Dat duurzaamheid en energiebesparing ook hand in hand kan gaan met de juiste look & feel bewijst de LED railverlichting die we mochten plaatsen bij Shoeby in Huissen. Een prachtig zwart LED railsysteem met zwarte spots. Flexibel en maatschappelijk verantwoord!

Zwarte LED verlichting Huissen, railsysteem

LED railsystemen met railspots zijn flexibele en veelzijdige verlichtingssystemen die bestaan uit een rail waarop LED-spots kunnen worden gemonteerd en verschoven. Deze systemen worden vaak gebruikt voor accentverlichting in commerciële en residentiële ruimtes, zoals winkels. Hier zijn enkele voordelen van LED rails met railspots:

  1. Flexibiliteit en Verstelbaarheid: Een van de belangrijkste voordelen is de flexibiliteit van het systeem. De railspots kunnen langs de rail worden verplaatst en vaak ook worden gedraaid of gekanteld. Dit maakt het mogelijk om de verlichting eenvoudig aan te passen aan veranderende behoeften of om bepaalde accenten te benadrukken in de winkel.
  2. Accentverlichting: LED railspots zijn ideaal voor accentverlichting. Ze kunnen worden gebruikt om specifieke objecten, kunstwerken of gebieden in een ruimte te benadrukken, waardoor een gerichte en aantrekkelijke verlichting ontstaat.
  3. Energiezuinig: LED-technologie staat bekend om zijn energiezuinigheid. LED railspots verbruiken veel minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact.
  4. Lange Levensduur: LED’s hebben een langere levensduur dan veel andere soorten verlichting. Dit betekent minder frequent onderhoud en vervanging van lampen, wat vooral handig is als de verlichting op moeilijk bereikbare plaatsen is geïnstalleerd.
  5. Mogelijkheid tot Dimmen: Veel LED railsystemen zijn dimbaar, waardoor de gebruiker de helderheid van het licht kan aanpassen aan specifieke behoeften en sferen. Dit draagt bij aan de veelzijdigheid van de verlichting.
  6. Stijl en Design: LED railsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de esthetiek van de ruimte. Ze kunnen een modern en strak uiterlijk hebben dat goed past bij eigentijdse interieurs, zoals bij Shoeby in Huissen.

Over het algemeen bieden LED rails met railspots dus niet alleen functionele voordelen, maar ook esthetische mogelijkheden en energiezuinigheid, wat ze tot een populaire keuze maakt voor verschillende toepassingen.

Over Shoeby

De eerste Shoeby winkel opende in 1981 in Den Bosch. John en Mieke van Deursen hebben sindsdien hun Shoeby zien uitgroeien tot iets unieks. Inmiddels kent Shoeby maar liefst 220 fysieke winkels en is uitgegroeid tot een van de grootste modeverkopers in Nederland. Wat een mooi bedrijf. De afgelopen jaren hebben zoon Mitch en dochter Jill het Shoeby overgenomen en leiden het met evenveel toewijding. De kernwaarde is door de jaren heen consistent gebleven: bij Shoeby draait alles om ongekend persoonlijke aandacht en service.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan