Gevelverlichting advies door LED Design Holland

Anno 2016 wordt voor gevelverlichting nog vaak voor de traditionele halogeenlamp gekozen. Dit terwijl er een veel duurzamere variant mogelijk is. Namelijk LED gevelverlichting. LED gevelverlichting van LED Design Holland in Breda biedt u tal van mogelijkheden om uw gevelverlichting professioneel te verlichten. Onze ervaren adviseurs helpen u uiteraard graag! Voor nu alvast een aantal tips en weetjes op een rijtje, om u te helpen bij u keuze.

LED verlichting op de gevel een duurzaam alternatief

Gevelverlichting gaat aan op het moment dat het donker wordt en pas weer uit wanneer de zon op komt. Dit zijn aardig wat branduren per dag. In de winter tot wel 16 uur per etmaal. Wanneer de traditionele halogeen verlichting wordt vervangen voor LED verlichting op de gevel heeft dit een enorme kostenbesparing tot gevolg. De besparing snijdt aan twee kanten. Enerzijds zullen de lichtkosten dalen. Anderzijds zal er bespaart worden op de vervangingskosten. LED verlichting gaat namelijk vele malen langer mee dan halogeen verlichting.

Gevelverlichting het visitekaartje van het kantoor

Goede gevelverlichting zorgt ervoor dat een doorsnee gebouw uit het oog springt en dus opvalt. Het is als het ware het visitekaartje van uw kantoor. Zo is het mogelijk om met verschillende kleuren(variaties) te werken. U bepaalt dan zelf op welk moment er welke kleur wordt geprojecteerd op uw gevel. Wat dacht u bijvoorbeeld van oranje licht tijdens Koningsdag? Of warme kleuren tijdens de kortste dagen van het jaar? Maar ook een variatie van kleuren is mogelijk. LED Design Holland laat het u graag zien!

 

 

Gevelverlichting – uplighters of downlighters?

Bij het optimaal inrichten van uw gevelverlichting helpt LED Design Holland u uiteraard graag! Twee veelgehoorde termen bij gevelverlichting zijn uplighters en downlighters. Geregeld krijgen wij de vraag wat deze termen nu betekenen. Het antwoord is relatief eenvoudig. Met een uplighter wordt gevel verlichting bedoelt die van onderaf komt en dus naar boven schijnt. Met downlighter wordt licht bedoelt dat van boven komt en dus naar beneden schijnt. Vaak wordt er bij verlichting op een gevel van beide varianten gebruik gemaakt. De gediplomeerde adviseurs van LED Design Holland zullen u voorzien van advies op maat op basis van uw persoonlijke situatie.

Alles nog eens op een rijtje.

  • LED gevelverlichting is een duurzaam alternatief voor halogeen gevelverlichting
  • LED gevelverlichting bespaart in lichtkosten.
  • LED verlichting op de gevel scheelt in vervangingskosten.
  • Een mooi uitgelichte gevel is het visitekaartje van uw kantoor
  • Vakkundig advies.
  • Vele kantoren gingen u voor!

Uiteraard is gevelverlichting maatwerk. U kunt dan ook altijd bij ons terecht op locatie in Breda. Neem contact op met LED Design Holland om een afspraak te maken.