LED Design Holland heeft 10 BeautyX winkels voorzien van een lichtplan op maat. Een op maat gemaakt 3D LED lichtplan voor de winkels omvat verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat de verlichting optimaal is afgestemd op de specifieke behoeften en esthetiek van iedere winkelruimte.

LED verlichting Amsterdam, maatwerk lichtplan

Hier zijn enkele zaken waar we rekening mee houden bij het maken van een lichtplan:

  1. Een grondige analyse van de winkelruimte: De eerste stap is het verkrijgen van alle nodige informatie over de afmetingen, indeling, kleurenschema’s, en de specifieke gebieden die verlicht moeten worden. Dit kan ook betrekking hebben op de productdisplays, gangpaden, kassa- en servicegebieden, en meer.
  2. Bespreking van de verlichtingsdoelen: Onze led specialist brengt specifieke doelen en voorkeuren met betrekking tot verlichting in kaart. Bijvoorbeeld, wilt u een bepaalde sfeer creëren of de aandacht vestigen op bepaalde producten of merken.
  3. Advies over geschikte LED-armaturen: Op basis van de analyse en doelstellingen zullen we geschikte LED-armaturen voorstellen. Dit kan onder meer plafondlampen, spots, wandlampen, vloerlampen en andere soorten verlichting omvatten, afhankelijk van de specifieke behoeften van verschillende delen van de winkel. Natuurlijk houden we rekening met de looks.
  4. Simulatie van lichteffecten in 3D: Het belangrijkste aspect van een 3D lichtplan is het visualiseren van hoe het licht zich in de ruimte verspreidt. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van hoe de voorgestelde verlichting eruit zal zien in de winkel.
  5. Energie-efficiëntie overwegingen: Bij het gebruik van LED-verlichting zal het plan ook overwegingen bevatten met betrekking tot energie-efficiëntie. Dit kan het gebruik van dimbare verlichting, bewegingssensoren en andere technologieën omvatten om het energieverbruik te optimaliseren.

Na goedkeuring van het lichtplan hebben onze monteurs alle LED verlichting in Amsterdam keurig gemonteerd.

Over BeautyX

BeautyX Amsterdam is de grootste parfumerie winkel van Nederland. De missie van BeautyX is de meest verrassende beauty winkel van Nederland te worden. Zij staan voor excellente service, zowel in de manier waarop ze de merken en producten selecteren en presenteren, als de wijze waarop ze de klanten helpen. Geen truckjes, geen loze beloften.
Zij zijn beauty specialisten met een scherpe neus voor de coolste cultmerken en de meest vooraanstaande must have merken. Beauty X is dé winkel voor iedereen die alles wilt ontdekken op het gebied van huidverzorging, cosmetica en geuren. Men kan hier terecht in een van de vele winkels of online.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan