jaar terugverdient.  Alleen al het feit dat de gemiddelde levensduur van een LED lamp 30.000 tot 50.000 branduren bedraagt, zorgt voor enorme besparing. Sommige lampen branden maar liefst 100.000 uren! De besparing kunt u overigens zelf uitrekenen via onze LED besparingscalculator.