Besparen met LED, zonder omkijken naar installatie

De belangrijkste reden om te kiezen voor LED Design Holland is ons totaalpakket. Aan de hand van uw wensen stellen we een lichtplan samen en vervolgens verzorgen we alle materialen en realiseren we uw nieuwe LED installatie. Zo kunt u gelijk besparen met LED, zonder zelf omkijken te hebben naar het installeren ervan.

Installatie van LED producten

Besparen met LED kan gelijk van start gaan na de installatie. LED Design Holland beschikt over een professioneel team van technici, die vakkundig te werk gaan met het installeren van uw nieuwe LED installatie. LED verlichting vraagt soms om wat meer aandacht dan conventionele verlichting, vanwege complexe installaties. Gelukkig staan onze technici altijd voor u klaar om u het installatiewerk uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt besparen met LED. Onze expertise leidt tot een juist en efficiënt proces, waarbij u geen omkijken meer hebt naar het installeren van uw lichtplan.

Service van LED producten

Soms kan het natuurlijk zijn dat er zich een probleem voordoet met uw nieuwe LED installatie. Het service- en onderhoudspakket van LED Design Holland zorgt ervoor dat u nooit in het donker komt te zitten. We bieden aantrekkelijke service- en onderhoudspakketten aan, die ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk iemand voor u klaarstaat om het LED probleem op te lossen. U krijgt hierbij een vaste contactpersoon met verstand van zaken, die binnen de afgesproken tijd garant staat met een oplossing. Zo garanderen we daadwerkelijke zekerheid op de lange levensduur van uw nieuwe LED installatie, zodat u langdurig kunt besparen met LED.