Van Esch Tweewielers. Een gerenommeerde fietsspeciaalzaak en een begrip in en omstreken Heeswijk-Dinther. Voor de fietsenwinkel hebben we Van Esch Tweewielers voorafgaand aan de installatie voorzien met degelijk advies op maat. We hebben hierbij een 3D lichtplan ingetekend voor de winkel en we hebben een energiebesparingscalculatie opgesteld.

Lichtplan op maat

Een 3D lichtplan is een visuele representatie van de verlichting in een ruimte, weergegeven in een driedimensionale omgeving. Het doel van een 3D lichtplan is om een realistisch beeld te geven van hoe het licht zich verspreidt en welke effecten het heeft op de omgeving.

Hier zijn enkele aspecten die vaak worden opgenomen in een 3D lichtplan:

  1. Lichtbronnen: De plaatsing en het type verlichting worden gemodelleerd, inclusief plafondlampen, wandlampen, vloerlampen, spotlights, enzovoort.
  2. Lichtintensiteit: De intensiteit van elke lichtbron kan worden aangepast om de gewenste sfeer en helderheid in de ruimte te creëren.
  3. Lichtkleur: Het kleurenspectrum van elke lichtbron kan worden aangepast om verschillende sferen en stemmingen te bereiken. Bijvoorbeeld, warm wit licht voor een gezellige sfeer en koel wit licht voor een meer zakelijke omgeving.
  4. Schaduwen en reflecties: Het 3D-model kan schaduwen en reflecties simuleren, waardoor ontwerpers en planners kunnen zien hoe het licht interacteert met oppervlakken en objecten in de ruimte.
  5. Lichtpaden: Het plan kan ook de paden van het licht laten zien terwijl het door de ruimte beweegt, waardoor inzicht ontstaat in hoe het licht zich verspreidt.

3D lichtplannen zijn waardevol bij het ontwerpen van verlichting voor verschillende toepassingen, zoals woningen, kantoren, winkels of evenementenruimten. Ze helpen ontwerpers en klanten om een beter begrip te krijgen van hoe de verlichting de algehele sfeer en esthetiek van een ruimte zal beïnvloeden voordat de daadwerkelijke installatie plaatsvindt. Ook hebben we in kaart gebracht wat Van Esch Tweewielers er op verbruik op voorruit gaat.

Aanvraag subsidie LED verlichting

We hebben Van Esch Tweewielers ondersteund met de aanvraag voor de subsidie op duurzame investeringen, de EIA. Daarbij hebben we ook de terugverdientijd berekend op de investering. De installatie en montage is verricht door onze eigen huis installateurs.

Bij LED Design Holland ontzorgen we dus van A tot Z en staat persoonlijke service en advies hoog in het vaandel. Bent u nou benieuwd wat LED Design Holland voor  uw bedrijf kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan