Valvoline is het eerste motoroliemerk van Amerika. Valvoline loopt al 150 jaar voorop op het gebied van smeermiddelentechnologie. Van het maken van X-18-motorolie in 1939 tot hoogwaardige raceolie in 1965 tot MaxLife-olie voor hoge kilometerstanden in 2000.

Tegenwoordig heeft Valvoline een wereldwijd netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, distributie en klantenservice in 140 landen. Naast toonaangevende producten biedt Valvoline een toenemende wereldwijde merksterkte en innovatieve tools die van Valvoline een waardevolle partner maken met installateurs, dealers, detailhandelaren, fabrikanten van apparatuur en zakelijke exploitanten. Deze geavanceerde motortesttechnologieën geven Valvoline meer vrijheid en flexibiliteit om te innoveren voor hun klanten. Valvoline is altijd in beweging en zet daarmee hun lange traditie van waardetoevoegende innovaties voor gebruikers en partners voort.

Valvoline had LED Design Holland ingeschakeld om een energiebesparing te realiseren en de lichtopbrengst te verbeteren. Hier zijn we volledig in geslaagd.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 226220 kWhStroomverbruik per jaar
  • 67%Besparing
  • 2,6 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak