LED verlichting Den Bosch

LED verlichting wordt ook veel toegepast in Den Bosch. In deze stad bevinden zich namelijk verschillende belangrijke gebouwen, zoals de Sint-Janskathedraal. Ook Den Bosch wil groener worden, en u kunt daar als ondernemer uit deze mooie stad aan bijdragen door uw huidige verlichting te vervangen door LED verlichting. LED verlichting is namelijk niet alleen goed voor het milieu, het heeft ook zakelijk gezien veel voordelen. Zo kunt u subsidie krijgen als u uw huidige verlichting laat vervangen door LED verlichting. Ook is LED verlichting zeer energiezuinig, waardoor u flink zal besparen op de maandelijkse energiekosten. Het vereist een investering, maar dit is een investering in een duurzame toekomst en deze investering wordt gemiddeld binnen twee jaar terugverdiend door de kosten die u maandelijks bespaart. U bespaart daarnaast niet alleen kosten op het gebied van energie, maar u heeft ook een stuk minder onderhoudskosten. LED verlichting heeft namelijk gemiddeld 100.000 branduren, waar TL verlichting er bijvoorbeeld maar 20.000 heeft. Ook wordt LED minder warm, waardoor er bijna geen brandgevaar is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of u nu een eigen winkel, winkelcentrum, magazijn of fabriek in Den Bosch heeft, LED verlichting kan u altijd voldoende voordelen bieden. Het is de investering dubbel en dwars waard. U kunt bij LED Design Holland terecht voor de vervanging van uw huidige verlichting door LED. We komen graag eens de bedrijfssituatie bekijken en bespreken dan met u de mogelijkheden. We stellen een advies op maat op, met daarin al uw wensen verwerkt. Daarna gaan we aan de slag met het installeren van de LED verlichting bij u in Den Bosch, en gaan we pas weg totdat u helemaal tevreden bent. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen; wij vertellen u graag meer!  

Alles over Den Bosch

Den Bosch is een karakteristieke stad in het bourgondische Brabant. Het is officieel de hoofdstad van deze provincie, hoewel het na Eindhoven, Tilburg en Breda pas de vierde stad is. De gehele gemeente Den Bosch heeft ongeveer 150.000 inwoners en bestaat uit Vinkel, Rosmalen, Oud-Empel, Orthen, Nuland, Meerwijk, Maliskamp, Kruisstraat, Hintham, Heeseind, Gewande, Engelen, Empel, Dieskant, Deuteren en Bokhoven. In Den Bosch is altijd genoeg te doen, er zijn zeer veel evenementen die er elk jaar plaatsvinden. Een van de bekendste is toch wel het Theaterfestival Boulevard of Jazzfestival Jazz in Duketown.

Natuurlijk is de officiële naam ‘s Hertogenbosch, maar de stad heeft nog meer namen. Tijdens carnaval heet het bijvoorbeeld Oeteldonk en in het Frans wordt het Bois-le-Duc genoemd. Den Bosch ligt op het knooppunt waar de Aa, Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen en de Dieze vormen. Den Bosch is goed verbonden via de A59 met steden als Oss, Nijmegen en Arnhem en richting het westen bent u ook zo in Waalwijk, Tilburg in Breda. Via de A2 is Den Bosch ook verbonden met Utrecht, Amsterdam en Eindhoven en via de N279 zijn onder andere plaatsen als Veghel en Helmond bereikbaar. Vanuit Den Bosch kan dus de Randstad, maar ook het Duitse Ruhrgebied, Maastricht en Antwerpen goed bereikt worden.

LED verlichting Den Bosch