Buitenverlichting met LED

Is het voor uw onderneming belangrijk dat uw terrein goed verlicht is? Of moeten de lampen lantaarnpalen in de gemeente vervangen worden? Wat de reden ook is, LED verlichting kan ook prima buiten gebruikt worden. Bij LED Design Holland kunt u terecht voor professionele buitenverlichting met LED. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u de voordelen van LED buitenverlichting zien, zodat u zelf een keuze kunt maken. U ontvangt altijd een advies op maat, want ook wij weten dat geen enkele onderneming of gemeente hetzelfde is. Wij zorgen ervoor dat uw terrein of straten goed verlicht zijn zodat iedereen veilig kan werken en rondlopen en u ook nog eens kunt besparen op noodzakelijke kosten.

LED terreinverlichting

Heeft u een magazijn, bedrijfshal of fabriekshal en daarbij ook een groot buitenterrein? Dan is het belangrijk dat dit goed verlicht is. Als er ook nog ‘s avonds mensen aan het werk zijn, moet het buitenterrein natuurlijk goed verlicht zijn. U kunt ook voor uw terreinverlichting kiezen voor LED. U maakt dan namelijk een zeer milieuvriendelijke keuze, die ook nog eens goed is voor uw eigen portemonnee! LED terreinverlichting heeft namelijk gemiddeld 100.000 branduren, waar TL lampen bijvoorbeeld maar 20.000 branduren meegaan. Ook bespaart u flink op de maandelijkse energiekosten. LED terreinverlichting verbruikt namelijk een stuk minder energie dan andere verlichting, waardoor u de investering binnen twee jaar terugverdient. Daarnaast zorgt u met LED verlichting ook voor een veilige werkomgeving. LED armaturen worden namelijk minder warm en kunnen daardoor niet doorbranden. Zo is de kans op brand een stuk kleiner.

LED straatverlichting

Straten moeten natuurlijk goed verlicht worden. Dat is erg belangrijk voor de veiligheid van iedereen in het verkeer. Vooral voor voetgangers is dit erg belangrijk; zij vallen het minst op en zijn het zwakst in het verkeer. Daarom is het als gemeente belangrijk om ervoor te zorgen dat de straten goed verlicht zijn. Deze verlichting moet vele uren aan staan, waardoor het een slimme keuze is om voor LED straatverlichting te kiezen. U draagt als gemeente dan ook een steentje bij aan het milieu en u bespaart heel wat kosten.

Neem contact op voor meer informatie en een advies op maat

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of gemeente zijn op het gebied van LED terreinverlichting, LED straatverlichting en alle overige professionele LED buitenverlichting? Dan bent u bij LED Design Holland aan het juiste adres. Wij bekijken graag de mogelijkheden en zorgen altijd voor een advies op maat. Hierin staat precies beschreven wat er allemaal mogelijk is en wat voor besparingen u dat gaat opleveren; dit rekenen we graag voor u uit. Mocht u graag meer informatie krijgen of een afspraak maken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We horen graag van u en vertellen u graag meer over de voordelen van LED buitenverlichting!

Buitenverlichting met LED