LED verlichting voor bedrijven: hoe dan ook veel voordelen

Bij de voordelen van LED denkt u waarschijnlijk gelijk aan energiebesparing. Er zijn echter verschillende pre’s, die ervoor zorgen dat er eigenlijk geen enkele reden is om niet voor LED verlichting te kiezen voor uw bedrijf.

Energie-efficiënt

Wanneer u kiest voor LED verlichting , bespaart u enorm op het milieu en daarmee ook op uw energierekening. Conventionele lichtbronnen verspillen ongeveer 90% van hun energie aan warmte. LED lampen hebben nauwelijks warmte-uitstoot, waardoor hun energie maximaal wordt benut. Daarom bespaart u gelijk op de energiekosten. LED verlichting voor bedrijven is weliswaar duurder in de aanschaf dan andere bedrijfsverlichting, maar dit verdient u binnen twee jaar ruim terug dankzij de efficiëntie. De effectiviteit en de flexibiliteit van LED zorgen ervoor dat u geniet van comfortabel licht én van een lagere energierekening.

Lange levensduur

De gemiddelde levensduur van een LED lamp is ongeveer 30.000 tot 50.000 branduren. Ondertussen hebben de technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat de levensduur van sommige typen van LED verlichting tot maar liefst 100.000 branduren reikt: dat zijn meer uren dan u in totaal op het verlichte kantoor zult doorbrengen. Een innovatief ontwerp, gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit, zorgt voor extra veel branduren. Afhankelijk van gegevens als het ontwerp, het materiaal, het vermogen en het juiste advies voor uw situatie wordt de levensduur van LED verlichting bepaald.

Hoge lichtkwaliteit

Wellicht ziet u bij LED verlichting fel wit licht voor u. Niets is echter minder waar: door snelle technologische ontwikkelingen geeft LED verlichting voor bedrijven een sfeervolle lichtuitstraling. U bepaalt zelf de sfeer. LED verlichting voor de werkvloer is bij ons in alle kleurtemperaturen verkrijgbaar. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding van LED erg hoog en kunt u lang genieten van een hoge lichtkwaliteit.

Veiligheid boven alles

Wanneer veiligheid een speerpunt is in uw bedrijf, doet u er goed aan om LED verlichting te kiezen. LED lampen zijn namelijk stukken veiliger dan andere lichtbronnen. LED lampen worden minder warm dan conventionele verlichting, wat niet alleen zorgt voor milieubesparing en lage energiekosten, maar ook voor meer veiligheid. Het langdurig aan laten van LED licht brengt dus geen gevaren van oververhitting met zich mee. Een voorbeeld: LED gevelverlichting die lang aan moet staan, is helemaal veilig. Alle producten waar LED Design Holland mee werkt, voldoen aan de alle certificeringen voor veiligheid.