LED verlichting Oss

De gemeente Oss is steeds duurzamer aan het worden; steeds meer bedrijven die hier gevestigd zijn, kiezen namelijk voor LED verlichting. Zo wordt het Pivot Park in Oss volledig voorzien van LED verlichting. Dit is een life sciences terrein. Het gaat hier om oranjekleurige LED verlichting. Met LED kun je namelijk alle kanten op! Ook Sportpark Rusheuvel in Oss wil in 2020 energieneutraal zijn, waarbij gekozen wordt voor LED armaturen. Dat is helemaal niet gek, want met LED verlichting wordt een stuk minder energie verbruikt dan bij conventionele verlichting. Dit is goed voor het milieu; zo hoeft er namelijk steeds minder energie gewonnen te worden.

U ook een duurzaam bedrijf?

Heeft u een eigen bedrijf in Oss en wilt u graag meegaan met de milieubewuste veranderingen in de gemeente? Dan kunt u ook uw bedrijf voorzien van LED verlichting! Misschien denkt u, ik heb maar een klein winkeltje of kantoor, dat is toch niet rendabel? Niets is minder waar; LED verlichting is geschikt voor ieder bedrijf! De investering verdient u snel terug en elke maand als u op uw energierekening kijkt bent u blij; het scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten! Daarnaast vinden steeds meer consumenten maar ook andere bedrijven het belangrijk dat organisaties waarmee zij in zee gaan, duurzaam en milieuvriendelijk werken. Zo kunt u met LED verlichting zelfs een streepje voor hebben op uw concurrentie! Zeker als u uw LED verlichting laat plaatsen door LED Design Holland. Wij leveren namelijk altijd maatwerk en zorgen ervoor dat u uiteindelijk volledig tevreden bent met de verlichting in uw bedrijf!

Alles over Oss

Oss heeft ongeveer 58.000 inwoners en is natuurlijk de hoofdstad van de gemeente Oss, welke ongeveer 90.500 inwoners heeft. De gemeente Oss is namelijk erg groot; het bestaat uit drie steden, zeventien dorpen en elf buurtschappen! Zo behoren de steden Megen en Ravenstein tot de gemeente Oss, als ook de dorpen Teeffelen, Overlangel, Oijen, Neerloon, Neerlangel, Maren-Kessel, Lithoijen, Lith, Macharen, Huisseling, Herpen, Haren, Geffen, Dieden, Deursen-Dennenburg, Demen en Berghem. Oss ligt tussen Den Bosch en Nijmegen in en is een van de meest noordelijke gemeenten van Noord-Brabant. Oss grenst naast Den Bosch ook nog aan Grave, Landerd en Bernheze. Oss is goed bereikbaar en heeft dan ook drie treinstations, te weten: Oss, Oss West en Ravenstein. Sinds kort rijdt over deze spoorlijn ook weer een goederentrein naar het bedrijventerrein, waar onder andere veevoederfabrikant CEHAVE zich gevestigd heeft.

Neem contact op met LED Design Holland

U weet natuurlijk wel dat LED verlichting beter is voor het milieu dan bij voorbeeld TL verlichting en u weet waarschijnlijk ook dat u flink kunt besparen op uw energierekening. Maar wat betekent dat concreet voor uw bedrijf? Omdat ieder bedrijf weer anders is, leveren wij altijd maatwerk. Wij komen dan ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om precies uit te rekenen wat LED verlichting uw bedrijf in Oss op kan leveren. We zorgen daarna voor een lichtplan op maat, de levering en de installatie van de armaturen. We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent! Neem dus contact met ons op voor meer informatie!