LED verlichting Etten-Leur

Etten-Leur is een stad tussen Breda en Roosendaal in en is ontstaan uit de twee dorpjes Etten en Leur. Inmiddels heeft het al meer dan 43.000 inwoners en een groot industrieterrein, Vosdonk. Hier bevinden zich veel magazijnen en werkplaatsen, maar ook kantoren zijn hier gehuisvest. Het is dan ook de ideale plek om een bedrijf te vestigen, gezien de goede bereikbaarheid door de nabijheid van de snelwegen A58, A16 en A17. De gemeente Etten-Leur bestond vroeger ook uit de dorpen Hoeven, St. Willebrord en Prinsenbeek, die inmiddels bij andere gemeenten horen.

 

Heeft u een kantoorpand, VvE, winkel, magazijn of werkplaats in Etten-Leur en omgeving, en wilt u daar graag de conventionele verlichting laten vervangen door LED verlichting? Of wilt u graag eens informeren naar de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk terecht bij LED Design Holland. Wij zijn al jaren expert op het gebied van LED verlichting en zijn ook werkzaam in de omgeving van Etten-Leur. Hier hebben we zelfs al verschillende projecten succesvol voltooid!

LED projecten in Etten-Leur

In Etten-Leur staan we inmiddels bekend als de beste specialist op het gebied van LED verlichting. Wij zorgen namelijk altijd voor een persoonlijk plan van aanpak en ontwerp, zodat we uw wensen helemaal waar kunnen maken. Zo hebben we bij Hommel Autobedrijf Etten-Leur verschillende LED panelen en LED TL geïnstalleerd, wat uiteindelijk zorgt voor een 73% lagere energiekosten, waarbij de investering binnen minder dan drie jaar wordt terugverdiend. Daarnaast ziet het er natuurlijk netjes uit en is het licht functioneel en praktisch, iets wat ook geldt voor ons project bij Taks Handling Systems in Etten-Leur.

Diverse toepassingen van LED verlichting

Onze diversiteit in toepassingen blijkt wel uit de verschillende projecten die we onder andere in Etten-Leur gedaan hebben. Naast toepassingen in de de industrie, hebben we bijvoorbeeld ook de apotheek in Etten-Leur voorzien van LED panelen en spots. Ook het kantoor van Nature’s Choice in Etten-Leur hebben we voorzien van sfeervolle LED verlichting. Bekijk al onze projecten eens en laat u overtuigen door de kracht van LED verlichting! Mocht u meer informatie willen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

LED verlichting Etten-Leur