De winkel ‘Fietsen in IJmuiden’ is verhuisd naar een mooi nieuw pand aan Marktplein 13 in IJmuiden. Voor de beste verlichting van de winkel, showroom en werkplaats hebben we de oude verlichting verwijderd en gekozen voor installatie van professionele, duurzame LED verlichting in IJmuiden.

Aangezien iedere ruimte andere eisen stelt aan de verlichting zijn we gestart met het maken van een lichtplan. Het LED-lichtplan, gemaakt via Dialux, biedt een gedetailleerde visualisatie en ontwerp van de verlichting in iedere ruimte. Verder geeft het inzage in de investering maar ook de terugverdientijd.

Maatwerk LED verlichting IJmuiden

Het maken van een maatwerk lichtplan is een goed uitgangspunt om zaken op een rij te zetten en het krijgen van inzicht. Enkele voorbeelden die terug kunnen komen in een lichtplan:

  • Verlichtingsberekeningen: We berekenen nauwkeurig de benodigde verlichting om de gewenste verlichtingsniveaus te bereiken in verschillende delen van de ruimte. Dit omvat zaken als verlichtingssterkte (lux), uniformiteit en verblinding.
  • 3D-visualisatie: We maken een 3D-model van de ruimte, waarin de geplande LED-lichtbronnen en armaturen visueel worden weergegeven. Dit helpt bij het visualiseren van hoe de verlichting eruit zal zien in de werkelijke ruimte.
  • Energie-efficiëntie: We berekenen wat het energieverbruik van het verlichtingssysteem zal zijn, hetgeen belangrijk is voor duurzaamheid en kostenbesparing.
  • Normconformiteit: Het lichtplan dat wij maken letten we op geldende normen en voorschriften op het gebied van verlichting, veiligheid en energie-efficiëntie.
  • Kostenraming: Naast energie-efficiëntie zal ons lichtplan ook inzicht geven van de kosten voor het aanschaffen en installeren van het voorgestelde verlichtingssysteem.

Over Fietsen in IJmuiden

De winkel Fietsen in IJmuiden heeft 100% focus op “kwaliteit, ontwerp en klantenservice. Men streeft ernaar de perfecte fiets te leveren. Van racefiets tot mountainbike van stadsfiets tot e-bike. Klanten kunnen online terecht maar natuurlijk ook in de prachtige winkel die wij voorzien hebben van duurzame LED verlichting in IJmuiden. De fietsenwinkel levert maatwerk. Men noemt het Bikefitting, om ervoor te zorgen dat een fiets perfect bij de klant past. Men heeft zelfs een fysiotherapeut in dienst die het mogelijk maakt om (para-)medische metingen en aanpassingen toe te passen.

 

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan