LED verlichting: geschikt voor ieder bedrijf

Vraagt u zich af of LED verlichting ook voor uw bedrijf geschikt is? Dat is een vraag die u niet hoeft te stellen. LED verlichting is namelijk een slimme keuze voor ieder bedrijf! Zeker als u een lichtplan geheel op maat laat maken door LED Design Holland. Wij komen namelijk graag uw bedrijfssituatie bekijken om u vervolgens een advies op maat te bieden. Vervolgens zullen we de gekozen LED verlichting geheel naar wens installeren en gaan we pas weg als u helemaal tevreden bent. Zo kunt u volop profiteren van de voordelen van zakelijke LED verlichting.

De mogelijkheden voor verschillende branches

In elke branche en in elk bedrijf is het mogelijk om over te stappen op LED verlichting. Vooral in bedrijven waar de verlichting lang en vaak aan is, zoals in de logistiek, in bedrijfshallen of in parkeergarages en VVE’s zijn de voordelen van LED verlichting ongekend. Vaak wordt er in deze ruimtes gebruik gemaakt van TL verlichting, bijvoorbeeld in een winkelcentrum, gemeentehuis, sportvelden of school. En dat terwijl TL verlichting maar een levensduur heeft van gemiddeld 20.000 uur. Kiest u voor LED verlichting, dan bent u verzekerd van een levensduur van gemiddeld 100.000 branduren.

Maar ook in de agrarische sector zoals in paardenstallen is de juiste verlichting nodig en biedt LED verlichting de uitkomst. Zo ook bij bakkerijen en slagerijen of voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken. LED verlichting is dus geschikt voor elke branche!

Meer weten? Neem contact op!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf. Dus of u nu verlichting op de werkplaats of in uw hotel nodig heeft, wij komen graag bij u langs om uw bedrijfssituatie te bekijken en u te voorzien van een professioneel en op maat gemaakt advies. Neem dus direct contact met ons op voor meer informatie!

LED verlichting: geschikt voor ieder bedrijf