Kantoor LED verlichting advies van LED Design Holland

Kantoor LED verlichting advies nodig? LED Design Holland uit Breda is gespecialiseerd in LED verlichting in kantoren. U kunt hiervoor dan ook contact opnemen met een van de adviseurs van LED Design Holland, zodat wij u van persoonlijk advies op maat voorzien. In dit artikel helpen we u alvast op weg.

Wat is kantoor LED verlichting?

LED verlichting op kantoor is een uiterst duurzame en ecologische manier van het verlichten van uw kantoor. Doorgaans worden kantoren verlicht met kantoor TL verlichting. Anno 2016 is, dankzij technologische ontwikkelingen, TL verlichting op kantoor direct te vervangen voor kantoor LED verlichting.

Waarom kantoor LED verlichting?

LED verlichting is tegenwoordig zo krachtig dat het traditionele TL buizen vervangt zonder dat u het merkt. Behalve op uw energierekening natuurlijk. Kantoor LED verlichting levert een besparing van gemiddeld 60%, op de lichtkosten van het kantoor. Daarnaast bespaart u op het vervangen van uw kantoor verlichting. Kantoor LED verlichting gaat namelijk 5 keer langer mee dan conventionele TL verlichting in uw kantoorruimte. Wanneer u uw kantoor TL verlichting vervangt voor kantoor LED verlichting, verdient u uw investering gemiddeld binnen twee jaar terug. De adviseurs van LED Design Holland rekenen u het precieze verschil uiteraard graag voor. Dit kan op de locatie van LED Design Holland in Breda, telefonisch of per mail.

 

Waarom LED Design Holland uit Breda?

LED Design Holland uit Breda heeft de afgelopen jaren vele klanten van advies voorzien als het gaat om de inrichting van kantoren met LED verlichting. LED Design Holland is gespecialiseerd in LED verlichting en werkt enkel met gediplomeerd personeel. Dit geldt zowel voor ons adviserend personeel als voor onze monteurs. De voordelen nog even voor u op een rijtje.

  • LED verlichting is een duurzaam alternatief voor TL verlichting op kantoor.
  • LED verlichting bespaart in lichtkosten.
  • LED verlichting op kantoor scheelt in vervangingskosten.
  • Wij werken enkel met gediplomeerd personeel.
  • Vakkundig advies.
  • Vele kantoren gingen u voor!

Nog niet overtuigd? Laat u overtuigen bij ons op locatie in Breda. LED Design Holland is door de weeks bereikbaar van 09:00 tot 18:00.