LED verlichting voor uw sportvereniging

Sporten kan het best als alles goed verlicht is. Natuurlijk komt het ook voor dat het buiten al donker is; dan moet er gezorgd worden voor goede verlichting die niet afleidt en waarbij iedereen alles goed kan zien. Omdat de meeste trainingen toch vaak ‘s avonds zijn, zal de verlichting ook vaak aan staan. Daarom is het dan goed om te kiezen voor LED verlichting voor uw sportvereniging. LED verlichting gaat namelijk erg lang mee en heeft daarnaast nog meer voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen.

LED verlichting voor buitensport

Betreft uw sportvereniging een buitensport, dan is verstandig om te kiezen voor LED verlichting. Zoals al eerder aangegeven, moet u kunnen vertrouwen op lampen die lang meegaan. LED verlichting gaat zeer veel langer mee dan reguliere verlichting, wat erg positief is voor uw sportvereniging. Daarnaast heeft LED verlichting ook vrijwel geen trillingen, waardoor alle sporters zich goed kunnen focussen, niet afgeleid worden en ook geen hoofdpijn van het licht krijgen. LED verlichting vereist een wat grotere investering dan reguliere verlichting, maar dit wordt binnen zeer korte tijd terugverdiend. Dit komt natuurlijk door het lage maandelijkse energieverbruik. Elke maand bent u een stuk minder geld kwijt aan uw licht, wat natuurlijk erg prettig is voor uw sportvereniging.

LED in de sporthal

Ook voor binnensporten is het belangrijk dat de verlichting goed staat afgesteld. Of het nu gaat om zaalvoetbal, volleybal, handbal, basketbal of badminton; sporters moeten zich niet kunnen storen aan het licht. Bij veel sporten moet vaak omhoog gekeken worden en als een sporter dan recht in het licht kijkt, kan dit storend zijn. Ook daarom is het verstandig om te kiezen voor LED verlichting in de sporthal. Zo kunnen alle sporters op hun best presteren zonder last te hebben van de verlichting.

Van advies tot installatie: alles op maat

Er zijn maar weinig mensen die écht verstand hebben van LED verlichting. Wij leggen uw sportvereniging dan ook graag uit wat LED verlichting voor jullie kan betekenen. Ook als u een sporthal beheert, is het investeren in LED armaturen een goede keuze. Uw huurders zullen er alleen maar blij mee zijn en u profiteert van aanzienlijk lagere maandelijkse energiekosten. Wees niet bang als u er geen verstand van heeft, wij zorgen voor een op maat gemaakt advies. Hierbij laten we onze berekeningen zien en weet u dus precies wat u kunt besparen als u kiest voor LED verlichting, en welke andere voordelen het u oplevert. Nadat we u hebben voorzien van een advies op maat, zullen we dit uitvoerig met u bespreken en zorgen we ervoor dat al uw wensen in een op maat gemaakt lichtplan worden verwerkt. Vervolgens gaan we aan de slag en zorgen we ook voor de levering en installatie van de LED verlichting bij uw sportvereniging of in uw sporthal. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer zodat ook uw sportvereniging kan profiteren van de voordelen van LED!

LED verlichting voor uw sportvereniging