Valvoline heeft LED Design Holland ingeschakeld om een energiebesparing te realiseren en de lichtopbrengst te verbeteren. Hier zijn we volledig in geslaagd. We hebben namelijk een energiebesparing gerealiseerd van maar liefst 226220 kWh per jaar (67%). Dit heeft geresulteerd in een ROI van 2.6 jaar.

Zuinige LED verlichting Dordrecht

LED is een energiezuinige en milieuvriendelijke keuze in vergelijking met traditionele verlichtingstechnologieën zoals gloeilampen en tl-buizen. Hier zijn enkele redenen waarom LED-verlichting bijdraagt aan energiebesparing:

  1. Efficiëntie: LED-lampen zetten een groot deel van de energie om in licht, in tegenstelling tot traditionele gloeilampen die veel energie omzetten in warmte. Hierdoor zijn LED-lampen aanzienlijk energiezuiniger.
  2. Lange levensduur: LED-lampen hebben over het algemeen een langere levensduur dan traditionele lampen. Dit betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook de milieubelasting vermindert.
  3. Directe verlichting: LED-lampen lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige andere soorten verlichting. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waar snelheid belangrijk is, en het minimaliseert onnodig energieverbruik tijdens het opstarten.
  4. Directionaliteit: LED’s kunnen hun licht in een specifieke richting uitstralen, wat betekent dat er minder lichtverlies is in vergelijking met andere typen lampen. Dit maakt ze efficiënter voor veel toepassingen.
  5. Dimbaarheid: Veel LED-lampen zijn dimbaar, waardoor gebruikers de hoeveelheid licht kunnen aanpassen aan hun behoeften. Het aanpassen van de lichtintensiteit kan het energieverbruik verder verminderen.

Over het algemeen dragen LED-verlichtingssystemen bij aan energiebesparing, lagere onderhoudskosten en verminderde milieubelasting, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor verlichtingsbehoeften in verschillende toepassingen.

Over Valvoline

Valvoline is het eerste motoroliemerk van Amerika. Valvoline loopt al 150 jaar voorop op het gebied van smeermiddelentechnologie. Van het maken van X-18-motorolie in 1939 tot hoogwaardige raceolie in 1965 tot MaxLife-olie voor hoge kilometerstanden in 2000.

Tegenwoordig heeft Valvoline een wereldwijd netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, distributie en klantenservice in 140 landen. Naast toonaangevende producten biedt Valvoline een toenemende wereldwijde merksterkte en innovatieve tools die van Valvoline een waardevolle partner maken met installateurs, dealers, detailhandelaren, fabrikanten van apparatuur en zakelijke exploitanten. Deze geavanceerde motortesttechnologieën geven Valvoline meer vrijheid en flexibiliteit om te innoveren voor hun klanten. Valvoline is altijd in beweging en zet daarmee hun lange traditie van waardetoevoegende innovaties voor gebruikers en partners voort.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 226220 kWhStroomverbruik per jaar
  • 67%Besparing
  • 2,6 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak